7 octombrie 2015

Afiș 7-13 octombrie: Olympic EcoFest, gentuțe din fetru pentru fetițe, o seară de violoncel și pian

În această săptămână vă așteaptă o mulțime de evenimente interesante. Mai multe detalii despre acestea, aflați din afișul nostru. Petreceți timpul liber într-o atmosferă agreabilă!


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

8 octombrie, joi

18:15 Seminar pentru părinți "Părinții buni pedepsesc copiii?".
Care este efectul unei pedepse incorecte? Poate fi pedeapsa constructivă? Cum trebuie să fie pedeapsa pentru a nu-i afecta copilului autoaprecierea și încrederea în sine? Cum putem face copilul nostru să ne asculte? În cadrul ședinței Clubului Părinților Intelegenți veți afla răspuns la toate aceste întrebări de la psihologul Vitalie Popescu și coacher-ul Mihai Tănase.
Preț: 70 de lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadeja Russo, 2/2.
Telefon: 0 799 9-00-88.
Detalii...

19:00 Eu și mama "Totul despre paraziții intestinali".
O seară informativă și relaxantă, în compania medicului Vera Lungu, șefa Secției de Parazitologie. Veți afla despre diagnosticul necesar de a fi efectuat, corectitudinea recoltării probelor pentru analize parazitologice, tratamentul/prevenirea paraziților intestinali. Puteți veni cu copiii, pentru micuți va fi organizat un master-class. Toate mamele vor primi daruri speciale.
Preț: 100 de lei. Cafeaua este inclusă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91 A.
Telefon: 0 686 0-11-62.
Detalii...

8-11 octombrie

15:00 Das Interior Show 2015.
A cincea ediție a salonului internațional de mobilă și design interior. La salon se vor expune cei mai buni producători și importatori de mobilă, textile, decorațiuni și de tot ce are legătură directă cu decorul și designul.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

9-11 octombrie

11:00 Săptămâna purtării copilului în sling.
Evenimentul este dedicat tradiției de a purta copiii în sling-uri. În toată lumea, acest eveniment este sărbătorit în a doua săptămână a lunii octombrie. În acest an, evenimentul se desfășoară sub genericul "Îmbrățișează lumea".
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

10 octombrie, sâmbătă

09:00-18:00 Olympic EcoFest.
Sunt invitați toți doritorii să participe la diverse activități sportive, iar astfel să-și manifeste preocupările și atașamentul pentru un mediu curat și sănătos, unde poate fi practicat sportul.
Program proiectul prevede: alergări în jurul lacului, plantarea copacilor, ciclism (velo-kwest), dansuri, fitness, tenis de masă etc.
Locul desfășurării: Lacul Valea Morilor.
Detalii...

11:00 Master-class "Gentuțe din fetru la Miriam acasă".
În această sâmbătă, copii vor confecționa gentuțe moi, colorate, originale. Fiecare fetiță va fi fericită să creeze un astfel de accesoriu, iar băieții vor fi încântați să ofere lucrarea cuiva drag.
Preț: 95 de lei. Prețul include materialele și o gustare.
Vârsta: 5-12 ani.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Detalii...

19:00 Orchestra simfonică "Hardy Orchestra".
Concertele susținute de Orchestra Simfonică "Hardy Orchestra" sunt un amestec exploziv de frumusețe și drive a muzicii rock, umor subtil, specific adevăraților locuitori din Odessa și o interpretare de înaltă performanță a orchestrei. În programul "I love rock'n'roll" intra cele mai legendare compoziții rock - printre care: The Beatles, Scorpions, Queen, Deep Purple, Nirvana, Metallica, Roling Stones, Bon Jovi etc.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

19:00 O seară de violoncel și pian.
Un eveniment de marca Moldo-Crescendo, concert susținut de Radu Croitoru și invitatul din România, pianistul Iulian Ochescu.
În program: György Ligeti — Sonată pentru violoncel solo; George Enescu — Suită op. 10 in Re major; Dmitrii Shostakovich - Sonată pentru violoncel și pian în re minor, op 40. Biletele pot fi procurate online și la casele Sălii cu Orgă, în fiecare zi.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

11 octombrie, duminică

11:00 Atelier de feminitate "Arta picturii pe sticlă".
Toate doritoarele de a învăța să picteze o farfurie ce va putea servi drept decor special creat cu propriile mâini, sunt invitate la un workshop. Dat fiind faptul că locurile sunt limitate, este necesar să procurați biletele din prealabil.
Preț: 289 lei.
Telefon: 0 790 6-66-90.
Detalii...

12:00 Chișinău Criterium 2015.
Cursă de ciclism de proporții, care se va desfășura pe străzile din Chișinău.
În program: Chisinau Criterium — cursa de ciclism in termen de 2 ore sportivul trebuie să parcurgă distanța de 50 km; VELO FUN — parcurgerea distanței de 15 km în raza Chișinăului pentru toată lumea.
Locul desfășurării: Parcul Afgan.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 219
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.