7 martie 2018

Afiș 8-14 martie: Ziua Internațională a Femeii, cu bicicleta de mărțișor, marele festival indian

Săptămâna aceasta este dedicată femeilor, pentru că anume ele, în contextul zilei de 8 martie, vor avea parte de o sumedenie de evenimente atractive. Dar, nu vor sta fără treabă nici bărbații – au posibilitatea de a împărți mărțișoare pe biciclete, de a participa de o cursă în centrul capitalei, de a-și însoți jumătățile la concert sau restaurant. Cei mici, copiii, sunt invitați la master-classuri de confecționare a cadourilor pentru mămici, la un spectacol gratuit și la o întâlnire cu eroii desenului animat "Mașa și Ursul".

8 martie, joi

10:00 Cursă prin centrul Chișinăului de 8 martie.
Clubul de alergare Sporter invită toți doritorii, bărbați și femei, să participe la cursa de alergare organizată în cinstea Zilei Internaționale a Femeii. Distanța cursei — 8 km, iar traseul este constituit în așa fel, încât conturul său pe hartă să apară sub forma cifrei opt — simbolul celebrării Zilei Mondiale a Femeii.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Telefon informații: 0 767 6-99-94.
Detalii...

11:00 Cu bicicleta de mărțișor.
Participanții vor parcurge 24 km pe biciclete, pe un traseu ce formează cifra opt. Totodată vor fi împărțite 300 de mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Startul de la monumentul lui Ștefan cel Mare. Casca este obligatorie.
Detalii...

13:00 Petrecere "Mama și fiica".
Salonul distractiv "Glamour Girls" vine cu surprize frumoase de 8 martie pentru mame și fiice. Alături de micuțele lor, mamele au ocazia de a se distra cu proceduri de frumusețe. Așadar, veți beneficia de: coafuri stilate, măști dulci, face paiting, sesiune foto, defilare pe podium.
Preț: 550 lei pentru mama+fiica.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

18:00 Mărțișor 2018. Recital de chitară.
ŠTĚPÁN RAK/Cehia/ - recital de chitară. Eveniment organizat în colaborare cu Ambasada Cehiei la Chișinău. În program: autor anonim / adaptare Štěpán Rak: Romanza (adaptarea faimoasei compoziții de chitară).
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

18:00 Ziua Internațională a Femeii. Program special.
Echipa Restaurantului "Europa" vă invită să marcați această zi frumoasă de primăvară într-o atmosferă energică, cu meniu delicios și multe surprize. În program: muzică live, Dj, concursuri, jocuri interactive, teatru de parodii.
Preț: 400-450 lei.
Adresa: str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici, 17.
Telefon: 0 692 9-61-71.
Detalii...

19:00 Women's Day.
De 8 martie, la restaurantul "Mi Piace" aveți parte de o atmosferă de primăvară, cu surprize plăcute, cadouri drăguțe, meniu special de la bucătarul șef și muzică live.
Adresa: str. Trandafirilor, 4.
Detalii...

19:00 Mai frumoasă decât floarea, doar femeia poate fi…
Program special de 8 martie la restaurantul "Oscar". Aveți parte de: atmosferă de sărbătoare, meniu special, program artistic. Invitații sărbătorii: Adrian Ursu, Vitalie Dani, Igor Cuciuc, Igor Rusu, Dj Coppito.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 69.
Telefon rezervări: 0 791 0-06-94.
Detalii...

9 martie, vineri

18:30 Gala concert "Sunetul muzicii pentru EA".
Invitați specialia: Olga Busuioc și Celso Albelo, Spania. Conducerea muzicală: Andriy Yurkevych. Regia: Alexandru Vaselachie. Scenografia: Iurie Matei. Prim Maestru de Cor: Oleg Constantinov.
Locul desfășurării: Teatrul Național de Operă și Balet.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.
Detalii...

10 martie, sâmbătă

10:00 Master-class "Broșe pentru mama".
În această sâmbătă, copiii sunt așteptați la un master-class de confecționare a broșelor pentru mame. Atelierul este prevăzut pentru copii de la 4 ani. Programarea prealabilă este obligatorie, locurile sunt limitate.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Fastrackids, filiala Buiucani.
Adresa: str. Alba-Iulia, 91.
Telefon: 0 794 4-99-77.
Detalii...

12:00 În ospeție la Mașa și Ursulețul.
Dacă copilul dvs este încântat de desenul animat "Mașa și Ursul", atunci mergeți sâmbătă la "Panda Kids", unde eroii preferați vor aștepta toți copiii cu un program special.
Locul desfășurării: City Parking Center.
Adresa: str. N. Testimițanu, 29/5.
Detalii...

13:00 Aventurile lui Căstănel.
Eroii din spectacolul "Aventurile lui Căstănel" așteaptă copiii la Jumbo. Spectacolul va fi prezentat în limba română, intrarea fiind liberă.
Locul desfășurării: CC "Jumbo", etajul 4.
Adresa: str. Decebal, 23.
Detalii...

19:00 Proiecția filmului artistic "La o margine de țară".
Debut cinematografic. Este permisă intrarea împreună cu copiii.
Locul desfășurării: cinematograful "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

18:00 Mommy's Happy Hour.
Pentru că primăvara bate la ușă și mărțișorul este aproape, pentru a sărbători cum se cuvine luna femeii, Parents League Moldova a pregătit o întâlnire specială pentru toate mamele si viitoarele mămici. O întâlnire la un ceai călduț.
Locul desfășurării: Creme de la Creme.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 98A.
Telefon: 0 601 2-05-04, 0 682 4-92-96.
Detalii...

10-25 martie

10:00 Marele Festival Indian 2018
În program: spectacole de dans indian cu artiști celebri, artizanat indian, bijuterii autentice indiene, rochii indiene, ceai și mirodenii indiene, mobilier din India, restaurant vedic indian, tatuaj indian henna. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

11 martie, duminică

11:00 Seminar "Metode naturiste de creștere a imunității".
Un seminar organizat de nutriționistul, consultant în menținerea sănătății și psiholog, Maria Ciliuta. Teme: cauzele scăderii imunității, menținerea imunității, mituri și adevăruri despre imunitate, cum poate fi influențat nivelul imunității, ce înseamnă o imunitate puternică, factorii ce duc la scăderea imunității, rolul alimentației în menținerea imunității etc.
Preț: 110 lei.
Adresa: str. Bernardazzi, 83.
Detalii...

12:00 Zimbru Run Day.
FC "Zimbru" te invită la o cursă de alergare împreună cu toată echipa galben-verzilor pentru a menține un stil de viață sportiv în această primăvară! În program sunt prevăzute și concursuri sportive, dar și o sesiune foto.
Locul desfășurării: Parcul "Valea Morilor".
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 174
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.