13 ianuarie 2016

Afiș 13-17 ianuarie: Master-class culinar pentru copii, târg caritabil, atelier pentru părinți

Vă prezentăm câteva idei de a petrecere timpului liber atractiv cu toată familia — atelier culinar pentru copii, o seară de tango argentinian, târg caritabil, seminar pentru părinți. Aflați lista completă a evenimentelor cultural-artistice și de divertisment care vor avea loc în următoarele câteva zile la Chișinău, din acest afiș.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

13 ianuarie, miercuri

19:00 Clubul femeilor intelegente. Prima ședință.
Pentru a participa la prima ședința a clubului femeilor intelegente, aveți nevoie de una-două reviste (mai puțin economie și finanțe, mai mult Glamour și Murakami). În cadrul clubului veți visa, veți face farmece și veți vrăji anul 2016 — să fie un an fericit pentru fiecare.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Rusoo, 2/2.
Telefon: 0 799 9-00-88.
Detalii...

20:00 Milonga de Cafea.
O seară de tango argentinian "Argentine Tango Night" pentru toți amatorii acestul gen de dans.
Preț: 30 de lei.
Locul desfășurării: Coffemolka.
Adresa: str. M. Eminescu, 72.
Detalii...

15 ianuarie, vineri

10:00 Citim Eminescu. Inițiativă comunitară.
Chișinăuienii dornici să participe la lectura publică-maraton pot să citească versuri sau pasaje din proză, să recite, să cânte versurile marelui Eminescu sau să asculte în interpretarea altora creații eminesciene. Bibilioteca municipală va asigura o atmosferă festivă, un fundal muzical eminescian, expoziție de carte și operă eminesciană.
Locul desfășurării: Biblioteca Municipală "B. P. Hașdeu".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Telefon: 022 22-11-86.
Detalii...

15:30 Proiecția filmului de animație "Ice Age 2".
Studioul "Moldova-Film" cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii desfășoară în perioada 9 octombrie 2015- 25 martie 2016 programul "Învățăm și ne distrăm".
Programul presupune proiecții de film cu desen animat, în limba engleză cu subtitrare în limba română, pentru toți cei care studiază limba engleză. Toate proiecțiile sunt cu intrare liberă.
Locul desfășurării: Centrul cultural Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

18:00 Concert de Ziua Culturii Naționale.
Eveniment organizat de Institutul Cultural Român "Mihai Eminescu".
În program: creațiile compozitorilor Musicescu, Porumbescu, Pautza, Saint-Saens, Dubosarschi, Arvinte. Evoluează Orchestra Națională de Cameră, Corul Național de Cameră, condus de Ilona Stepan.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

16 ianuarie, sâmbătă

10:00-16:00 Târg caritabil "O șansă la viață".
La târg veți putea găsi hăinuțe, jucării, accesorii hand made și multe alte lucrușoare utile la prețuri accesibile. Toți banii acumulați în urma vânzărilor vor fi donați pentru Luca, Tudorița și Matei — trei copilași care au nevoie de tratament.
Locul desfășurării: Hotelul Codru.
Adresa: str. 31 August 1989, 127.
Telefon: 0 699 3-98-97.
Detalii...

13:00 Seminar "De ce strigăm la copii și cum să ne oprim".
În cadrul atelierului părinții vor învăța elementele de bază ale inteligenței emoționale, vor cunoaște câteva elemente de comuncare, vor afla lucruri curioase despre nevoile neîmplinite, vor învăța cum să se oprească de strigat, tehnici de calmare și reglare emoțională, tehnici de mindfulness etc.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: ILTC.
Adresa: str. Petru Rareș, 49.
Detalii...

18:00 Gestalt terapia: Libertate și intimitate.
Cât de ușor e să-ți refuzi apropiații? E ușor să-ți păstrezi independența în familie? Cât de compatibile sunt libertatea și intimitatea în relații sau e totuși necesar să jertfești ceva pentru a păstra libertatea și intimitatea? În cadrul workshop-ului veți putea afla răspuns la toate aceste întrebări. Moderatori: Dmitrii Iachim — psiholog-practician, gestalt terapeut și Evghenia Krupenenkova — magistru în psihologie, psiholog-practician.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91 A.
Detalii...

17 ianuarie, duminică

12:00 Master-class culinar pentru copii.
Împreună cu un bucătar profesionist, copiii vor învăța să prepare bucate adevărate. În timp ce copiii vor pregăti mâncarea. Părinții vor putea savura o ceașcă de ceai sau cafea.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: El Gusto.
Adresa: str. Albișoara, 82/5.
Telefon: 0 693 7-36-53.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 345
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.