18 ianuarie 2017

Afiș 18-22 ianuarie: Petrecerea fulgilor de nea, workshop de nutriție, quest pentru toată familia

Petreceți cât mai mult timp alături de copii — efectuați plimbări în aer liber, mergeți la teatru sau la cinema, vizitați evenimentele organizate în capitală, participați la master-classuri, seminare, șezători etc. Citiți afișul nostru, cu siguranță veți descoperi activități atractive pentru toată familia.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

18 ianuarie, miercuri

18:00 Master-class "Speciality Coffee".
De data aceasta, toți vor cunoaște prin ce se deosebește un bob de cafea normală de cele care intră în segmentul de specialitate Arabica. De ce anume această cafea este înzestrată cu calități aromatice și gustative, și, desigur, să încercați cafeaua preparată de către barista, ca să puteți simți diferența dintre mono-sort, amestecuri, Arabica și Robusta.
Intrarea este liberă, înregistrarea obligatorie.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Jamaica.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Telefon: 0 600 0-40-48.
Detalii...

21 ianuarie, sâmbătă

10:00 Workshop de nutriție: Sănătate în farfurie.
În program: principiile unei alimentații sănătoase; pașii pentru o alimentație sănătoasă; facem cumpărăturile inteligent; degustare smoothie. Doritorii de a participa la eveniment trebuie să se înscrie.
Locul desfășurării: Sport Park.
Adresa: str. N. Dimo, 32.
Detalii...

14:30 și 16:00 Terapie prin artă "Frica".
Art-terapie — prin artă, copilul își exprimă sentimentele și dorințele, dând frâu liber emoțiilor, astfel fiind remodelate situațiile traumatice actuale. Atelierul este preconizat pentru copii de 4-10 ani.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

15:00 Atelier pentru copii.
Atelier de creație pentru copii de 7-14 ani. Copiii vor lucra în tehnica decupajului. Locurile sunt limitate — maxim 8 persoane.
Preț: 190 lei — în ziua atelierului, 10% reducere — dacă achitați până la 20 ianuarie.
Locul desfășurării: Magazinul Papetărie și Ustensii Handmade.
Adresa: str-la Lvov, 66.
Telefon: 0 795 7-78-87, 0 694 1-92-02.
Detalii...

22 ianuarie, duminică

10:30 Quest de familie: Weekend activ.
Duminică aveți șansa de a petrece timpul cu familia, participând la un quest cu tematica — matematica. După acest joc, copilul cu siguranță va îndrăgi matematica. Vă așteaptă: probleme, exerciții, coduri și multe altele. Și toate aceste în aer liber.
Preț: 120 lei/familia.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. Enescu, 5.
Detalii...

11:00 Seminar "Siguranța copiilor".
La seminar sunt invitați părinții și copiii acestora.
În program: informații pe care trebuie să le cunoască atât părinții, cât și copiii; metodele de asimilare a tehnicilor de auto-apărare; gadget-uri utile și dăunătoare; siguranța în rețelele de socializare; siguranța pe drum.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Energy Kids Club.
Adresa: str. Dacia, 31/1.
Detalii...

11:00 Alimentația secolului XXI — workshop.
Cum să îți faci un program de alimentație echilibrat? Cum să slăbești și să-ți menții sănătatea? Cum să arăți mereu tânără? La aceste și alte întrebări va oferi răspuns Zinaida Caragea — specialist în domeniul sănătății și frumuseții, nutriționist, dietolog, biolog.
Telefon: 0 792 8-08-33.
Detalii...

12:00 Petrecerea fulgilor de nea.
Fetițele sunt invitate în împărăția fulgilor de nea, unde îi așteaptă multe surprize. Micile prințese se vor distra cu proceduri de înfrumusețare, după care va avea loc o super defilare a fulguțelor pe podiumul de gheață.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 146
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.