4 martie 2022

Programul evenimentelor pentru luna martie 2022: spectacole, filme, ateliere pentru toată familia

În contextul situației actuale, ne gândim mai puțin la cum să ne petrecem timpul liber. Dar, să nu uităm de copii - ei au dreptul la o copilărie fericită și atâta timp cât putem să le oferim câteva ore petrecute frumos alături de noi, timp în care să nu audă cuvântul „război” – ar fi corect să o facem! Așadar, vedeți lista evenimentelor organizate în Chișinău, programul spectacolelor pentru copii și filmele difuzate la cinema în prima lună a primăverii.

Atenție! În fiecare săptămână, informația din afiș este actualizată. Încercăm să cuprindem toate evenimentele interesante, concepute pentru copii, dar și pentru părinți.

Spectacole

Programul Teatrului Republican pentru copii ”Licurici”

Când: 5, 6, 12, 13, 16, 19, 20, 26, 27 martie, ora 12:00 / 12:30.
Ce: Spectacole pentru copii.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.
Preț: Copii – 50 lei, adulți – 50 lei. Pe 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, se va prezenta în premieră spectacolul ”Se caută un prieten”. Prețul biletului va fi – 75 lei.
Detalii

Teatrul ”Guguță”

Când: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 martie.
Ce: Spectacole pentru copii.
Adresa: str. M. Dragan, 1.
Preț: 60 lei (copii 2+ și adulții)
Detalii

Teatrul Dramatic Rus de Stat „AP Cehov”

Când: 6 martie, 11:00 – ”Motanul încălțat”, 13 martie, 11:00 – ”Cheița de aur”; 20 martie, 11:00 – ”Muzicanții din Bremen”.
Ce: Spectacole pentru copii.
Adresa: str. V. Pârcălab, 75.
Preț: 50 – 120 lei.
Detalii

Spectacolul ”Peripețiile lui Prepeleac”

Când: 26 martie, 11:00 și 27 martie - 15:00.
Ce: Spectacol pentru copii.
Unde: ”Odeon”, str. M. Eminescu, 55.
Detalii

Evenimente pentru adulți

Școala viitorilor părinți.
Când: 31 martie, 16:00.
Ce: Pe lângă medici obstetricieni-ginecologi vor fi prezenți și medici de familie, neonatologi, anesteziologi, care nemijlocit participă în procesul de monitorizare și naștere.
Unde: online, pe Zoom.
Detalii

Evenimente pentru copii

Clipa bucuriei.
Când: 5 martie – 10 aprilie, 12:00 – 14:00.
Ce: Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de circ - ”Clipa bucuriei”. Un spectacol de divertisment de bună calitate.
Telefon: 022310007.
Detalii

Spectacol „Insula pierdută „Madagascar”

Când: 24 martie, 19:00.
Ce: În formă de joc, copiii vor învăța curiozități despre istoria dinozaurilor, reguli de supraviețuire în natură, îi vor întâlni pe locuitorii insulei pierdute și vor învăța cum să se orienteze pe teritoriu și să identifice părțile lumii.
Preț: 300 lei.
Unde: ”Andersen”, str. I. Vieru, 8/3.
Detalii

Atelier științific

Când: 26 martie, 11:00.
Ce: Experimente științifice, cunoștințe noi, pedagogi - cercetători.
Preț: 300 lei.
Unde: Schrödinger, str. I. Vieru, 2/4.
Detalii

Tom și Jerry
Când: 26 martie, 11:00.
Ce: Program de divertisment pentru copii.
Unde: Wonderland Atrium.
Detalii

Pictură în ulei. Atelier pentru adolescenți și adulți.

Când: 27 martie, 12:00-15:00.
Ce: În timpul lecției veți crea propriul tablou.
Undе: Art-studio "Семь цветов счастья", str. Pușkin, 12.
Тelefon: 0 693 7-05-18, 0 697 5-77-79.
Detalii

Petrecere pentru fetițe ”Zâna primăverii”

Când: 27 martie, 13:00.
Ce: Micile prințese vor avea parte de prroceduri de frumusețe - coafură stilată, manichiură colorată, face panting, prezentare pe podium, ședință foto, cadouri.
Preț: 300 lei.
Unde: Glamour Girls, str. Miron Costin, 18/1.
Тelefon: 0 690 0-45-75.
Detalii

Filme

Filme difuzate în luna martie la cinematografele din Chișinău – Cineplex și Patria

Familia Monstrulescu 2
Vârsta: 0+
Descriere: Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele Monster Hunter Mila Starr, Wishbone Family se transformă încă o dată într-un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac.

Clifford: Marele câine roșu
Vârsta: 6+
Descriere: Povestea lui Clifford, un cățel ca niciun altul - cu cât îi arăți mai mult că îl iubești, cu atât se face mai mare, și mai mare, și mai mare...

Hai să cântăm din nou!
Vârsta: 6+
Descriere: În acest sezon de sărbători, noul capitol din franciza animată uimitoare produsă de Illumination sosește cu vise mari și melodii de succes spectaculoase, în timp ce mereu optimistul koala Buster Moon și tovarășii săi artiști se pregătesc să lanseze cea mai uimitoare extravaganță de până acum. Există totuși o problemă: trebuie să-l convingă pe cel mai retras star rock din lume - interpretat de legenda rock Bono, aflat acum la debutul său în filmele de animație - să li se alăture.

Uncharted
Vârsta: 12+
Descriere: Un descendent al exploratorului Sir Francis Drake descoperă locația legendarului El Dorado. Cu ajutorul mentorului său și al unui jurnalist ambițios care încearcă să-i descopere secretele în timp ce supraviețuitește pe o insulă plină de pirați, mercenari și un inamic misterios.

Un câine de legendă.
Vârsta: 12+
Descriere: Briggs, fost grănicer, și Lulu, o femelă din rasa Malinois belgian, pornesc la drum de-a lungul coastei Pacificului pentru a ajunge la înmormântarea celui mai bun prieten din armată. Unul dintre ei mai are de trăit o săptămână, iar celălalt trăiește fiecare zi ca și când ar fi ultima.

Batman
Vârsta: 12+
Descriere: Intriga se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se dă drept Batman pentru a-l face pe acesta să arate ca un infractor. Totul va converge către o bătălie între Red Hood, Batman și Joker.

Aventuri pe lună
Vârsta: 6+
Descriere: În timp ce adulții visează doar să cucerească spațiul, copiii deja rătăcesc printre stele! O fată tânără și fratele ei mai mare pornesc într-o călătorie incredibilă în alte lumi. Aflându-se într-o țară ascunsă în nori, se întâlnesc cu minunatii locuitori ai unui castel magic și pe magnifica Regina Lunii. În numele ei, copiii merg și mai departe - pe planete îndepărtate și în alte lumi. Eroii au ajuns atât de departe, dar cum se pot întoarce acasă? Poate că doar calea lunară, care indică direcția către cel mai de dorit din viața oricărei persoane, le va arăta calea.

Înălțarea tigrului
Vârsta: 0+
Descriere: Într-o zi, Rob Horton, în vârstă de 12 ani, plimbându-se prin pădure, dă peste o cușcă de fier cu un tigru bengal. Tigrul devine cel mai mare secret al băiatului. Și o singură persoană în lume, o nouă colegă de clasă Sistine, își dezvăluie secretul. Copiii decid să lase fiara să iasă din cușcă.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 323
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.