2 ianuarie 2019

Afiș 3-8 ianuarie: Show-uri distractive și concerte caritabile de Crăciun, jocuri de masă pentru copii, drum circle 2019

Vacanța de iarnă continuă! Cum diversificați timpul liber al copiilor? Ce vizite ați planificat pentru următoarele șapte zile? Dacă încă nu aveți nimic programat, noi vă venim în ajutor. Vă prezentăm lista evenimentelor ce vor avea loc la Chișinău în perioada 3-8 ianuarie. Odihnă plăcută!

3 ianuarie, joi

16:00 Tanti Ludmila Show.

La început de an, tanti Ludmila vă invită la un show extraordinar. Dan Balan, Zdob și Zdub, Carla's Dreams, Cleopatra și Pavel Stratan,Irina Rimes, Mihail și alții le spun copiilor, ce-ar trebui să facă ca să-și împlinească visul. Ne reîntâlnim cu Motanul Marcel și cu eroiii din desenele animate, pe care îi putem gasi doar la Party Store. Sunt și două bilete norocoase, deținătorii cărora vor beneficia de câte o călătorie la munte.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

4 ianuarie, vineri

18:30 Spărgătorul de nuci.

Libretul: Iuri Grigorovici. După versiunea lui Alexandre Dumas a basmului lui E.T.A. Hoffmann.
Scenariul: Marius Petipa. Coregrafia: Iurie Grigorovici (Moscova). Scenografia: Semion Virsaladze (Moscova). Corul de copii al TNOB Maria Bieșu ”Rapsodia”
Locul desfășurării: Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.

19:19 Drum circle.

Drum Circle - un eveniment tradițional organizat de Art-Labyrinth, unde fiecare poate cânta la tobe sau alte instrumente arhaice, drâmbe, didjeridoo.
Puteți să aduceți un instrument personal sau să cântați la cele existente la Art-Lab. Puteți veni și în calitate de spectator.
Preț: 30 lei.
Locul desfășurării: Art-labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Telefon: 0 683 2-45-42.

4 și 6 ianuarie

11:00 Spectacole de Crăciun la ”Alfa Kids”.

În perioada vacanței de iarnă, complexul distractiv ”Alfa Kids” organizează pentru copii spectacole de Crăciun. Astfel, pe 4 ianuarie, va avea loc spectacolul ”Snow Land”, călătorie în peștera de gheață. Iar pe 6 ianuarie – Aventura de Crăciun în regatul Elsei. Spectacolele sunt gratuite și sunt prezentate în limbile română și rusă.
Locul desfășurării: complexul sportiv-distractiv ”Alfa Kids”.
Adresa: str. Alba-Iulia, 75.

5 ianuarie, sâmbătă

9:00 Caravana de Crăciun.

În această sâmbătă, Caravana faptelor bune pornește din nou pe tot teritoriu țării să aducă lumina sărbătorilor de iarnă în cele 300 de familii numeroase, care cresc peste 1500 copii. Este binevenită implicarea tuturor oamenilor cu inimă mare, pentru a aduce bucurie și bunăstare în casele celor 300 de familii.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.

13:00 Ziua jocurilor de masă pentru copii.

”Voyager 3” și ”Generator Hub” vă invită copiii la o zi de jocuri de masă, organizată în contextul sărbătorilor de iarnă. La fiecare masă va fi un instructor, care va coordona jocul și va explica copiilor regulile. Sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 7-13 ani.
Preț: 50 lei. Se achită pe loc.
Locul desfășurării: Kenford.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202/2, etajul 4.
Telefon: 0 795 5-63-03.

15:00 Super eroi și prințese.

Incendiarul Spiderman show și Balul pințeselor Disney la Atrium. Participați la concursul costumelor și câștigați un cadou frumos.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”, etajul 1.
Adresa: str. Albișoara, 4.

16:00 Un an nou, o viață nouă.

Concert caritabil pentru a o susține pe Ludmila Gavriluță în lupta ei contra cancerului. Costul biletului este de 100 lei, iar banii vor fi donați Ludmilei. Vor evolua: Vitalie Dani, Anișoara Puică, Doina Arsene, Victoria Lungu, Doina Sulac, Larisa Sprâncean, Georgeta Voinovan, Cristina Șeremet, Gabriel Nebunu, Anișoara Dabija.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

7 ianuarie, luni

12:00 Misterul de Crăciun.

Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de Revelion – ”Misterul de Crăciun”. Un spectacol de divertisment de bună calitate. Astfel, programul pentru copii și adulți va include un spectacol uimitor ce va îmbina dresură de papagali, dresură de câini și pisici, scoala de echitatie, acrobații în aer, jonglerie pe role, roata Syr, echilibru și desigur Clovnul Mart.
Preț: 150-250 lei.
Locul desfășurării: manejul mic al Circului din Chișinău.

8 ianuarie, marți

10:00 Matineu + Cenușăreasa.

Matineu de Anul Nou pentru copii și spectacolul ”Cenușăreasa”. Autor: Frații Grimm. Spectacolul este preconizat pentru copii de la 3 ani. Durata: 1 oră și 50 minute.
Preț: 60 lei – adult, 60 lei – copii.
Locul desfășurării: Teatrul Republican de păpuși ”Licurici”.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 146
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.