12 septembrie 2018

Afiș 13-16 septembrie: Centenar Fest, Yoga and music fest, seminarul tobelor

Vă prezentăm lista evenimentelor la care ați putea merge împreună cu familia în perioada 13-16 septembrie, la Chișinău. Vă așteaptă o săptămână cu tradiții, muzică bună și informații utile. Despre toate aflați din afișul nostru.

12-14 septembrie

10:00 Moldmedizin &Moldent.

Expoziția specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice și stomatologie. Este cel mai important forum în domeniu sănătății în Moldova, care stimulează dezvoltarea pieței interne de bunuri și servicii medicale.
Locul desfășurării: Moldexpo.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

13 septembrie, joi

17:00 Workshop ”Secretele parfumului tău”.

Parfumul poate fi o amprentă lăsată de un om sau o carte de vizită. Trebuie să știm cum sa-l alegem astfel încât să fie conform cu personalitatea, timpul zilei, vârsta, Ph-ul sau stilul de viață. În cadrul workshop-ului veți acea posibilitatea să alegeți singuri părțile componente ale unui parfum individual.
Preț: 220 lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă ”Veiany”.
Adresa: str. Alba-Iulia, 168,

18:15 Lecție gratuită de limba engleză.

”Academia Succesului” vă invită la o lecție gratuită de limba engleză. Chiar dacă până acum nu ați știut niciun cuvânt în engleză, după această lecție veți fi inițiat în respectiva limbă străină. Pentru participare este nevoie să vă înregistrați online.
Telefon: 022 34-62-40, 0 682 3-40-40.

14 septembrie, vineri

19:19 Drum Circle – sesiunea comună de tobe.

Drum Circle - un eveniment tradițional organizat de Art-Labyrinth, unde fiecare poate cânta la tobe sau alte instrumente arhaice, drâmbe, didjeridoo.
Puteți să aduceți un instrument personal, sau să cântați la unul din cele ce sunt la Art-Lab.
Preț: 30 lei.
Locul desfășurării: Art- Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.

15 septembrie, sâmbătă

11:00 Ziua Ușilor deschise la Artico.

Centrul ”Artico” își deschide ușile pentru a inspira copiii și tinerii să-și urmeze visul. Cei prezenți vor descoperi: 42 cercuri pentru copii și tineri, clubul voluntarilor, cariera mea, Erasmus +, surprize și cadouri pregătite.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.

12:00 Workshop ”Totul despre Crossfit”.

Un workshop teoretico-practic cu Andrei Petrov - specialist fitness, CrossFit coach și trainer ABC fitness school Moldova. Veți afla: ce este cross fit-ul, care sunt beneficiile cross fit-ului în fiecare zi, diferența dintre cross fit-ul profesional și cel îndreptat spre fortificarea sănătății, alimentația în cross fit, ce e Wod și cu ce se papă.
Preț: 150 lei, pentru absolvenții ABC – 100 lei.
Locul desfășurării: Energy Fitness Centru.
Adresa: str. D. Cantemir, 6.

12:30 Master-class culinar pentru copii.

De această dată, copiii vor prepara salată din fructe. Copii dumneavoastră pot deveni ajutorul mamei la bucătărie și măieștri culinari, necătând la vârsta fragedă!
Preț : 90 lei
Locul desfășurării: Delice d’Ange.
Adresa: str. 31 august 1989, 117/2

15-16 septembrie

10:00 Centenar Fest - Elementele Vieții.

Centrul Cultural VATRA, și-a asumat o misiune importantă de a arăta fața reală a tezaurului popular și spiritual de pe ambele maluri ale Prutului, prin mai multe tipuri de activități recreaționale destinate tuturor vârstelor. Artiști, dansatori, meșteri populari și bucătari iscusiți de pe ambele maluri ale Prutului vor arăta frumusețea, diversitatea și unicitatea obiceiurilor neamului nostru! Spectacolele se vor desfășura concomitent pe trei scene amplasate pe teritoriul complexului, astfel încât toate categoriile de public să fie implicate în program. Organizatorii evenimentului au pregătit o paradă a portului popular, o expoziție-târg cu lucrări ale meșterilor populari autentici, cu obiecte de artizanat/meșteșugărit, precum și un muzeu al satului românesc, care va scoate în evidență specificul tuturor regiunilor românești. Totodată, în cadrul evenimentului, va fi organizat un concert cu participarea artiștilor consacrați: Surorile Osoianu, Gândul Mâței, Fuego, Benone Sinulescu, Lupii și Alex Calancea Band etc.
Locul desfășurării: Complexul Cultural ”Vatra”.
Adresa: traseul R1 Chișinău-Ungheni, km 32.

16 sep/tembrie, duminică

14:00 Yoga and music fest.

Sunteți invitați să vă cufundați în lumea muzicii și yoga. În program: master-classuri de Hatha yoga și akro-yoga, yoga pentru copii, meditații, lecții de filozofie și multe altele. De asemenea, veți avea posibilitatea să faceți cunoștință cu diferite instrumente muzicale. La festival, veți avea ocazia să gustați din bucate vedice, tradiționalul ceai masala cu dulciuri indiene și multe altele. Va fi organizată zonă pentru copii, cu yoga pentru cei mici.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.

15:00 Curs expres de îngrijire a nou-născuților.

Invităm mămicile cu burtici și viitori tătici la un seminar unic și actual "Curs expres de îngrijire a nou-născuților" cu consultanta în alăptare - Olga Gutium. În cadrul evenimentului se va discuta despre prima lună de viață a nou-născutului, despre îngrijirea acestuia și organizarea rutinei a mamei și a copilului.
Locul desfășurării: Smart Start, sectorul Râșcani.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 691 1-61-86.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 83
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.