6 februarie 2020

Afiș 6-12 februarie: Evenimente caritabile, master-classuri culinare, competiție de puzzle, yardsale al dragostei

Săptămâna aceasta călătorim în locomotiva iubirii, coacem prăjituri chinezești, confecționăm inimioare pentru cei dragi, mergem la șezătoare. În ce zi, la ce oră, unde — aflați din afișul nostru.

7 februarie, vineri

15:00 Festivalul gravidelor.

Ediție specială a șezătorii mamelor. Se va discuta despre alăptare — una dintre cele mai provocatoare perioade din viața unei femei, satisfacerea nevoilor nutriționale ale mămicilor care alăptează, mituri și adevăruri despre naștere, pregătirea corectă pentru sarcină, importanța calciului în sarcină și factorii esențiali pentru dezvoltarea armonioasă a sugarului. Intrarea este gratuită, dar în bază de înregistrare. La festiva sunteți așteptate fără copii.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4, etajul 2.

8 februarie, sâmbătă

9:30 Am sindromul Down! Am dreptul la viață!

A.O. "Sunchine" invită părinții persoanelor cu sindrom Down la ședința de terapie cu părinții din cadrul proiectului "Am sindromul Down! Am dreptul la viață!". Activitatea prevede 3 ședințe cu experți diferiți, care vor avea loc pe data de 8,15,22 februarie.Intrarea este gratis, dar locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: Biblioteca municipală "B.P. Hașdeu".
Telefon: 0 694 8-96-48, 0 692 1-00-77.

10:00 Iarmaroc caritabil.

Îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, jucării la cele mai joase prețuri. Toți bani colectați în urma vânzărilor, vor fi transmiși pentru reabilitarea unei fetițe de un an și jumătate care suferă de multiple boli congenitale.
Locul desfășurării: Liceul teoretic cu profil sportiv "Gloria".
Adresa: str. Teilor, 7.

14:00 Master-class "Dăruiește inima persoanei dragi".

Master-class de confecționare a inimioarelor pentru SF. Valentin. Toate materialele sunt incluse în preț. La atelier pot veni copii de la 7 ani.
Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Papirus Market.
Telefon: 022 00-01-85.

15:30 Master-class pentru copii - Cookie-uri chinezești cu predicții.

Picii de sine stătător vor prepara cookie-uri chinezești cu predicții. Ei singuri vor frământa aluatul din ingrediente simple și naturale, vor da formă prăjiturilor și le vor ornamenta. La sfârșitul atelierului, copiii vor servi ceai cu prăjiturica coaptă de ei înșiși. Trebuie să vă rezervați loc din timp, dat fiind faptul că la atelier pot participa doar 7 copii.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Studio pentru copii "Genius".
Telefon: 0 681 1-25-55.

9 februarie, dumincă

10:00 Excursie prin sectorul Râșcani + muzeul Cosmonauților.

Aveți posibilitatea să cunoașteți istoria sectorului Râșcani, sectorul în care au avut loc o mulțime de evenimente importante pentru dezvoltarea orașului Chișinău. La finalul excursiei, veți efectua o vizită la Muzeul Cosmonauților — una dintre principalele atracții din zonă.
Preț: 60 lei.
Locul întâlnirii: școala muzicală de pe strada Kiev.
Telefon: 0 621 1-01-00.

11:00 Master-class de cofetărie pentru copii.

Tema atelierului culinar — Inimioare dulci. Master-classul este organizat în contextul Zilei Îndrăgostiților, prăjiturile coapte vor fi cadouri perfecte pentru cei dragi. Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Locul desfășurării: Candy Club.
Adresa: str. Miron Costin, 7, of. 1.
Telefon: 0 692 1-21-00.

11:00 Traista fermecată. Teatru de păpuși.

"Au fost odată o babă și un moșneag. Trăiau sărac, unica avere era lanul cu păpușoi. La acest lan s-a înnădit un cocor, care mânca porumbul. Moșneagu l-a prins pe răufăcător dar i sa făcut milă și l-a eliberat. Drept răsplată Cocorul i-a adus o traistă fermecată. Care i-a salvat de foame și sărăcie." — acest spectacol aveți posibilitatea să-l vedeți în această duminică.
Locul desfășurării: Twins Cafe.
Adresa: str. Pușkin, 32.
Telefon: 0 677 3-84-94.

12:00 Yardsale "Ticket to love".

La data de 9 februarie, de pe peronul Gării Feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE care ține drumul spre primăvară! În timp ce trenul așteaptă la peron, veți reuși: să jucați nunți rapide, să cumpărați cadouri hand made și cărți poștale, să faceți poze, să confecționați inimioare din origami etc.
Intrarea în rochie de mireasă e gratuită.
Preț: 60 lei. Pentru copii de până la 12 ani și pensionari — gratuit.
Locul desfășurării: Gara Feroviară.
Adresa: str. Piața Gării, 1.

12:00 Competiție de puzzle pentru amatori.

Participarea la competiție este în echipă — nu mai puțin de 3 persoane. Echipa câștigătoare va fi premiată.
Preț: 50 lei/persoană.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”, etajul 3.
Adresa: str. Albișoara, 4.

16:00 Șezătoare "Lună plină".

Un grup de femei pline de gingășie și suflete frumoase, susținându-se reciproc, cu gratitudine și iubire vor organiza o întâlnire magică despre frumusețea energiei feminine, purității, expresivității, împărtășirii. Persoanele prezente vor discuta despre sistemul Human Design — o sinteză a două ramuri de științe: cea tradițională și cea modernă. Va fi organizată ceremonia ceaiului și dansul Mandala.
Preț: 150 lei.
Telefon: 0693 7-96-62.

12 februarie, miercuri

18:00 Concert caritabil — Îngerii lui Robert.

În program: Cătălin Josan, Alinoa Moon, Olga Verbitchi, Youth Orchestra, Geta Burlacu etc. Toți banii colectați din vânzarea biletelor vor fi transmiși pentru micuțul Robert.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 71
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.