18 mai 2016

Afiș 18-24 mai: Noaptea Europeană a Muzeelor, Olympic Fest 2016, festivalul bucuriei în mișcare

Vă așteaptă câteva zile bogate în evenimente atractive, dar și utile pentru întreaga familie. Așadar, urmăriți acest afiș și aflați unde, când și ce evenimente vor fi organizate la Chișinău.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

18 mai, miercuri

16:45 Șezătoarea mamelor, ediția XX.
Toate mamele sunt invitate la o nouă șezătoare, cu medici buni, teme actuale și daruri pentru fiecare. În cadrul șezătorii, medicul ORL Ofelia Ivasi va vorbi despre afecțiunile ORL la copii, iar neonatologul Dorina Rotaru va aborda tema balonării vs colicilor la bebeluși. Totodată, veți afla informații utile despre sporirea lactației, veți admira un defileu de modă cu hăinuțe pentru copii și cu burtici pictate. Intrarea este gratuită, în baza înregistrării.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. Vasile Alecsandri, 8.
Telefon: 0 799 5-54-36.
Detalii...

19:00 Cu drag de Florar — spectacol de divertisment.
La spectacol evoluează: Ion Suruceanu, Cristina Scarlat, Pasha Parfeni, Adriana Ochișanu, Doina Sulac, Cornelia Ștefăneț, Lidia Isac, Valentin Uzun, Nătălița Munteanu, Marin Gangiu.
Totodată — ansamblul de cântece și dansuri populare "Fluieraș", formația "Millenium", show balet "Just friends" etc.
Locul desfășurării: Palatul Național.
Adresa: str. Pușkin, 21.
Detalii...

19 mai, joi

15:00 Vernisaj "Baletul în creația lui Vasile Dohotaru".
Vernisajul expoziției personale de pictură și grafică a artistului plastic Vasile Dohhotaru.
Locul desfășurării: Centrul expozițional "Constantin Brâncuși".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 3.
Detalii...

17:30 Workshop "Îngrijirea dinților potrivită vârstei copilului".
În cadrul evenimentului, medicul stomatolog Adrian Afanasiev va vorbi despre Îngrijirea dinților potrivită vârstei copilului. Vor fi oferite sfaturi teoretice și practice. Cei prezenți la workshop vor avea posibilitatea să afle răspuns la toate întrebările ce se referă la subiectul în cauză.
Preț: 100 lei. Intrarea la eveniment + o ceșcuță de cafea + prăjitură. 50 de lei — doar intrarea.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni, 4.
Detalii...

20 mai, vineri

16:00 Movie Day.
Eveniment adresat liceenilor, care sunt invitați să se relaxeze după teze și teste finale. Evenimentul este organizat de voluntarii ODIP, iar banii colectați pentru intrare vor fi donați copiilor orfani sau cu dezabilități din localitățile Republicii Moldova.
Preț: 20 de lei.
Locul desfășurării: Liceul teoretic "Gheorghe Asachi".
Adresa: str. București, 64.
Telefon: 0 767 4-88-45.
Detalii...

19:00 Wonder Fashion Night.
Eleganța și ultimele tendințe ale modei își dau întâlnire la un nou eveniment marca Oriflame — Wonder Fashion Night 2016. Sunteți invitați să faceți cunoștință cu designeri inspirați de feminitate și creațiile acestora. Veți ptutea savura 9 colecții de primăvară-vară ale designeri-lor locali. De asemenea, vă așteaptă un concert life cu vedetele autohtone, iar iubitoarele de modă se vor delecta cu defileuri cu ținute stilate și ateliere de Make Up profesionist.
Locul desfășurării: Grădina publica "Ștefan cel Mare".
Detalii...

21 mai, sâmbătă

8:00 Plimbare la rezervația naturală "Plaiul Fagului".
Vă veți plimba prin pădure, veți urca pe cel mai înalt loc din Moldova, veți face o sumedenie de fotografii, veți savura câtecele frumoase ale păsărilor, dar și veți gusta un miel tânăr preparat în cuptor după o rețetă specială.
Preț: 220 de lei.
Telefon: 0 790 2-09-29, 0 680 0-59-92.
Detalii...

10:00 Din Inimă Pop-Up Shop Mid Season Sale.
Shopping cu reduceri. Designerii brandurilor autohtone: Georgette, Sekana, Julia Allert, Vitalie Burlacu, Creme Brulee, Ana Popova Jewelry și Ponti vor oferi -30% reducere la colecția de primăvară-vară. Totodată, veți avea parte de: cadouri și oferte speciale, distracție li jocuri pentru copii, fourchette, șampanie și voie buună.
Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Hotel Codru.
Adresa: str. 31 August 1989, 127.
Detalii...

11:00 Etapa a doua a Campionatului Național de Autoslalom.
Eveniment organizat pentru toți amatorii de autoslalom. Numărul maxim de participanți — maxim 40.
Locul desfășurării: Metro.
Adresa: str. Dacia, 61.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Pictură pe plăcuță de lemn".
Copilașii vor picta, împreună cu meșterița de la Home Decor, un ursuleț Panda prietenos pe o plăcuță de lemn. Nu există taxă de participare, dar va fi amplasat un bol în care veți dona bani care vor merge spre un scop caritabil.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel.
Adresa: str. Maria Cebotari, 37.
Detalii...

12:00 Noaptea Europeană a Muzeelor.
Muzeul Național de Istorie a Moldovei participă pentru a 11-a oară la acțiunea europeană și își așteaptă vizitatorii pe 21 mai, între orele 12:00 și 24:00. Muzeul va marca evenimentul cu o serie de activități speciale.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121 A.
Detalii...

15:00 Olympic Fest 2016.
În acest an, Olympic Fest se va petrece în ritmuri de samba cu genericul "Hai Moldova, Hai la Rio". Invitații speciali ai evenimentului Sasha Lopez, Ale Blake și Broono vor asigura participanților o doză de dispoziție bună și agrement. Totodată, va fi organizată o tombolă cu premii, care va încheia evenimentul sportiv.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

15:00 Expoziție "Aventură în lumea fotografiei secolelor 19-20".
Pentru prima oară în Republica Moldova este etalată o expoziție cuprinzătoare de ustensile și aparate fotografice, începând de la primele până la cele până la cele din ani 80 ai sec. XX, precum și primele fotografii realizate în spațiul nostru cultural. În cadrul expoziției doritorii vor putea face poze în costume de epocă, cu un aparat de fotografiat de la începutul sec. XX, precum și vor putea participa la developarea peliculelor în atelierul amplasat în muzeu, alături de celebrii fotografii: Nicolae Pojoga, Tudor Iovu, Ion Chibzii și mulți alții, care au completat semnificativ colecția cu mărturiile profesiei lor.
Intrarea liberă.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kigălniceanu, 82.
Detalii...

16:00 POT Music Fest 2016.
Scena ce vă aduce muzică tânără și alternativă din Moldova, dar și de peste hitarele țării. În cadrul evenimentului, veți putea vota trupa favorită din Moldova, iar POT musica va avea grijă să le ofere premii pentru a-ți putea continua activitatea.
Preț: 40 de lei.
Locul desfășurării: Teatrul Eugene Ionesco.
Adresa: str. Grigore Vieru, 15.
Detalii...

18:00 Purcelușa Peppa își adună prietenii.
Îndrăgitul erou al desenului animat Peppa Pig invită copiii la o sărbătoare. Picii vor avea posibilitatea să urmărească un show interesant, dar și vor comunica cu Peppa.
Preț: 180 de lei.
Locul desfășurării: Mary Poppins.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85, 0 783 0-30-24.
Detalii...

22 mai, duminică

10:00 Festivalul Bucuriei în mișcare.
Iubitorii de sport și mișcare, cei îndrăgostiți de o ieșire în parc alături de prieteni, de muzică bună, de dans, de aer curat, de hamace, de jocuri pentru cei mici și pentru cei mai mari sunt așteptați la prima ediție a Festivalului Bucuriei în Mișcare. Evenimentul va cuprinde mai multe zone de activități: Caravana de joacă (destinată copiilor de 4-10 ani), Concursuri și jocuri sportive (destinată copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani), Zona de demonstrații sportive (pentru toți cei prezenți), Scena muzicală și zona de relaxare. Peste 100 de pături de picnic îi vor aștepta pe cei prezenți. Festivalul va culmina cu un concert aniversar "Gândul Mâței".
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

10:00-16:00 Târgul fetelor.
Aveți multă îmbrăcăminte și încălțăminte uitate pe rafturi? Atunci sunteți invitate să le expuneți în cadrul unui târg, une veți avea posibilitatea să vindeți, dar și să procurați haine bune la prețuri accesibile. Pentru cumpărători, intrarea este gratuită.
Telefon: 0 691 1-44-22, 0 696 9-57-39, 0 693 7-63-75.
Locul desfășurării: Golden Lion.
Adresa: str. Moscova, 17/3.
Detalii...

10:30 Competiție pentru bebeluși.
Ziarul "Komsomolskaia pravda" organizează un eveniment sportiv pentru bebeluși. Așadar, în cadrul acestuia pot participa copii de la 9 luni până la 3 ani, care se vor întrece la mersul de-a bușilea.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

11:00 Giant Velo Fest.
Evenimentul este la prima ediție. Categorii de participanți: copii de 5-7 ani și copii de 8-10 ani. Participanții vor fi admiși cu orice tip de bicicletă. Primii 100 de finaliști vor fi premiați.
Adresa: str. Moscova, 9/1.
Detalii...

12:00 Haideți să colorăm împreună la Chișinău.
Lansarea cărților educaționale de colorat: Petite Ballet (2-5 ani) și Releve Ballet (+5 ani). În cadrul evenimentului vor fi invitate autoarele cărțuliilor, se va vorbi despre balet, despre colorat și despre copii. Copiii își vor putea demonstra creativitatea și vor avea posibilitatea să coloreze primele exemplare ale cărților chiar în cadrul evenimentului.
Locul desfășurării: Teatrul "Licurici".
Adresa: str. 31 august, 1989, 121.
Detalii...

13:00 Yardsale "The art".
Yardsale sub cerul liber. Acesta va fi transformat într-un vernisaj al pictorilor din Moldova, sărbătoarea fiind decorată cu lucrările acestora. Pe lângă aceasta, veți avea parte de tradiționalele activități: vânzări și lichidări de stoc, obiecte hand made și creații ale designeri-lor locali, decorații și haine, gustări, grădiniță pentru copii cu workshopuri interesante, jocuri și competiții sportive, seară muzicală.
Preț: 40 de lei.
Adresa: str. Mihai Eminescu, 72.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 307
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.