12 august 2019

Afiș 15-21 august: Târg școlar, spectacol promenadă, festivalul Hodina, iarmaroc de pomușoare autohtone.

Săptămâna aceasta în Chișinău și alte localități din țară vor avea loc o mulțime de târguri și festivaluri. Așadar - începem pregătirile pentru școală, cumpărăm produse autohtone, explorăm capitala, gustăm pomușoare, bucate vegetariene și medievale, cântăm, dansăm și facem multe fotografii. Unde și când - aflați din afișul nostru.

15 august-1 septembrie

10:00 Târgul școlar.

La târg găsiți: manuale, cărți, rechizite școlare, încălțăminte, articole vestimentare, uniforme, genți, rucsacuri, mărfuri pentru sport, servicii de educație, programe și jcuri cognitive.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. GHioceilor, 1.

15-17 august

18:00 Remote Chișinău. Spectacol Promenade.

Premieră în R. Moldova. Remote Chișinău este un spectacol-promenade/ spectacol-călătorie/ spectacol-experiență, în care 50 de oameni își dau întâlnire la cimitirul Catolic, își pun căștile pe cap și, ghidați de vocea sintetică, așa cum o știu de pe GPS, încep să exploreze orașul și să observe lucruri noi in locurile pe care le cunosc. Spectacolul va fi disponibil în trei limbi la alegere: română, rusă sau engleză.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Cimitirul Armeano-Catolic Chișinău.
Adresa: str. Valea Trandafirilor, 11.

16 august, vineri

17:00 Terariu for kids: Grădina de poveste.

Master-class pentru copii. La acest master class copii vor învăța să creeze un Terariu cu mâinile lor, cum să asorteze corect plantele și cum să aibă grijă de Terariu ca acesta să trăiască mult timp înainte. Sunt invitați copiii de la 6 ani.
Locul desfășurării: Art-Atribut.
Adresa: str. Bernardazzi, 83.

17 august, sâmbătă

10:30. Picnic comunitar: Croșetăm obiceiuri sănătoase în baie/bucătărie.

O șezătoare în armonie cu natura, unde fiecare participant va alege ce lucruri va creea, fie burete de vase, lavete, burete de baie sau discuri demachiante reutilizabile. Evenimentul se desfășoară cu scopul de a inspira comunitatea să ia măsuri ecologice în propriul lor stil de viață. Workshop pentru toată familia.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.

12:00 Master-class pentru copii.

Master-class interactiv pentru copii. Copiii vor prepara o biluță de baie și un scrub de corp pentru mămici.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Viorica-Cosmetic.
Adresa: str. Mesager, 1.

14:00 Festivalul ”Taurul Negru de Cărbuna”.

Festivalul "TAURUL NEGRU DE CĂRBUNA" revine în a doua ediție ce va fi dedicată reconstituirii glorioasei perioade medievale. În program: organizare de tabere și manevre militare, construirea replicii unei cetăți din sec. XIV, înscenarea unui episod din istoria dramatică a creării statului Moldav, tavernă unde vor fi servite băuturi și bucate medievale, prestații de muzică medievală, târg de artizanat tematic, spectacol de fireshow, jocuri și ateliere interactive pentru copii.
Locul desfășurării: Cărbuna, Ialoveni.

18:00 Ada Milea și Echipa - Concert'n 4.

Ada Milea revine la Chișinău! Va cânta alături de Anca Hanu, Bobo Burlăcianu, Cristi Rigman și Ada Milea . De asta se și numește Concert'n 4. Teatru și muzică, umor și atmosfera de vară a Chișinăului din curtea de la Artcor.
Preț: 250 lei. Locuri limitate.
Adresa: str. 31 august 1989, 137.

17 și 18 august

11:00 Târg de roadă locală.

Să fii patriot este să consumi local atunci când producătorul tău local suferă din cauza faptului că nu are cui vinde prunele cu 4-5 lei și nici strugurii timpurii cu 7-8 lei kg per kg, iar tu ca și producător să produci onest fără a-ți otrăvi consumatorul fidel. Veniți în acest week-end la târg și demonstrați că iubiți producătorii locali.
Locul desfășurării: Valea Morilor.

18 august, duminică

9:00 Summer Berry Fair.

Pretura Ciocana în parteneriat cu Asociația „Pomușoarele Moldovei” organizează Târgul Agro Gastronomic al producătorilor de pomușoare "Summer Berry Fair", ediția a V-a. La târg vor participa: producători de pomușoare, patiseri și bucătari. Vor fi organizate: ateliere gastronomice, activități cultural-artistice și de creație pentru copii.
Adresa: str. Alecu Russo, 61/1 și 63/1.
Telefon: 0691 0-19-94, 022 33-93-77.

10:00 Hodina

În program: peste 70 de artizani și producători locali, bucătărie vegetariană și pescărească, degustări de vinuri, zeci de ateliere pentru părinți și copii, 4 istorii ale moldovenilor care au revenit și și-au împlinit visele acasă, zone decorate pentru fotografii de familie, tabără de sculptură, DJ și muzică live.
Locul desfășurării: s. Pohrebea.

10:00 Festivalul strugurilor timpurii.

Festivalul strugurilor timpuriu este la cea de-a II-a ediție. Evenimentul este destinat promovării producătorilor locali de struguri și alte fructe de sezon și produselor de calitate a acestora.
Adresa: Durlești, str. Alexandru cel Bun, 5.

12:00 Atelier de muzică pentru copii.

Exerciții muzicale, cântece și dansuri. Sunt așteptați copiii de toate vârstele. Trainer: Elena Dascăl, pedagog muzical. Participarea este gratuită.
Telefon: 0 608 8-01-01.
Adresa: str. M. Eminescu, 63.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 65
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.