16 august 2017

Afiș 16-22 august: Târg școlar, cursa EcoRun, Gustar 2017

Probabil deja ați început pregătirile pentru școală. Aflați că pe data de 18 august se deschide cea de-a V-a ediție a târgului School Fair, organizat la Moldexpo. Totodată, săptămâna aceasta aveți posibilitatea de a discuta cu un psiholog despre problemele cu care se ciocnesc elevii la școală, precum și cu un medic despre imunitatea celor mici. De asemenea, pe lângă evenimente utile, în capitală și împrejurimile acesteia vor fi organizate diverse activități distractive. Mai multe despre data, locul și ora desfășurării acestora, aflați din afișul nostru.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

16 august, miercuri

18:30 Pregătirea copiilor pentru școală și grădiniță.
Dialog cu psihologul Ana Gavriliuc despre dificultățile cu care se pot ciocni copiii la școală/grădiniță, dar și cu medicul pediatru Galina Perfilova, despre consolidarea imunității copiilor, lupta cu permanentele răceli, vaccinuri și multe altele. Preț: 150 lei. Pentru două persoane (soț sau prietenă) — 250 lei.
Locul desfășurării: Restaurantul Oliva.
Adresa: str. Moscova, 5.
Telefon: 0 695 0-63-72.
Detalii...

17 august, joi

19:00 Mommy's Happy Hour (Editia a II-a).
Întâlnirea mămicilor – idei, sfaturi, relaxare utilă. Eveniment gratuit, se achită doar intrarea în parc, 4 lei.
Locul desfășurării: parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

18-19 august

17:00 Eco Run "Dragonul de Aur".
Urmează “Calea Dragonului” (Semimaraton) sau „Hoarda de Aur” (Maraton), pe stânci de milioane de ani, prin locuri pline de istorie și legende! Alege una din cursele de maraton și semimaraton, prin Rezervația Orheiul Vechi și pe colinele din preajma râului Răut. Traseul curselor include Mănăstirea rupestră Butuceni, Biserica Sfânta Maria, “amfiteatrul milenar”, Vestigiile citadelei și sanctuarului geto-dacic, băilor tătărești, palatului pârcălabului, bisericii și citadelei medievale, locuinței din piatră și înconjorul siluetei legendarului Dragon de Aur.
Locul desfășurării: Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.
Detalii...

18 august-3 septembrie

Târg de articole pentru școală "School Fair".
Târgul școlar este locul, unde puteți găsi articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, ofertele incluzând produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În particular, cumpărătorii pot găsi aici modele noi de uniforme școlare și costume sportive, haine pentru copii și adolescenți, încălțăminte, inclusiv sport, literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie, precum și un sortiment bogat de genți, ghiozdane și rucsacuri.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

19-20 august

9:00 Campionatul Moldovei la hipism. Cupa federației de Sărituri peste obstacole.
Campionatul se va desfășura pe parcursul a două zile, cu începere de la ora 9:00. Intrarea la campionat este gratuită, iar la cupa de sărituri peste obstacole constituie 30 de lei.
Locul desfășurării: Sparta Horse Riding Club.
Adresa: Budești, str. Bălțata, 45.
Detalii...

10:00 Gustar Festival 2017.
Pe 19 și 20 august 2017 dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal! În aceste zile vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor din folclorul balcanic.
Locul desfășurării: Orheiul Vechi.
Detalii...

20 august, duminică

10:00 Distrează-te împreună cu Iuliana Beregoi.
La data de 20 august, te invităm împreună cu familia să susții micii fotbaliști din taberele de vară, în cadrul unei competiții sportive care va avea loc la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei, din Vadul lui Vodă. Alături de micii sportivi va juca și ambasadorul fotbalului feminin în Moldova, Iuliana Beregoi, împreună cu echipa sa formată din fete. Evenimentul va culmina cu un mini-concert.
Locul desfășurării: Vadul lui Vodă.
Detalii...

16:00 Eveniment caritabil și târg de haine.
Petrecere pentru copii organizată de Clounella. Copii și părinții se vor distra împreună cu animatorii, vor participa la un târg organizat în scop caritabil.
Vor fi amenajate mai multe zone: zona meșteșugarilor, zona apetisantă, zona mămici și pici, zona caritabilă, zona lucrurilor noi.
Banii colectați vor fi oferiți pentru tratamentul uneifetițe.
Preț: 30 lei — 1 tichet, 100 lei — 4 tichete, 200 lei — 10 tichete.
Locul desfășurării: Artico.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 183
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.