2 mai 2019

Afiș 2-8 mai: Săptămâna luminată la muzeu, ateliere de creație pentru copii și adulți, App Run Chișinău

Alegeți să petreceți timpul liber corect împreună cu cei dragi! Săptămânal, Familia.md vă prezintă cele mai interesante și utile evenimente ce se organizează la Chișinău. Unde ați putea merge împreună cu familia în perioada 2-8 mai, aflați din acest afiș.

2 mai, joi

12:00 Program pascal "Săptămâna luminată la muzeu".

Activitate ce include un program muzical pascal și o expoziție de pâine pascală cu genericul „Pasca – icoana Învierii”. Programul muzical va avea loc pe scena din curtea muzeului cu participarea formațiilor folclorice de la palatul de Cultură Ungheni: ,,Vârsta de aur”, conducător Vitalie Scripcaru și ,,Răzeșii”, conducător Alexandru Galiț; formația folclorică de copii din s. Mingir, r. Hâncești „Cișmeaua căprioarelor”, conducător Mihai Mircos. Expoziția de pâine pascală este realizată cu sprijinul Muzeului de istorie și etnografie Mingir, r. Hâncești. La sărbătoare va participa Studioul „Tezaur” și meșterii populari Eugenia Moldovanu și Ion Dascăl de la Centrul de Cultură și Tineret din mun. Bălți cu o expoziție-târg de ouă încondeiate, obiecte din paie și din lemn cu subiect pascal.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Telefon: 022 23-88-68, 0 601 5-39-79.

14:00 Vernisaj-expoziție "București: un portret Novecento".

Expoziția, care va putea fi văzută în perioada 2 - 31 mai 2019, prezintă o călătorie prin Bucureștiul secolului XX, care dorește să arate evoluția urbană și arhitecturală a orașului.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.

15:15 Atelier de decupare și încondeiere a ouălor pascale.

Atelier pentru copii de la 7 ani și adulți. Participanții vor avea posibilitatea să încondeieze cu propriile mâini cele mai originale ouă. Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Preț: 200 lei (cu materialele incluse). Părinte + 1 copil – 300 lei.
Locul desfășurării: Studio de artă "Семь цветов счастья".
Adresa: str. Pușkin, 12.

18:00 Pictează-ți ziua! – atelier de creație.

Pictează-ți ziua este despre posibilitatea de a face cunoștință, de a socializa, de a colora gânduri pe hârtie și pe obiectele de decor pregătite de Magic Shapes, dar și de a savura o ceașcă de cafea. Pot participa mămicile cu copii, tăticii grijulii și, pur și simplu, amatorii de cafea.
Intrare gratuită. Se achită doar consumația.
Locul desfășurării: CoffeeMolka Albă.
Adresa: str. O. Goga, 25/17.

3 – 31 mai

11:00 Master-classuri în luna mai.

Pe tot parcursul lunii mai, în fiecare zi de luni și vineri, centrul "Elite Academia" organizează workshop-uri destinate copiilor de la 4 ani și mamelor cu pici mai mici de 4 ani. Lucrările efectuate le luați acasă. Toate materialele sunt oferite de organizatori.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Elite Academia.
Adresa: str. Sciusev, 49.
Telefon: 0 620 5-15-18.

4 mai, sâmbătă

10:30 Atelier "Te rog și mulțumesc" pentru copii.

În cadrul atelierului vor fi abordate bunele maniere în ipostazele zilnice ale copilului – acasă, la școală, pe stradă, în societate. La sfârșitul atelierului, copiii vor cunoaște principiile de aur ale bunelor maniere și vor vedea beneficiile unui comportament pro-social, respectuos și manierat.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 121A.

12:30 Atelier de origami pentru copii.

Atelierul de Origami oferă copiilor posibilitatea de a învăța cum să creeze un obiect interesant dintr-o singură foaie de hârtie, cum să înțeleagă tehnica plierii și să își dezvolte memoria. Atelierul se desfășoară cu minim 8 copii și maxim 15, vârsta copiilor fiind de 7-12 ani.
Preț: 80 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A
Telefon: 0 788 0-07-00.

5 mai, duminică

11:00 Wings for Life World Run – App Run Chișinău.

Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât și persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiș, concurenții aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în fața unei mașini de finiș. Fie că o fac într-unul dintre cele 12 de orașe, în cadrul unui APP Run precum cel din Chișinău sau individual, prin intermediul aplicației de mobil, important este să alergăm pentru cei care nu pot.
Locul întâlnirii: parcul Valea Morilor.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 112
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.