1 iunie 2016

Afiș 1-7 iunie: VeloHora, teatru gastronomic, festivalul cireșelor

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Copiilor și în capitală, în acest context, sunt organizate un șir de activități distractive pentru pici. Noi am publicat deja programul acestora, iar în acest afiș vă propunem să vedeți ce alte evenimente interesante se vor desfășura în următoarele 7 zile la Chișinău.

1-4 iunie

12:00-15:00 Părinții întreabă, doctorul răspunde.
În premieră, în cadrul expoziției Kid’S Expo se va desfășura forumul "Părinții întreabă — doctorul răspunde", cu Mihai Stratulat. Așadar, pe parcursul a patru zile, vor avea loc seminare tematice pentru mame și femei însărcinate. Intrare gratuită.
Program:

  • 1 iunie — Graviditatea și nașterea.
  • 2 iunie — Seminar Mămica Alaptează "Bazele Alăptării".
  • 3 iunie — Îngrijirea nou-născuților.
  • 4 iunie — "Ask a Doctor".
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

2-11 iunie

20:30 Noaptea filmelor sub stele.
Festivalul "Noaptea filmelor sub stele" revine în cea de-a III-a ediție. Astfel, în fiecare joi, vineri și sâmbătă, pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei, vor fi difuzate filme artistice ale anilor '50, '60.
Vor fi prezentate: 2 filme de producție rusă, 2 filme franceze, 2 filme produse de renumitul Hollywood. Toate filmele vor fi vor fi rulate în limba originală, cu subtitrare în limba română.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121 A.
Detalii...

3-5 iunie

15:00 Festivalul de Muzică Clasică în aer liber.
Pentru prima oară publicul este invitat să descopere muzica clasică în cea mai pitorească zonă de vacanță din Moldova. Oaspeții festivalului vor avea ocazia să descopere frumusețea muzicii clasice într-un spațiu rural, parte a muzeului în aer liber Orheiul Vechi. Festivaluul va avea trei seri de spectacole.
Oaspeții speciali: Ioan Holender, director al Operei de Stat din Viena; dirijorul Friedrich Pfeiffer, Austria; regizorul Andrea Battistini, Italia.
Locul desfășurării: Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.
Adresa: str. Butuceni, r. Orhei.
Detalii...

3 iunie, vineri

17:00 Întâlnirea "secretă" a mamelor.
O discuție de ceaiuri BIO, un mini târg cu produse exclusive, tombolă cu multe premii și distracție pe măsură. În cadrul evenimentulu, specialiștii Mariana Zapuhlîh, medic ORL-Foniatru și Georgeta Simon, vor oferi detalii despre cele mai frecvente afecțiuni ale copiilor în vacanță.
Locul desfășurării: str. Pușkin, 12.
Detalii...

18:00 Seminar "Arta de a fi Părinte". Ediția a II-a.
În cadrul evenimentului, veți afla: cum să vă ridicați la nivelul copilului și cum să fii un părinte mai bun pentru copil. Invitații speciali ai evenimentului sunt Sanda Diviricean, psiholog și psihoterapeut; și Vera Nastasiu, prezentatoare Tv și radio, expertă în comunicare.
Locul desfășurării: Summit Events.
Adresa: str. Tighina, 49/3.
Telefon: 0 601 2-05-04.
Detalii...

4 iunie — 5 iunie

10:00 Festivalul Cireșelor.
Renumita comună Trușeni vă așteaptă la festivalul Cireșelor. Vor fi bucate tradiționale, plăcințele, vin spumant, cireșe și artizanat. Totodată, în cadrul festivalului veți putea procura produse agroalimentare, meșteșugărești sau industriale.
Locul desfășurării: comuna Trușeni.
Detalii...

11:00 Festivalul Culturii Japoneze "Bunkasai".
Va avea loc ediția a III-a a Festivalului culturii japoneze. În cadrul festivalului, se propune să fie adusă profunzimea culturii japoneze pentru a promova pacea, respectul și puterea.
Locul desfășurării: Fundația pentru Relații Moldo-Japoneze.
Adresa: str. A. Mateevici, 60, blocul 4 a (USM).
Detalii...

4 iunie, sâmbătă

12:00 VeloHora 2016.
Pe 4 iunie vă așteaptă: VeloHora pentru copii; program teatral tematic; iarmarocul Yard Sale; Coliba povestitorului; un City-Quest antrenant pentru cei care nu se despart niciodată de bicicletă; jocuri și master-classuri captivante pentru copii.
Pe 5 iunie, veți avea loc cursa propriu-zisă. Înregistrarea la cursă va fi între orele 8:00 și 11:30, iar startul cursei la 12:00.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

14:00 La cireșe, pe biciclete.
O nouă pedalare în afara orașului. De această dată, la Trușeni, unde va avea loc Festivalul Cireșelor.
Locul desfășurării: s. Trușeni.
Detalii...

5 iunie, duminică

12:00-16:00 Teatrul gastronomic "Bucate de la Sud".
A doua ediție a festivalului iProsop va prezenta diversitatea podoabelor artizanale și multi-etnice caracteristice întregii zone de Sud, în tot ansamblul lor — de la folclor, la bucate etnice, tradiții, obiceiuri și port. Vor avea loc patru master-classuri interactive prin concursul gospodinelor din localitățile din zona sudului — găgăuzi, bulgari, ruși, nemți, ucraineni, polonezi.
Locul desfășurării: s. Selemet, r. Lăpușna.
Detalii...

14:00 Ziua Mondială a Mediului.
O întâlnire emoționantă cu natura, o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Vor fi amenajate mai multe zone tematice, vor avea loc ateliere interesante. Cei prezenți la eveniment, vor avea ocazia să confecționeze sacoșe din bannere reciclate, copiii vor participa la un atelier de reciclare artistică, adulții vor învăța cum să confecționeze coșuri din nuiele.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

7 iunie, marți

18:30 Fashion Soiree "Din inimă branduri din Moldova".
O seară de vară în compania designerilor autohtoni și a unui public select. Sangria, fructe de sezon, vinuri răcoritoare și ținute vaporoase ideale pentru zilele călduroase care ne așteapta, prezentate de 65 de personalități autohtone, vedete, politicieni, dar și membri ai comunității diplomatice.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel.
Adresa: str. Maria Cibotari, 37.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 895
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.