8 februarie 2017

Afiș 8-14 februarie: Chișinăul citește, competiție de pictură pentru familie, școala părinților buni

În această săptămână vor fi organizate mai multe evenimente și activități pentru familie. Așadar, în următoarele cinci zile pictăm, citim, participăm la diverse seminare. Iar pentru a vă relaxa, puteți merge la filarmonică, viziona un film de animație sau admira expoziția tinerilor creatori. Să aveți o săptămână frumoasă!


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

9 februarie, joi

11:00 Lansarea programului de lectură "Chișinăul citește", ediția XIV.
Cărțile selectate și propuse spre lectură pentru ediția 2017 sunt: Negru și roșu 1930-2056, autor Val Butnaru (pentru adulți); Tunica portocalie, autor Lucreția Bârlădeanu (pentru adolescenți);
Dansul florilor, autor Ianoș Țurcanu (pentru copii).
Locul desfășurării: Biblioteca municipală B.P. Hașdeu.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Detalii...

15:00 Expoziția concurs "Noi tineretul creator".
Expoziția-concurs al tinerilor artiști din R. Moldova. Vor fi expuse lucrări din toate domeniile artelor vizuale plastice: ceramică, sculptură, pictură, grafică, tapiserie etc. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Centrul expozițional "Constantin Brâncuși".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 3.
Detalii...

18:30 Concert "Balul de gheață".
Concertul "Balul de gheață" este la a II-a ediție. Evoluează Tatiana Spânu și alți interpreți autohtoni.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

18:30 Proiecția filmului animat "In Exile".
Studioul Kurilov Group și Fundația Terre des hommes Moldova vă invită la proiecția filmului animat de scurtmetraj "In Exile", produs în R. Moldova. Participanții la eveniment vor avea ocazia să urmărească filmul și să poarte un dialog deschis cu echipa de producție.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

10-12 februarie

12:00 Rubicon 2017.
RUBICON — ștafeta ultramaratonistă anuală de pe teritoriul Republicii Moldova, ce trece prin întreaga țară de la nord la sud. Traseul anual este construit în așa fel încât, în decurs de 3 ani el va trece prin toate raioanele Republicii, inclusiv teritoriul Transnistriei. Distanța totală al traseului 2017 constituie 466 de km și trece prin 10 raioane ale Republicii Moldova și 4 raioane ale Transnistriei.
Detalii...

11 februarie, sâmbătă

10:00 Școala părinților buni.
Grup de suport, consiliere psihologică, discuții și inspirație în educație. Este un eveniment pentru părinții care își doresc să-și îmbunătățească relația părinte-copil și celor care vor să-și crească copiii fericiți. Programul include următoarele subiecte: cum să încurajăm copiii, ce este constelația familială și ce rol are, relația dintre frați/surori, comportamentele neadecvate ale copiilor, descurajarea obiceiurilor proaste, răsfăț-supraprotecție etc. Numărul participanților este limitat — 10-12 persoane.
Locul desfășurării: clinica "Familia".
Adresa: str. Costiujeni, 14.
Telefon: 0 675 7-44-85.
Detalii...

11:00 Master-class "Tehnici netradiționale de pictură".
Master-class pentru copii de la 4 ani. Picii vor cunoaște noi tehnici de pictură, tehnici netradiționale.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurății: Art-studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

13:00 Atelier pentru părinți "Sunt gata pentru școală".
Atelier destinat părinților al căror copii urmează în toamnă să meargă la școală. În cadrul atelierului se va discuta despre: ce înseamnă un copil pregătit de școală, de ce copiii se acomodează greu la școală și cum să depășim această situație; cum organizăm procesul de pregătire a temelor etc.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Academia Applied Scholastics.
Adresa: str. B. Voievod, 7.
Detalii...

15:00 Competiție pentru familie "Colorează lumea ta".
Un concurs în cadrul căruia vă veți putea simți adevărați pictori, pictând tablouri speciale. Este un concurs pentru familie. Așadar, echipa va fi formată dintr-o familie compusă din 3-5 membri. Copiii vor avea parte de surprize. Pentru a participa la competiție, este necesar să vă înscrieți.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

12 februarie, duminică

12 Yardsale "Nunta în Basarabia".
YardSale cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.
În program: nunți instante conform tradițiilor basarabene; cumpărăm cadouri; lichidare de stoc de haine brodate în stil etno; expoziție de broderii și covoare moldovenești vechi; vernisajul ciocolatei, prăjiturii de casă, bomboane și celor mai alese delicii; grădiniță pentru copii. Accesul în rochie de nuntă este gratuit.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 140
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.