15 iunie 2016

Afiș 15-21 iunie: Lavender Fest 2016, carnavalul Vara Chișinăueană, festivalul covorului

În această săptămână vă așteaptă un șir de evenimente interesante pentru toată familia. Despre ce este vorba, aflați din acest afiș.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

13 iunie — 21 august

11:00 Rucsacul de vacanță.
În perioada 13 iunie — 21 august, în incinta bibliotecii Târgu Mureș din Chișinău, se va desfășura un program estival pentru copii. Acesta presupune organizarea diferitor activități: ore de lectură, ateliere de creație, mese de discuții, jocuri, workshop-uri. Programul este destinat copiilor de 5-18 ani. Astfel, miercuri, 15 iunie, la ora 14:00 va avea loc activitatea — "Să colorăm" (5-10 ani); joi — o discuție/dezbatere la tema: "Oscar și Tanti Roz" (14-18 ani), iar duminică — copiii de 5-10 ani vor face puzzle. Participarea la activități este gratuită.
Locul desfășurării: Biblioteca Târgu-Mureș.
Adresa: str. Moscova, 8.
Telefon: 022 43-83-55.
Detalii...

15 iunie, miercuri

16:45 Șezătoarea mamelor. Ediția a XXII-a.
O nouă întâlnire informativă pentru mămici. Teme: "Candidoza vaginală (în special în sarcină)", cu Zoreana Cazacu, medic obstetrician-ginecolog, Spitalul municipal nr. 1; "Insuficiența venoasă cronică", cu Vasile Culiuc, medic chirurg; "Protecția solară la copii" și "Îngrijirea părului pe timp de vară".
Intrarea este gratuită, în baza înregistrării.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Detalii...

18:00 "În familie e nevoie de doi" — eveniment dedicat familiei.
Cei prezenți la eveniment vor afla informații utile despre: sănătatea bărbatului, formarea și menținerea unei relații sănătoase în cuplu, secretele familiei în doi etc. Speakerii evenimentului: Victor Muntean — medic urolog; Mihail Tasnic — medic cardiolog; Iulian Balan — medic chirurg plastician; invitată specială — Mihaela Tatu (România). La sfârșitul evenimentului va fi organizată o tombolă pentru toți participanții.
Preț: 300 de lei. Pentru cupluri — 470 lei (2 bilete).
Locul desfășurării: Club Royal Park.
Adresa: str. Trandafirilor, 6/2.
Telefon: 0 687 8-11-70, 022 85-70-02.
Detalii...

16 iunie, joi

15:00-18:00 Decoupage Party.
Șezătoare/master-class pentru toți doritorii. În cadrul atelierului, cei prezenți vor decora cutiuțe de lemn în câteva tehnici. Ca tematică, vor fi ilustratele pictoriței franceze Valerie Williame.
Preț: 180 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Detalii...

18:00 Aromaterapie pentru mame și femei de succes.
Proiectul "AromaVeiany" a fost creat de catre medicul-aromaterapeut Veronica Kalcev cu scopul ca fiecare persoană care dorește sa utilizeze uleiurile esențiale să învețe cum să folosească puterea aromoterapiei acasă, la birou, în viața de zi cu zi.
În cadrul cursului veți afla: cum să alegeți un ulei esențial 100% natural; care sunt cele mai eficiente metode de utilizare a uleiurilor esențiale; ce uleiuri sunt permise gravidelor și mamelor care alaptează; cum să înlocuiți produsele de menaj chimice cu cele naturale; să preparați mâncăruri delicioase aromate etc.
Preț: 150 de lei/lecția. La achitarea întregului curs (10 lecții) — 1200 lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 791 6-36-85.
Detalii...

18 iunie, sâmbătă

11:00 Atelier de creație "Bijuterii din aluat la Miriam acasă".
În această sâmbătă, în cadrul atelierului copiii vor crea bijuterii din aluat. Fetițele vor avea posibilitatea să creeze propria bijuterie, iar băieții vor confecționa un cadou pentru mămici sau surioare. Atelierul este destinat copiilor de 5-12 ani.
Preț: 95 de lei (prețul include materialele și o gustare).
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62.
Detalii...

12:00 Lavender Fest 2016.
Lavender Fest revine. Organizatorii festivalului vă așteaptă să veniți în haine albe și cu o plapumă și o haină mai groasă. Vă așteaptă: gastronomie vegetariană, sesiuni de yoga, târg de artizanat tematic, sesiuni de masaj, sesiuni foto în câmp de levănțică; activități pentru copii, concurs de artă inspirată din levănțică, concert live Golan (România).
Locul desfășurării: s. Cobusca Nouă.
Detalii...

12:00 Carnaval "Vara Chișinăueană".
Studioul teatrului de improvizație "ZaO" vă invită să creați împreună un nou carnaval.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

12:00-16:00 Ziua Mondială a Refugiatului.
Biroul UNHCR vă invită să vă alăturați la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Refugiatului. Evenimentul va include numere artistice prezentate de refugiați, recital al orchestrei model al Ministerului Afacerilor Interne, competiții sportive pentru copii, dulciuri, expoziții de lucrări realizate de refugiați și multe alte activități.
Locul desfășurării: Parcul "Valea Morilor".
Detalii...

14:00 Seminar practic "Copii ascultători și părinți liniștiți — mit sau realitate?"
Un seminar practic despre autonomie și dependență, despre copilărie și maturitate, despre libertate și supunere.
Locul desfășurării: Clubul copiilor "Spiridușii".
Adresa: str. Burebista, 92B.
Detalii...

19 iunie, duminică

9:00 Aerobic Fitness International Movement.
Toți entuziaștii fitnessului, absolvenții școlii ABC fitness, instructorii de fitness și aerobic, pasionații de nutriție și o viață activă și sănătoasă sunt invitați la acest eveniment.
Preț: 150 de lei. Preț pachet pentru 5 persoane — 600 de lei.
Locul desfășurării: Sport Park.
Adresa: str. N. Dimo, 32.
Telefon: 0 609 2-13-21.
Detalii...

10:00 Ziua Internațională de Yoga.
La eveniement puteți veni singuri sau cu copiii. Pentru începători vor fi disponibile covorașe pentru practică, fără plată. În program: scurtă introducere, lecție introductivă cu instructori experimentați, spectacole yoga, victorine și premii, program muzical.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Universitatea de Educație Fizică și Sport, sala mare.
Adresa: str. A. Doga, 22.
Telefon: 0 795 5-59-29, 0 797 0-02-74.
Detalii...

10:00-15:00. Iarmaroc caritabil.
Îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, mărfuri pentru casă, produse cosmetice, bijuterii, genți și alte accesorii — toate acestea la prețuri mici. Banii colectați vor fi donați pentru tratamentul unui băiețel.
Locul desfășurării: Artist Karaoke.
Adresa: str. A. Russo, 20.
Detalii...

11:00 Festivalul Covorului.
Descoperiți frumusețea covoarelor tradiționale basarabene la cea de-a III-a ediție a Festivalului Covorului, organizat în acest an sub genericul "Poeme țesute cu dor". Festivalul Covorului 2016 va avea loc în ambianța rustică a unei curți țărănești, umbrită de tei aromați cu flori și iarbă verde de câmp. Fiecare vizitator va avea șansa să se implice activ în practicarea diverselor meșteșuguri alături de meșterii complexului "Arta Rustică".
Locul desfășurării: Complexul de Meșteșuguri Populare "Arta turistică".
Adresa: s. Clișova Nouă, r. Orhei.
Telefon pentru detalii: 0 693 4-74-72.
Detalii...

11:00 Atelier "Arta picturii pe sticlă".
Sezonul master-classurilor în aer liber se anunță deschis. Astfel, pe 19 iunie va fi organizat primul workshop. Fiecare participant va picta câte un tablou cu diverse motive. La sfârșitul evenimentului, veți pleca acasă cu un element de decor pentru birou sau casă.
Preț: 289 lei. Toate materialele necesare pentru atelier sunt incluse în preț.
Detalii...

12:00-21:00 Sun Dă-i Fest.
Sun Dă-i Fest — festival de muzică alimentată de la energia solară și expoziție de tehnologii eco. În program: Yard Sale cu diversitate de meșteșuguri eco; o zonă de jocuri active și de masă pentru toate vârstele; curte mare pentru copii; oraș din carton la colorarea căruia veți putea participa; Gastro Teatru etc. Totodată, va fi susținut un concert live cu instrumente muzicale alimentate de energia solară: Alex Calancea Band & Guz, Cuibul, FlashBlood, Red Icecream, The Glimpse, Miriam, Bejenari&Kochetcov, Six Roads, All at once.
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

20 iunie, luni

11:00 Expoziție de caricatură personală.
În contextul susținerii tezei de licență de către studenții facultății de Arte Plastice și Design, Alex Buretz vă invită să vizionați stand-ul său și lucrările colegilor de facultate.
Caricaturi desenate pe parcursul ultimilor doi ani, precum și noi, ne publicate.
Locul desfășurării: Centrul expozițional "Constantin Brâncuși".
Detalii...

20-26 iunie

Art-Labyrinth Summer Festival 2016.
Festivalul de vară Art-Labyrinth este un eveniment anual care are loc în aer liber, în cele mai pitorești locuri din Moldova. Festivalul durează șase zile și adună circa 2000 de vizitatori. Programul este divers — concerte ale interpreților locali și internaționali, spectacole de teatru și proiecții de filme, reprezentatii și land art, expoziții de artizanat și numeroase ateliere de lucru, precum și diverse ateliere.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 462
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.