25 iunie 2020

Mărirea sânilor: Implanturile anatomice POLYTECH

Fiecare femeie visează să aibă sâni seducători! Aceste vise pot să devină realitate! Vă invităm la Clinica de Medicină Estetică SANCOS să faceți cunoștință cu produsele companiei germane POLYTECH Health & Aesthetics – unul dintre cei mai importanți producători de implanturi mamare din lume!

Aveți la dispoziție mai mult de 1 500 implanturi mamare cu o formă anatomică care arată perfect și absolut natural!

Implanturile anatomice POLYTECH Vă ajută să păstrați netezimea contururilor sânilor. Consistența substanței de umplere a acestui implant este maxim aproapiată de naturalețea țesuturilor Dumneavoastră, iar stratul special de barieră protejează în mod fiabil împotriva pătrunderii particulelor de silicon în organism. Învelișul texturat al implanturilor POLYTECH previne deplasarea și rotirea acestora.

Implanturile mamare POLYTECH corespund tuturor standardelor de calitate, sunt sigure și dețin cu Certificat european de conformitate!

Termenul de exploatare a implanturilor POLYTECH nu are limite! Aceste implanturi conțin un gel special de silicon puternic adeziv, cu formulă de memorie elaborată pentru utilizare pe termen lung. Probabilitatea ruperii învelișului implantului este minimă, dar chiar și în acest caz, substanța de umplere nu părăsește învelișul și nu intră în contact cu țesuturile organismului.

La atingere, implanturile POLYTECH practic nu diferă de glandele mamare naturale. Au aceeași densitate ca glandele mamare naturale și nu diferă prin nimic chiar și cu o cantitate minimă de țesut propriu. Atunci când este apăsat moderat, implantul își restabilește foarte repede forma, fiind pe deplin în concordanță cu răspunsul sânului natural.

Nu sunteți sigură ce implant să alegeți? Specialiștii Clinicii de Medicină Estetică SANCOS Vă vor ajuta!

Recomandând implantele POLYTECH, vom ține cont obligatoriu de dorințele Dumneavoastră, dar, cu toate acestea, suntem maxim precauți la individualitatea corpului Dvs:

  • formele și dimensiunile corpului;
  • particularitățile anatomice ale sânului Dumneavoastră natural;
  • volumul și integritatea țesutului glandelor Dumneavoastră mamare;
  • activitatea Dumneavoastră fizică și stilul de viață.

Aveți încredere maximă în chirurgii noștri plasticieni cu experiență impresionantă în intervențiile estetice!

Vizitați Clinica de Medicină Estetică SANCOS și puteți obșine rezultatul la care ați visat!

www.sancos.md

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 283
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Sancos — Instituție medicală multidisciplinară str. Moscova, 16 Tel.: 022 909-909, 022 909-908 www.sancos.md