15 noiembrie 2017

Afiș 15-17 noiembrie: Gașca lui Zurli la Chișinău, noaptea reducerilor, iarmarocul centrelor de dezvoltare pentru copii

Toamna aceasta ne bucură nu doar cu vreme frumoasă, dar și evenimente pe placul tuturor. La Chișinău zilnic au loc evenimente interesante și utile pentru toată lumea, de la mic la mare. Ce vă așteaptă în această săptămână, aflați din afișul nostru!

16 noiembrie, joi

16:00 Gala filmelor de debut.
Uniunea Cineaștilor din Moldova prezintă Proiecții din cadrul "Gala filmelor de debut 2017". Filme de Licență de la Catedra ”Jurnalism Radio & Televiziune”, Universitatea de Stat din Moldova. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Cinematograful Odeon.
Detalii...

18:00 Oră gratuită de limba rusă.
Centrul de limbi moderne "Oratorica" vă invită la o oră gratuită de limba rusă. Veți afla mai multe despre metodele și practicile de studii după care sunt instruiți elevii și studenții "Oratorica".
Adresa: str. Dacia, 23, et. 5.
Telefon: 0 607 3-55-33.
Detalii...

17 noiembrie, vineri

10:00 Siguranța copiilor în trafic.
Ask a Mom invită părinții la un eveniment organizat de CSP ( Centrul de sănătate publică) dedicat comemorării victimelor accidentelor rutiere. Părinții sunt responsabili de siguranța copiilor în trafic. Intrare liberă.
Adresa: str. A. Hajdeu, 49.
Detalii...

17:00 Lecție deschisă gratuită pentru copii "Crearea jocurilor".
Sunt invitați copii de 9-14 ani și părinții acestora. Dacă jocurile pe calculator – este ocupația principală a copiilor acasă, atunci această lecție poate deveni primul pas spre a direcționa această ocupație în una utilă. Crearea jocurilor este o posibilitate mult mai incitantă decât doar a ne juca.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139.
Detalii...

18:00 Frumoasa din pădurea adormită. Balet.
Teatrul Național de Operă și Balet vă așteaptă la minunatul spectacol de balet "Frumoasa din pădurea adormită". Balet în trei acte.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.
Telefon: 022 24-51-04.
Detalii...

18:00 Ceremonie cu ceai la Centrul "Veiany".
Aveți posibilitatea de a vedea peste 20 de ceaiuri, de a vă relaxa, de a afla tainele pregătirii ceaiului chinezesc, precum și de a savura aroma a trei tipuri de ceai.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Detalii...

19:00 Concert. Alex Calancea Band și Guz.
Oricât de moderni nu am fi, oricât de mult nu am urmări ultimele tendințe dictate la nivel mondial, dacă cineva ne-ar trage pielea de pe noi la o parte, ar găsi flori, modele, melodii și motive de folclor românesc înflorind în noi. Cum ar arăta această exteriorizare a folclorului pe care-l purtăm în sânge, dacă mai mulți artiști ar face asta împreună, pe scena unui teatru, de exemplu, în timpul unui concert? Aveți posibilitatea să aflați în această vineri, la concertul oferit de Alex Calancea Band, Guz, frații Advahov, Viola, Ansamblul "Ștefan Vodă" și Rupt.
Locul desfășurării: Teatrul "Eugeniu Ionescu".
Adresa: str. Grigore Vieru, 11.
Detalii...

20:00 Noaptea reducerilor la Shopping Malldova.
Toți amatorii de shopping au ocazia să facă cumpărături la prețuri reduse într-o atmosferă distinsă. Toate magazinele Centrului Comercial au pregătit promoții care nu vă vor lăsa să treceți pe alături. La un preț redus vor putea fi procurate atât haine din colecțiile vechi, cât și articole din cele mai noi colecții de iarnă. Iar unele magazine vor oferi reduceri de până la 70%, la produsele selectate. Totodată, vor fi multe concursuri și premii.
Locul desfășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

18 noiembrie, sâmbătă

12:00 Iarmarocul centrelor de dezvoltare pentru copii.
Creativitatea și sportul într-un singur loc. La iarmaroc își vor prezenta activitatea toate centrele de dezvoltare pentru copii din Chișinău. Astfel, veți putea face o alegere corectă pentru copilul dvs.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

12:00 Sărbătoare pentru copii la Baby Hall.
În incinta centrului comercial va fi organizată o adevărată sărbătoare pentru copii. La aceasta va fi prezent DJ Mickey Mouse și un magician.
Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.
Detalii...

12:00 Cafea cu vedete.
Evenimentul are scop caritabil, fiind organizat pentru susținerea lui Alex Boboc. Prin intermediul participării la campania "O cafea cu o vedeta”, fiecare doritor va putea aduce o contribuție fezabilă și reală în fondul de sprijin deschis pe numele lui Alex. Pe lângă faptul că veți savura o ceașcă de cafea sau ceai, cu dulciuri delicioase, veți avea ocazia să faceți un lucru nobil si chiar să deveniți un participant activ în cadrul acestei frumoase campanii.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

19 noiembrie, duminică

10:00 Iarmaroc de binefacere.
La iarmaroc găsiți: jucării, îmbrăcăminte pentru copii și maturi, încălțăminte, cărți. Iar banii acumulați în urma vânzărilor, vor fi oferiți pentru tratamentul unei fetițe de 8 ani, Daniela Cvasniuc.
Locul desfășurării: Alfa City.
Adresa: str. Alba Iulia, 75.
Detalii...

13:00 Petrecerea prințeselor.
O petrecere pentru toate fetițele. Micile prințese se vor bucura de: machiaj cu straze, manichiură colorată, coafură stilată, rochițe frumoase, cadouri, fotografii și defilare pe podium.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

18:00 Gașca Zurli "Hai la masă"!
Gașca Zurli ajunge la Chișinău și vă invită la masă, cu bucătărașul Zurli, care aduce pofta de mâncare peste Prut. Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli. "Hai la masă!", este o producție unică, un joc de lumini fantastic care aduce magia meselor în familie.
Copiii mai mari de 4 ani vor avea nevoie de bilet.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 21.
Telefon: 0 686 8-14-04.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 215
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.