21 martie 2016

Arta de a fi părinte — eveniment cu și pentru părinți

Pe 6 aprilie, Căsuța Buburuzei & Marcelina Uncu dau întâlnire tuturor părinților la un seminar excepțional, cu genericul "Arta de a fi părinte".

Cei prezenți la eveniment vor avea parte de sfaturi, practici, gânduri și vise — toate preluate din experiența vastă a meseriei de părinte.

Evenimentul va începe la ora 17:30, primul speaker fiind interpreta și tânăra mămică Cornelia Ștefăneț, care va vorbi despre "Cum să fii o mamă superbă și să ai și o carieră de succes".

În continuare, Mihail Costrov (stomatolog, tată a doi copii) va oferi sfaturi despre "Cum să îngrijim dințișorii copilașilor la vârstă fragedă", Daria Goroșenco (fondator "Estetic Studio", mamă a unui băiețel de 5 ani) va da câteva recomandări referitoare la "Îngrijirea estetică a mamei! Cum să ne îngrijim tenul rapid și eficient", iar Alina Magnet (Fondatoarea "Brow Bar & more" și mamă a 3 copilași) va vorbi despre "Importanța sprâncenelor. Cum să avem grijă de sprâncene și de ce".

La sfârșitul evenimentului va fi organizat un mini-târg, la care veți avea posibilitatea să procurați: uleiuri esențiale, cărți, huse, papucei, papioane, flori, pernuțe, fotocărți, lucrări croșetate.

De asemenea, toți cei prezenți la seminar vor participa la o tombolă, iar cei mai norocoși vor pleca acasă cu daruri oferite de partenerii evenimentului.

Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel & Business Center.
Ora: 17:30-20:30.
Prețul biletelor: până la 31 martie — 100 lei, după 31 martie — 150 lei, bilete VIP (primele 2 rânduri) — 200 de lei.

Rezervați biletul acum!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 78
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.