14 iunie 2018

Afiș 14-17 iunie: Vegan Kids festival, muzică clasică în aer liber, ziua internațională a taților

Pentru că e vară, e soare, e cald și e vacanță – la Chișinău și împrejurimile capitalei se organizează zilnic evenimente atractive, dar și utile pentru toată familia. În această săptămână, ascultăm muzică clasică în aer liber, marcăm ziua taților, aflăm secretele picturii pe mătase, participăm la festivalul kids vegan etc. Deci avem cum să ne diversificăm timpul liber. Detalii despre fiecare eveniment aflați din afișul nostru.

14 iunie, joi

17:00 Lecție deschisă gratuită "Robotolandia".
Lecție deschisă gratuită pentru copii de 8-15 ani. În program: secretele creării unui robot, construirea și programarea roboților LEGO Mindstorm, Manipularea roboților.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139.
Detalii...

18:00 Workshop de nutriție.
Workshopul – Alegerea, păstrarea, curățarea și prepararea corectă a fructelor și legumelor va fi prezentat de Anastasia Valac, medic, nutriționist. În cadrul workshopului veți afla un set de reguli despre: alegerea corectă a fructelor și legumelor, pregătirea și păstrarea lor, păstrarea în stare proaspătă cât mai mult timp, prelucrarea corectă a fructelor și legumelor.
Preț: 100 lei. Locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brazil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91.
Detalii...

15 iunie, vineri

16:00 Master-class dansant.
Vineri, copiii sunt așteptați la școala magică "Wonder School". Copiii vor învăța să danseze, vor asimila mișcări noi în diferite stiluri de dans. Master-classul va fi coordonat de un antrenor cu experiență. Copiii vor avea parte și de o surpriză – apariția eroilor preferați, dansuri și ședință foto cu ei.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Wonderland, Atrium.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

17:30 Arta de a picta pe mătase. Workshop.
Designerul vestimentar Dina Rotari va dezvălui toate secretele picturii pe unul dintre cele mai firave suporturi – mătasea. Cei prezenți la workshop vor afla cum o bucată de pânză poate fi transformată într-un accesoriu plin de personalitate și originalitate. În program: istoria tehnologiei, instrumentele și materialele de lucru, lecție practică a baticului în tehnică rece.
Locul desfășurării: ZIPhouse.
Adresa: str. Studenților, 9/19.
Detalii...

15-17 iunie

19:00 Festival de muzică clasică în aer liber.
Festivalul de muzică clasică în aer liber – DescOPERĂ revine cu cea de-a III-a ediție. Evenimentul se va desfășura în amfiteatrul natural de la Butuceni, care asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă. Festivalul va avea trei seri de spectacole. Evenimentul face parte din campania de promovare a Moldovei ca destinație turistică.
Locul desfășurării: Butuceni, r. Orhei.
Detalii...

16 iunie, sâmbătă

18:00 Cinema în aer liber.
"Open-air cinema", este un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară și să creeze amintiri frumoase împreuna cu prietenii, rudele, familia. "Open-air cinema" constă dintr-un cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame. În această sâmbătă va fi proiectat filmul Эдди «Орёл» 2016”.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

17 iunie, duminică

9:30 Ziua Internațională a Taților.
Duminică, Ziua internațională a taților va fi marcată pe stadionul Zimbru. In activitățile sportive organizate cu această ocazie pot participa tătici cu copiii lor, care au vârsta de la 4 până la 10 ani. Organizatorii evenimentului sportiv sunt FMF și UNICEF. Accesul este gratuit, dar doritorii de a participa la eveniment trebuie să se înregistreze.
Locul desfășurării: Stadionul ”Zimbru”.
Adresa: str. Dacia, 45.
Telefon: 0 602 0-00-58.
Detalii...

15:00 Tată, hai să ne jucăm.
În a treia duminică a lunii iunie se serbează ziua taților! O zi care onorează eforturile și importanța tatălui în viața copiilor. În acest context, tații împreună cu copiii sunt invitați la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, unde vă așteaptă o porție zdravănă de joacă și voie bună.
Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, motiv din care înregistrarea prealabilă este obligatorie.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

16:00 Vegan Kids Fest.
Primul festival din Moldova dedicat părinților și copiilor conștiincioși ce-și doresc o viață mai curată din punct de vedere al trupului, sufletului, conștiinței. Program pentru copii: vor citi cărți, vor cânta și se vor juca; Tekwill vine cu roboței și matematica distractivă; cofetarul-șef al Dulcinellei, Igor Lenartovici va prepara cu ei împreuna deserturi curate și sănătoase; lecții de bunătate cu animaluțe, etc. Progam pentru adulți: un șir de discuții cu specialiști din domeniile sănătății, educației, sportului, business-ului ce îmbrățișează stilul de viața vegan împărtășind cu voi experiența și gândurile sale.
Seara se va încheia cu un filmuleț prietenos.
Locul desfășurării: Dulcinella, în aer liber.
Adresa: str. Albișoara, 68.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 171
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.