13 iunie 2019

Afiș 13-19 iunie: Festivalul DescOperă, Summer of Love, show-ul Piraților din Caraibe, Strawberry Day 2019

Vacanța de vară e în toi. Unii merg la mare, alții la bunei, iar pentru cei ce mai rămân acasă, sunt organizate pe loc evenimente și activități atractive. Detalii despre acestea, aflați din afișul nostru.

13 iunie, joi

15:00 ArheOs: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească.

Vernisarea expoziției temporare. Expoziția prezintă, în ordine cronologică, complexe funerare începând cu epoca paleolitică până în evul mediu, asociate cu inventarul mormintelor, uneori mai bogat, alteori mai auster, definitoriu și reprezentativ pentru perioadele vizate.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.

16:00 Pirații din Caraibe la Shopping Malldova.

Dacă și picii dv. sunt pasionați de Jack Sparrow sau Davy Jones, atunci e stabilit – veniți la Shopping Malldova. Pirații din Caraibe vor acosta la parterul centrului comercial, unde vor da o mare petrecere. Intrare liberă.
Adresa: str. Arborilor, 21.

14 -16 iunie

19:00 DescOperă – Open air classical music festival 2019.

Al 4-lea an consecutiv, Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi va deveni gazda unicului festival de muzică clasică în aer liber din Europa de Est: DescOPERĂ. În cadrul evenimentului spectatorii vor descoperi frumusețea muzicii clasice într-un spațiu rural, amfiteatrul natural, care este parte a Rezervației Cultural Naturale „Orheiul Vechi” și asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă. Participanții la festival vor avea posibilitatea să viziteze și să exploreze Rezervația Cultural - Naturală „Orheiul Vechi”. Siturile, mănăstirea, complexele rupestre creștine, muzeul și gospodăriile oamenilor care păstrează atmosfera secolelor trecute vor prezenta vizitatorilor momente din viața socială și culturală a strămoșilor noștri.
Locul desfășurării: Orgeiul Vechi, Butuceni.

15 iunie, sâmbătă

12:00 Atelier de creație pentru copii.

Atelier de creație în cadrul căruia vor fi utilizate doar materiale reciclabile. Copiii vor crea o tricicletă-suport pentru flori. Master-classul este prevăzut pentru copii de la 6 ani.
Locul desfășurării: Papirus Market.
Telefon: 022 00-01-85.

15:00 Master-class de ceramică artistică.

Master-class de ceramică pentru copii ( de la 5 ani) și adulți. Indiferent de nivelul de cunoștințe pe care îl aveți, veți învăța această artă și veți confecționa lucrări deosebite, care vor fi un decor frumos în locuința dv. sau un cadou special pentru cei dragi. Master-classul este prezentat în limbile română și rusă.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Studio ”Șapte culori ale fericirii”.
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 693 7-05-18, 0 697 5-77-79.

16:00 Summer Of Love.

Mergeți împreună cu copiii la evenimentul care celebrează dragostea, pacea și libertatea. În program: muzică bună, limonadă gratuită, faice-painting pentru copii. Summer of Love a fost un fenomen social de amploare, care a avut loc în 1967, un manifest pentru dragoste față de umanitate, un manifest împotriva războaielor și a conflictelor politice, un manifest pentru libertate, iubire, pace, respect, libera exprimare, independență și dorința de a face această lume un piculeț mai bună.
Locul defășurării: Tucano Coffee Costa Rica.
Adresa: str. Pușkin, 15.

16 iunie, duminică

10:00 Master-class de artă decorativă.

Pentru iubitorii de frumos și dornici de a-și exprima emoțiile și sentimentele în culori, este organizat un nou master-class cu Tatiana Voloh. Participanții vor explora tehnica în linii și pete, cu ajutorul căreia își vor transpune emoțiile și dorințele pe un panou decorativ sau alt obiect preferat pe care îl pot aduce cu sine.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.

11:00 Strawberry Day.

Cel mai aromat festival al verii revine cu o nouă ediție. Cea de a III-a ediție a festivalului Strawberry Day se anunță una plină de savoare, de culoare și desigur multe, multe, căpșuni. Acesta este unicul eveniment de acest gen din țară, pentru că la fel ca și în anii precedenți, toți oaspeții festivalului beneficiază de oferta ALL INLUSIVE! Un singur bilet și ai totul inclus, necondiționat, atât cât vrei: zona wine&cocktail, zona gastronomică, zona foto, zona relax, zona copii, zona tatoo, zona muzicală, excursii, surprize.
Preț: 585 lei. Copii 7-14 ani – 300 lei, până la 7 ani – gratuit.
Locul desfășurării: Château Vartely.

13:00 Petrecerea Unicorn.

O petrecere colorată în timpul căreia copiii se vor transforma în unicorni. În program: coafuri cu sclipici, manichiură colorată, cadouri, foto – totul pe placul fetițelor.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. M. Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 101
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.