3 octombrie 2016

Târg caritabil la PilatesM Studio, 8 octombrie

PilatesM Studio invită toată lumea cu inimă mare la un târg caritabil, organizat cu scopul susținerii clovnului Veaceslav Iacovlev — un artist de circ talentat, unul dintre cei mai buni clovni din Moldova, precum și un tată și un soț iubit.

Veaceslav a suportat o intervenție chirurgicală și tratamentul unei boli oncologice severe. Acum are nevoie de o anumită sumă de bani pentru un curs de terapie de reabilitare, care este extrem de important pentru salvarea vieții artistului.

Așadar, sâmbătă, pe 8 octombrie, în intervalul orelor 11:00-17:00, la PilatesM Studio va fi organizat un iarmaroc în cadrul căruia toți doritorii vor avea posibilitatea nu doar să procure la prețuri foarte mici lucruri din garderoba unor celebrități, dar și să contribuie cât de puțin la salvarea unei vieți. De asemenea, la târg vor fi expuse obiecte hand made, se va oferi serviciul de desen cu henna, împletituri etc.

Toți doritorii de a participa la iarmaroc se pot înscrie la PilatesM Studio, amplasat pe str. S. Lazo, 34 sau la numărul de telefon 0 797 2-72-79, precum și pe pagina de Facebook

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 79
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.