6 martie 2019

Afiș 7-13 martie: Ziua Internațională a Femeii, cursă în centrul capitalei, competiție de asamblat puzzle

Odată cu sosirea primăverii, lista evenimentelor organizate pentru întreaga familie la Chișinău s-a extins. Zilnic avem parte de evenimente interesante, dar și utile. Detalii despre data, ora, locul desfășurării acestora, dar și descrierea lor succintă găsiți în afișul nostru săptămânal.

15-17 martie


EVENIMENTELE PARTENERILOR NOȘTRI

10:00-19:00 Expoziția ”Celebration 2019”.

Târg specializat cu cele mai bune soluții pentru orice sărbătoare. Tematicile principale ale expoziției: Farmecul sărbătorii, Garderoba festivă, Magia Sărbătorii, Detalii importante, Emoții de sărbătoare, Arta Frumuseții. Peste 100 de prestatori de servicii și produse. Prețuri speciale pentru miri și mirese. În program: prezentarea celor mai noi colecții de rochii de mireasă și de seară, evoluarea interpreților, moderatori și DJ. La fel, puteți participa la tombole și concursuri. Ceremonia de deschidere a expoziției va avea loc pe data de 15 martie, ora 12:00.
Înregistrează-te și obține bilet gratuit.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.

16 și 17 martie


EVENIMENTELE NOASTRE

10:00 Curs de stil oferit de autoarea Elena Ștogrina.

”Însuși stilul” – curs de stil prezentat de autoarea Elena Ștogrina, expert de imagine. Cursul reprezintă o șansă reală de a vă schimba viața spre bine, de a atrage lucruri noi și de a pune în aplicare cele mai îndrăznețe dorințe. Cursul este structurat în trei părți separate: 1. Modulul ”Magia culorii”; 2. Modulul ”Silueta ideală”; 3. Modulul ”Stilul perfect”.
Autoarea cursului, Elena Ștogrina, cea care a fondat o școală de stil personal, cu ajutorul programului său unic a reușit să schimbe viața a sute de oameni.
Locul desfășurării: Centrul transformațional ”N. Melehina”.
Adresa: str. Tighina, 13 – 9.



8 martie, vineri

10:00 Cursă în centru capitalei.

Clubul de alergare Sporter invită toți doritorii, bărbați și femei, să participe la cursa de alergare organizată în cinstea Zilei Internaționale a Femeii. Distanța cursei - 8 km, iar traseul este constituit în așa fel, încât conturul său pe hartă să apară sub forma cifrei opt - simbolul celebrării Zilei Mondiale a Femeii. Pregătiți-vă trackerele GPS pentru a distribui femeilor iubite și familiilor Dvs. imaginea cu cifra opt! Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: PMAN.
Telefon: 0 799 9-69-53.

12:00 Mama și fiica.

”Glamour Girls” vă invită la o petrecere deosebită pentru mame și fiice. În proram: coafură stilată, mască dulce, facepainting, sesiune foto, defilare pe podium, fustițe de la ”Pupi sweet dress”.
Preț: 550 lei – mama + fiica.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0 -45-75.

14:00 International Women’s Day.

Vino în data de 8 martie, la orele 14:00, în locațiile Tucano Coffee Costa Rica amplasat pe Al. Pushkin 15 și Tucano Coffee Jamaica în Shopping MallDova, str. Arborilor 21 și primește în dar un portret creat pe loc de artiști talentați.
Momentele frumoase trec, dar amintirile le vei lua cu tine acasă.

14:00 Gala mamelor.

Mamele sunt comoara sufletului nostru, dar cât de des le arătăm asta așa cum ar trebui? Cât le ajutăm, le susținem, le apreciem, le dăm timpul nostru? Vineri, AMiCUS Chișinău te așteaptă în Baby Hall (Grand Hall) ca să arătăm împreună aprecierea și dragostea noastră mamelor.
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.

18:00 8 martie – Ziua Internațională a Femeii.

Restaurantul ”Vila Nouă” a pregătit program special pentru 8 martie, cu NIKORASON’G LIVE BAND și ANDREI VELEȘCU & DJ. Meniu din gustări reci și bucate fierbinți (10 feluri), desert – cafea naturală, ceai, tort și șampanie.
Preț: 700 lei/persoană.
Locul desfășurării: Vila Nouă.
Adresa: str. Ginta Latină, 5/3.

8, 9 și 10 martie

16:00 Robot Titan Show.

Innovatic fest îți face cunoștință cu starul mondial - Robotul TITAN. Artist, comediant, cu show-ul său inedit, Robotul care a cântat cu Rihana, și a fost vedetă mai multor evenimente internaționale. Biletele pot fi procurate zilnic la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.

9 martie, sâmbără

9:00 Vernisajul expoziției ”Un soare printre noi”.

Pentru prima dată în Republica Moldova se organizează o Expoziție Fotografică dedicată copiilor cu Sindromul Down. Expoziția are drept scop sensibilizarea publicului față de acești copii și familiile din care fac parte. Pe toată durata expoziției vor fi expuse 25 de fotografii portret, însoțite de o mică descriere în 3 limbi (română, engleză și rusă) a fiecărui copil.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.

11:00 Master-class gratuit de machiaj.

În cadrul evenimentului, un specialist make-up vă va da câteva sfaturi privind îngrijirea pielii după sezonul rece, vă va vorbi despre tendințele în materie de make-up al acestui sezon, dar și vă va prezenta câteva modele de express makeup.
Locul desfășurării: salonul KIA Motors Moldova.
Adresa: str. Socoleni,18.

12:00 Atelier de creație pentru copii.

Copiii sunt invitați la un atelier de creație. Materialele sunt asigurate de organizatorii atelierului, iar lucrările vor fi luate acasă de copii. Pentru participare este necesar să vă înregistrați.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Magazinul GRIF,
Adresa: str. Moscova, 15/4.
Telefon: 0 684 0-42-34.

15:00 Concurs de asamblat puzzle.

Concurs pentru amatori. Pentru a participa la competiție, este nevoie să formați o echipă din minim 3 persoane. Fiecare participant va primi în dar – un puzzle de la IQ Puzzle și certificat în valoare de 50 lei la Wonderland.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Atrium, etajul 3.
Adresa: str. Albișoara, 4.

16:00 Ziua frumuseții.

Eveniment gratuit de frumusețe, cu specialiștii Marina Braniște (doctor în medicina estetică)și Liubov Ojog (Make-up artist cu experiență). Veți afla care sunt pașii, dar și secretele unui machiaj de zi reușit, precum și tehnici de îngrijire a tenului pe timp de primăvară. Copiii mamelor prezente la eveniment, vor avea acces gratuit la terenul de joacă sau Rollerdrome.
Locul desfășurării: Zity Mall.
Adresa: str. Calea Ieșilor, 8.

9 și 10 martie

11:00 Master-class ”Compoziție florală pentru interior”.

În prima zi, participanții la master-class vor confecționa ghiveciuri pentru flori în tehnica decupării. În ziua a doua – compoziție de flori din carton ondulat, care va completa perfect compoziția din prima zi a atelierului.
Preț: 120 lei – 1 zi, 80 lei – a doua zi.
Locul desfășurării: Family Shopping Center.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.

10 martie, duminică

14:00 Zâna primăverii. Petrecere pentru micile prințese.

O petrecere organizată cu scopul de a ne bucura de splendoarea primăverii. Program: coafură stilată, face painting sclipitor, manichiură colorată, sesiue foto, defilare pe podium, cadouri, rochițe de la Natalia.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 95
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.