16 noiembrie 2016

Afiș 16-22 noiembrie: Târgul darurilor de toamnă, festivalul școlilor de film, workshop-uri pentru părinți

Cum vă veți petrece timpul liber în această săptămână? Dacă încă nu aveți planuri în acest sens, noi vă ajutăm să vă întocmiți programul pentru următoarele câteva zile. Citiți afișul nostru și aflați la ce evenimente ați putea merge în următoarele șapte zile împreună cu familia.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

16 noiembrie, miercuri

16:00 KidsHub Open Day.
Copiii cu vârste cuprinse între 7-10 ani, care sunt pasionați de gadgeturi și interesați de programare și design, sunt invitați la o lecție gratuită în cadrul cursului "Codding & Design" de la KidsHub. Pentru participare, este nevoie să vă înregistrați. Locurile sunt limmitate.
Locul desfășurării: Public Association DNT.
Adresa: str. Grigore Vieru, 22/1.
Detalii...

17:30 Atelier "Creștem copii cu bucurie și stimă de sine".
Un atelier în cadrul căruia veți descoperi cum vă puteți ajuta copilul să se dezvolte armonios, un copil care să se bucure de realizările lui și să aibă reziliență. La atelier se va discuta despre: teoria atașamentului și cum se dezvoltă acesta pe vârste; cum dezvoltăm spiritul responsabilității la copil; ce înseamnă motivația și cum se susține și se dezvoltă etc.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Forum Center and Hostel.
Adresa: str. București, 77/5.
Detalii...

17 noiembrie, joi

16:00 Eveniment informativ despre oportunitățile Erasmus +.
Centrul Artico organizează al doilea eveniment informativ Erasmus + unde vor fi prezentate oportunități de mobilitate internațională pentru tineret. Dacă ești interesat de programe de schimb de tineret, cursuri de training și de Seviciu European de Voluntariat atunci, ești binevenit la eveniment. Acesta are ca scop informarea tuturor persoanelor interesate de a experimenta aceste oportunități.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

18 noiembrie, vineri

16:45 Șezătoarea mamelor, ediția 30.
La șezătoare se va discuta despre sănătatea mamelor și copiilor cu cei mai buni specialiști. Teme: Terapia bioregulatorie în sezonul rece; alimentația mamei în perioada sarcinii și alaptării; importanța aspirării căsucului la copii mai mici de 1 an.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Detalii...

18:30 Dialog public "Cum răspundem la necesitățile copiilor rămași acasă?".
Eveniment organizat în contextul Zilei Internaționale a Drepturilor Copiilor. În cadrul evenimentului vor fi identificate un ansamblu de soluții pentru evitarea urmărilor nefaste ale neatenției părinților la unele necesități primordiale ale copiilor. Totodată, cei prezenți vor urmări filmul animat "In Exile", care îi aduce în prim plan pe copiii ai căror părinți sunt plecați la muncă în alte țări.
Participarea la eveniment este gratuită, în baza programărilor prealabile.
Locul desfășurării: Orange Monin Wi-Fi Cafe.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 130.
Detalii...

19 noiembrie, sâmbătă

10:00 Târgul cadourilor de toamnă.
La târg vor fi expuse: rochii pentru doamne și fetițe, poșete, bijuterii și podoabe, obiecte decorative handmade, cosmetice bio, papioane și cravate, pălării, jucării, dulciuri rafinate, vinuri fine, tricouri, eșarfe, ii, cărți... toate aduse de producători autohtoni, meșteri populari și meșteri handmade veniți din toate colțurile țării. Atmosfera este întregită de: ansamblul "Picături muzicale", Monica Pârlici (câștigătoarea concursului "Moldova are Talent", școala de dansuri "Passion Dance", maste-class, animatori pentru copii).
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Lingurițe personalizate pentru copii".
Master-class pentru copii. Picii vor confecționa lingurițe personalizate, utilizând lutul polimeric. Atelierul este preconizat pentru copii de 4-10 ani.
Preț: 150 lei. Materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 692 0-02-66, 0 792 0-02-80.
Detalii...

12:00 Seminar "Fertilizarea In Vitro".
Spitalul Internațional Medpark invită cuplurile, care se confruntă cu infertilitatea, la un seminar dedicat tratamentului infertilității. În cadrul seminarului va avea loc o tombolă cu oferirea unui certificat pentru procedura de Fertilizare In Vitro gratuită. Toate cuplurile prezente la conferință vor primi 10% reducere pentru procedura FIV.
Locul desfășurării: Spitalul Internațional "Medpark".
Adresa: str. A. Doga, 24.
Detalii...

20 noiembrie, duminică

10:00 Vintage Bazaar.
În cadrul târgului vor fi expuse haine pentru toată familia — rochițe de toamnă, bluzițe, pălării, bijuterii, eșarfe, pantofi, genți, lucrușoare etc. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Moldavita.
Adresa: str.V. Alecsandri, 78.
Detalii...

12:00 Master-class "Confecționarea girafelor în tehnica Tilda".
Veți confecționa o girafă de 65 de cm. O jucărie drăguță confecționată în tehnica Tilda. Sunt invitați toți doritorii, indiferent de vârstă și sex. Toate materialele sunt inlcuse în preț.
Preț: 400 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brazil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Telefon: 0 604 2-89-91.
Detalii...

12:00 Seminar "Avantaje și limite ale utilizării tehnologiilor în educație".
Academia de Inovare și Schimbare prin Educație împreună cu ”UpGrade în Educație” invită părinții, elevii și cadarele didactice la neConferința care va pune în discuție tema utilizării tehnologiilor moderne în educația din Republica Moldova. La neConferință punem mare preț pe interacțiune și vrem să aflăm de la Dumneavoastră care sunt argumentele pro și contra folosirii TIC în educație, cît de multă tehnologie ne dorim în viața copiilor noștri și cît de mult ar trebui educația să se bazeze pe calculator.
Locul desfășurării: Forum Center and Hostel.
Adresa: str. București, 77.
Detalii...

21-26 noiembrie

18:00 Festivalul Internațional al Școlilor de Film "Class Fest".
Pe parcursul a celor șase zile festivaliere, veți avea ocazia să discutați și să vizionați filme de lung sau scurtmetraj create de cei mai talentați tineri din cele 9 țări participante: Austria, Belarus, Georgia, Germania, Italia, Polonia, România, Ucraina și desigur, Republica Moldova.
Locul desfășurării: Cinematograful "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 195
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.