10 februarie 2016

Afiș 10-16 februarie: Yard sale de ziua îndrăgostiților, plimbări cu bicicleta, ateliere pentru copii și părinți

Util, agreabil și interesant — anume așa vă dorim să petreceți timpul liber în această săptămână. Portalul Familia.md vă prezintă lista evenimentelor cultural-artistice și de divertisment, care se vor desfășura la Chișinău, în următoarele câteva zile.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

10 februarie, miercuri

17:00 Șezătoarea mamelor. Ediția a XIV-a.
În cadrul celei de-a XIV-a ediție a șezătorii pentru mămici vor fi puse în discuție mai multe teme. Astfel, Mihai Stratulat (medic neonatolog și pediatru) va vorbi despre bolile sezonului rece (cum le tratăm și cum le prevenim), iar Luminița Suveică (medic-șef la Centrul de Sănătate Publică) — despre tehnici de bio-igenizare. Invitat special: Aurel Chirtoacă și soția sa, Daniela. Intrarea la eveniment este gratuită, în bază de rezervare (numărul de locuri este limitat).
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Telefon: 0 799 5-54-36.
Detalii...

18:00 Seminar "Familia — nucleul societății".
Care este oare secretul fericirii familiilor fericite? În cadrul seminarului veți afla răspuns la această întrebare.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Alibișoara, 4.
Telefon: 0 605 3-25-54.
Detalii...

19:00 Filmul de miercuri: "A walk in the woods" (2015).
Outdoor Center X-style și Tucano Coffee Moldova invită pe toți la vizionarea comună a filmelor dedicate turismului și aventurilor. În această săptămână veți viziona filmul "A walk in the woods" (2015). Intrarea este liberă. Numărul de locuri este limitat — 35 de persoane.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A, etajul 2.
Detalii...

11 februarie, joi

14:00 Inaugurarea expoziției "Poeme țesute cu dor".
Meșterul popular Ecaterina Popescu va expune în cadrul expoziției covoare tradiționale, care vă vor impresiona prin culorile alese și tehnicile în care au fost confecționate.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

17:00 Training de dicție "Oratorul Carismatic".
Clubul Jurnaliștilor al Ligii Tineretului din Moldova organizează un training de dicție pentru cei care doresc să-și perfecționeze vorbirea. În cadrul training-ului veți putea învăța: poza oratorului, parametrii vorbirii, energetică — cum să vorbească carismatic și să cucerească publicul, gestionarea emoțiilor. Trainingul este gratis.
Locul desfășurării: ASEM.
Telefon: 0 684 3-87-99.
Detalii...

17:00 Master-class "Valentine cu propriile mâini".
Un master-class pentru copii dedicat Zilei Îndrăgostiților. Copiii vor confecționa valentine cu propriile mâini.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12, etajul 4.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

18:00 Lansare: Expoziție de proiecte ale designerului Marian Visterniceanu.
Renumitul designer Marian Visterniceanu își va prezenta proiectele și lucrările în cadrul Design Cafe&Club. Evenimentul este creat pentru toți cei ce sunt interesați de design și amenajări interioare.
Locul desfășurării: Delta Studio, Moldova.
Adresa: str. Ciuflea, 4.
Detalii...

18:30 Master-class de modelare din lut polimeric.
Un master-class cu tematica Sfântului Valentin. Timp de 1,5 ore, copiii vor confecționa câte un șoricel cu inimioară. Lucrarea va fi modelată din lut polimeric. În timp ce lucrarea se va usca în cuptor, copiii vor viziona un desen animat la tematica atelierului.
Preț: 125 de lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: Botanica, str. C. Brâncuși, 110.
Telefon: 0 692 0-02-66.
Detalii...

19:00 Master-class și seară cu Sommelier.
Oliva Râșcani vă invită la un master-class și o seară cu sommelier. Degustarea va fi moderată de sommelieru-ul Natalia Melnic. Intararea este gratuită, dar este necesar să vă înregistrați din prealabil.
Locul desfășurării: Oliva Restaurant.
Adresa: str. Moscova, 5.
Telefon: 0 690 8-01-83.
Detalii...

12 februarie, vineri

15:30 Proiecția filmului de animație "Madagascar".
Studioul "Moldova-Film" cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii desfășoară în perioada 9 octombrie 2015 — 25 martie 2016 programul "Învățăm și ne distrăm".
Programul presupune proiecții de film cu desen animat, în limba engleză cu subtitrare în limba română, pentru toți cei care studiază limba engleză. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Centrul cultural "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

18:00 Poiana fermecată — spectacol.
Distribuția spectacolului este numeroasă și reunește, atât trupa de actori ai Teatrului de Revistă, cât și ansamblul de cântece și dansuri țigănești "Enigma Romilor", coordonator artistic Veaceslav Corjov. Pe parcursul spectacolului veți fi antrenați într-o călătorie imaginară, deoarece acțiunea are loc într-o poiană magică, în care se întâmplă lucruri stranii dar miraculoase.
Locul desfășurării: Centrul de cultură și artă "Ginta Latină".
Adresa: str. Sfatul Țării, 18.
Detalii...

13 februarie, sâmbătă

10:00 Fashion LookBook — workshop.
Acest workshop este organizat pentru tinerii designeri, dar și pentru toate persoanele creative care doresc să-și prezinte propriile modele într-o manieră originală și profesionistă.
Astfel, în cadrul atelierului, echipa SALT Moldova vă va ghida în arta fotografică de creare a Fashion Photo.Workshop-ul se va desfășura într-un studio specializat, dotat cu echipament profesionist: aparat foto, lumini, umbrelă și fundal. Totodată, la dispoziția dvs. vor fi două modele profesioniste pentru prezentarea ținutelor vestimentare.
Preț: 390 lei.
Locul desfășurării: ZIPhouse.
Adresa: str. Studenților, 9/19.
Telefon: 022 50-99-90.
Detalii...

11:00 Atelier pentru copii "Decorațiuni de ziua îndrăgostiților".
În cadrul atelierului de creație, copiii vor face biscuiți-inimioare și încă o lucrare la alegere, copiii mai măricei — inimioare din fetru, iar cei mici — din hârtie. Vârsta: 4-12 ani. Preț: 95 de lei. Prețul include materialele și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

13:00 Atelier pentru părinți.
Tema atelierului — "Cum îl ajuți pe copilul tău să devină independent?". Astfel, în cadrul atelierului părinții vor afla răspuns la un șir de întrebări, printre care: Ce este un copil independent?, De ce copiii nu vor/pot să fie independenți?, Cum îl poți ajuta pe copil să devină independent?
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Academia "Applied Scholastics".
Adresa: str. București, 79.
Detalii...

13:00 Yard Sale "La vie en rose".
Un yard sale dedicat Zilei îndrăgostiților.
În program: nunți rapide pe leagănul iubirii, cadouri și cărți poștale confecționate de designeri locali, degustări de șampanie și checuri, grădiniță special amenajată pentru copii, master-class de artă a seducției și a curtării.
Preț: 40 de lei.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

14:00 Master-class culinar pentru copii.
Copiii vor prepara și vor ornamenta cu inimioare o căsuță din prăjitură. Picii se vor simți adevărați cofetari. Pentru a participa la atelier, este necesar să vă înscrieți din prealabil. Sunt disponibile doar 10 locuri.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa:
Filiala Botanica: str. C. Brâncuși, 110.
Filiala Buiucani: str. Alba-Iulia, 79/1.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

16:00 Dragostea dansează.
Eveniment special organizat pentru cuplurile căsătorite sau logodite pentru a petrece într-o manieră deosebită Ziua Îndrăgostiților.
În program: comunicare cu ceai și o gustare, caraoke, jocuri și concursuri, pizza, dans și poze. Va fi pregătit și program special pentru copii.
Preț: 100 de lei/cuplu la înregistrare până la 12 februarie, 150 de lei/cuplu la înregistrare pe loc. 30 de lei/copil.
Adresa: str. V. Alecsandri, 1.
Detalii...

19:00 Spiritual Season — prezentarea noului album.
Trupa "Spiritual Season" va prezenta cel de-al 11-lea album în cadrul unui concert. Astfel, veți audia melodii și cântece noi. Organizatorii evenimentului vă îndeamnă să aveți încălțăminte comodă pentru a dansa.
Preț: 60 de lei.
Locul desfășurării: Art-Labyrinth, Muzeul Zemstvei.
Adresa: str. Șciusev, 103.
Detalii...

14 februarie, duminică

10:00 Îndrăgostiți pe bicicletă.
Cei prezenți vor parcurge un traseu în formă de inimă prin capitală. Tandem, bicicleta de două persoane va fi la dispoziția îndrăgostiților în parcul Ștefan cel Mare, la bustul lui Mihai Eminescu începând cu ora 9:00.
Locul startului: în fața Arcului de Triumf.
Detalii...

15:00 Inaugurarea expozieției "Ultima șansă de a supraviețui".
În cadrul expoziției vor fi prezentate plante și animale din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, înscrise în Cartea Roșie a Republicii Moldova. Expoziția este dedicată apariției de sub tipar a celei de-a treia ediție a Cărții Roșii. În cadrul acesteia sunt incluse specii de plante, insecte, păsări și mamifere din patrimoniul muzeului, care au fost incluse nemijlocit în ediția dată. Expoziția va dura până pe 17 aprilie 2016.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 245
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.