5 decembrie 2018

Afiș 6-12 decembrie: Atelierul spiridușilor, târguri de Crăciun, master-classuri culinare cu tematica sărbătorilor de iarnă

Se apropie frumoasele sărbători de iarnă cu o mulțime de evenimente magice. În capitală deja a fost dat startul spectacolelor de caritate, târgurilor de Crăciun, master-classurilor cu tematica iernii. Am adunat cele mai interesante evenimente ce se vor desfășura la Chișinău în perioada 6-12 decembrie și suntem gata să vi le prezentăm.

6 -9 decembrie

20:00 Noaptea filmelor de Crăciun.

Fundația de Binefacere Caritas Moldova te invită la noaptea filmelor de Crăciun. acțiunea este organizată cu scopul colectării resurselor financiare pentru susținerea Centrului de Zi pentru copii, din s. Petropalovca, r. Sângerei. Centrul este frecventat zilnic de 20-25 copii din familii social-vulnerabile. Nu vor fi emise bilete, ci fiecare doritor va putea contribui cu o donație. Astfel, cu 50 lei oferiți un pachet cu dulciuri, cu 100 lei dăruiți o jucărie, iar cu 150 lei – împliniți un vis de a primi o cutie mare cu surprize.
Locul desfășurării: Tucano Cofee Brasil și Costa Rica.

7 decembrie, vineri

16:30 Lecție gratuită ”Robotica și tehnologiile viitorului”.

Copiii de 7-14 ani vor avea posibilitatea să afle cum se programează și prinde viață un robot, vor face o călătorie fascinantă în Robotolandia. Programul include: 5 secrete pe care trebuie să le cunoască dezvoltatorii de roboți, 7 fapte despre roboți, 10 motive pentru care robotica va schimba lumea, 5 tehnologii pe care trebuie să le cunoști pentru a începe asamblarea și programarea roboților, manipularea și programarea roboților LEGO Mindstorm.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, et. 3.

8 decembrie, sâmbătă

14:00 Atelier culinar: biscuiți cu ghimber.

Micii gospodari și gospodine sunt invitați la un atelier culinar pentru a învăța cum se prepară biscuiții cu ghimbir, atât de tradiționali în timpul sărbătorilor de iarnă. Copiii vor afla lucruri noi despre: beneficiile și proprietățile ghimbirului, diversitatea bucătăriei orientale, istoria biscuiților cu ghimber. Atelierul este destinat copiilor de la 5 ani.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Asterix – primul laborator creativ pentru copii.
Adresa: str. Lisabona, 2/3.
Telefon: 0 600 0-16-15.

8 și 9 decembrie

11:00 Atelierul spiridușilor.

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO vă invită în Atelierul Spiridușilor. Activitate compusă din 4 master class-uri cu tematica de Crăciun. Buna dispoziție, muncă creativă și dansuri îi așteaptă pe micuți. În program: pictură pe figurine de ghips, decorarea biscuiților, confecționarea din fetru a mănușii lui Moș Crăciun, pregătirea purcelușului din foamiran.
Preț: 130 lei - părinte + copil.
Vârsta: 3-10 ani.
Locul desfășurării: Centrul ”Artico”.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169, et. 2, biroul 207.
Telefon: 0 608 6-46-83.

16:00 Suflul Iernii 2018. Spectacol de caritate.

Suflul iernii – cel mai așteptat și îndrăgit spectacol de iarnă pentru copii. Anul acesta evenimentul va fi organizat în două ediții. Participă: Picături muzica, Lolipops, DoReMi Show, Teo Voice, Ghidușii, SisNBro, Angels Dance, Confetti etc. În reciat: Anișoara Puică și Iuliana Beregoi.
Locul desfășurării: Palatul Național ”Nicolae Sulac”.
Adresa: str. Pușkin, 21.

9 decembrie, duminică

10:00 International Charity Bazaar.

Ediția a 22-a a Târgului Internațional de Caritate. Tombolă cu premii, preparate delicioase din bucătăria internațională, atmosferă de vacanță magică.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”, pavilionul central.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

11:00 Mica Sirenă. Teatru Țăndărică.

Povestea de la ȚĂNDĂRICĂ se apropie mai mult de propunerea filmului lui Disney, care transformă povestea lui Andersen în mod semnificativ, meditația asupra valorilor spirituale devenind o poveste convențională în care eroina este răsplătită la final cu o căsnicie pământeană. Spectacolul are o durată de 50 min și este recomandat copiilor de la 3 ani.
Preț: 120, 130 și 180 lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

11:00 Liga Roboților Synopsis.

Spectacol de animație distractiv, interactiv și educativ pentru copii „Liga Roboților Synopsis”.
Preț: 99 lei, 159 lei.
Locul desfășurării: Centrul Cultural ”Odeon”.
Adresa: str. Mihai Eminescu, 55.
Telefon: 022 88-21-88.

12:00 Christmas Cookie master-class.

Intensificăm atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un master-class de decorare a biscuiților. Irina Urescu, sweet master Tucani, își va împărtăși secretele decorării biscuiților. Pentru participare este necesar să vă rezervați un loc.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Buna, 91A.
Telefon: 0 600 0-40-48.

18:00 Frozen, al XI-lea concert B&W.

Acesta este al 11-lea concert, în care vor evolua elevii școlii de dans Black & White, începând de la picii de 3 anișori și finisând cu grupele de adulți și desigur că veți avea parte și de prestațiile baletului Black & White.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon pentru detalii: 0 686 1-90-88.

12 decembrie, miercuri

17:30 Târgul de Crăciun la Castel MIMI.

În perioada 12 decembrie-13 ianuarie, la Castelul MIMI din s. Bulboca r. Anenii Noi, se va desfășura Târgul de Crăciun. Program artistic cu ansamblul folcloric ”Flori de lămâiță”, șezătoare cu tradiții și obiceiuri de Sf. Andrei, cântece și dansuri tradiționale autentice.
Preț: 100 lei. Cu participare la tombolă – 150 lei. Copiii cu vârsta de până la 14 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de intrare gratuită.
Locul desfășurării: Castel MIMI.
Telefon: 0 620 0-18-93.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 184
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.