8 iunie 2016

Afiș 8-13 iunie: Zumba maraton caritabil, târgul copilăriei, atelier de creație pentru copii

Vacanța de vară este în toi. Să vedem ce evenimente pentru copii, dar și pentru părinții acestora vor fi organizate în următoarele șase zile la Chișinău.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

8 iunie, miercuri

18:00 Lansarea librării Bestseller.
Pasionații de lectură sunt invitați la evenimentul de lansare a librăriei Bestseller. Sunteți așteptați cu bună dispoziție, concursuri și recitare de texte și versuri din cărți.
Adresa: str. Drumul Viilor, 36/1.
Detalii...

9 iunie, joi

18:00 Concert de caritate "Din ruine spre înălțare".
Spectacol de caritate întru susținerea renovării mănăstirii Hîrova.
Vor evolua: Ion Suruceanu, Vitalie Dani, Iurie Sadovnic, Cezare, Geta Voinovan, Vasile Iovu, Galina Furdui, Viorel Țurcan, Surorile Osoianu, Mihail Munteanu etc.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

18:15 Drumul fructelor. După vișine.
Drumul fructelor continuă cu o vizită la un producător de vișine. Toți doritorii vor avea ocazia să guste vișine direct din copac, să pozeze la apus de soare în livadă, dar și să cumpere vișine culese de sine stătător la un preț de "producător". Numărul de locuri este limitat.
Preț: 50 de lei.
Locul pornirii: str. Moscova, 17/4.
Detalii...

10 iunie, vineri

17:00 Șezătoare la muzeul de Etnografie și Istorie Naturală.
O șezătoare pentru toate amatoarele de Ie. Coase Ie — poartă Ie. La șezătoare, vor fi oaspeți din București.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

11 iunie, sâmbătă

10:00 Lansarea Centrului Bitonic — centru de nutriție și sănătate pentru copii.
În program: training interactiv și jocuri pentru copii la tema "Vitamine în fructele de sezon"; training interactiv pentru părinți și copii "Energie să țin pasul cu copilul meu", sesiuni interactive, cadouri și pictură amuzantă pentru copii etc.
Adresa: str. Dacia, 49.
Telefon: 0 688 9-09-00.
Detalii...

11:00 Atelier de creație pentru copii "Sticle decorative la Miriam acasă".
Cu ajutorul coordonatorilor, copiii vor avea ocazia să creeze niște vaze superbe din sticluțe, un decor simplu și original pentru orice casă. Atelierul este prevăzut pentru copii de 5-12 ani.
Preț: 95 de lei. În preț sunt incluse toate materialele necesare și o gustare (suc și biscuiți).
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

14:00 La un pahar de vorbe bune.
Discuții de suflet cu voluntarii centrului de promovare a valorii vieții "Mirt". Totodată, vor fi organizate: jocuri de masă, spațiu pentru copoii ca să deseneze, informații utile despre cum trebuie să fiți echipați pentru a sașva o viață.
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

15:00 O seară legendară de jocuri de masă.
Vă așteaptă o atmosferă agreabilă, comunicare cu oameni noi, jocuri interesante, ceai/cafea și biscuiți, tombole și multe alte surprize plăcute. Jocuri: Mafia, Pocher, Șah, Bang!, Xbox cu Kinect, Dixit, Allias etc.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Generator Hub.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.
Detalii...

19:00-20:30 Zumba Maraton caritabil.
Toți amatorii de Zumba fitness sunt invitați la un maraton anual, organizat cu scop caritabil. Toți banii colectați vor fi oferiți pentru tratamentul lui Maxim Vintila.
În program: interpreta Diana Brescan și antrenorii unui club de fitness din capitală vor crea buna dispoziție. Fiecare participant înregistrat va avea parte de suprize plăcute, iar cei mai norocoși vor fi premiați cu un coș de produse cosmetice. Înregistrarea participanților va avea loc la ora 17:30.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Parcul "Valea Morilor".
Telefon pentru detalii: 0 680 0-59-92.
Detalii...

12 iunie, duminică

10:00 Ziua Academiei de Științe a Moldovei la Vatra.
În cadrul Complexului etno-cultural "Vatra", comunitatea științifică organizează Ziua Academiei de Științe — eveniment științific, cultural și de agrement care are drept scop promovarea științei în societate printr-o abordare inedită a interacțiunii dintre publicul larg și lumea cunoașterii. Acest eveniment este prilejuit aniversării a 70-a de la crearea primelor institute de cercetare și a 55-a de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei.
Locul desfășurării: Complexul etno-cultural "Vatra".
Detalii...

11:00 Târgul Copilăriei.
Veniți cu picii la Târgul Copilăriei, pentru a avea parte de distracție și cumpărături reușite. Mamele vor putea procura bijuterii, genți și alte accesorii pentru vacanța de vară. Copiii vor descoperi jocuri interactive și individuale, jucării pentru toate vârstele și multe surprize plăcute. Va fi amenajat spațiu de joacă pentru cei mici, unde vor fi prezenți animatorii de la Buburuza Mela.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Detalii...

18:00 Master-class cu Irina Nagomir.
Călătorii gastronomice cu Irina Nagomir. Veți avea ocazia să gustați și să preparați patru feluri de Carpaccio: terestru, subacvatic, vegetarian și dulce. De asemenea, vă așteaptă o degustare de vinuri. Numărul de locuri este limitat.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Adresa: str. Moscova, 1/3.
Telefon: 0 792 6-83-93.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 391
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.