18 noiembrie 2015

Afiș 18-24 noiembrie: O poveste în dar, workshop pentru viitoarele mămici, flashmob distractiv

Cum veți petrece timpul liber în această săptămână? Dacă încă nu aveți planuri în acest sens, citiți acest afiș — cu siguranță veți găsi evenimente interesante pentru toată familia, de la mic la mare.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

16-21 noiembrie

10:00 Târgul micilor antreprenori.
Elevii unei școli de creație din capitală vă bucură cu articole pictate — sticlă, borcănașe, broșe, tablouri etc., care pot fi utilizate în calitate de decor pentru casă sau oficiu.
Banii colectați din articolele vândute vor fi o parte oferiți micului pictor/antreprenor, iar cealaltă — pentru procurarea materialelor necesare școlii.
Locul desfășurării: Kentford.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.
Detalii...

18 noiembrie, miercuri

15:00 Vernisarea expoziției personale a pictorului Sergiu Cuciuc.
Expoziția este prilejuită de împlinirea a 75 de ani de la nașterea artistului plastic Sergiu Cuciuc și 50 de ani de activitate.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

18:00 Atelier de creație pentru copii.
Accademia "Oliva" organizează un șir de ateliere de creație pentru pici. În cadrul atelierului din această săptămână, copiii vor confecționa un colaj din copăcei.
Preț: 45 de lei.
Locul desfășurării: Restaurantul "Oliva".
Adresa: str. Decebal, 139.
Telefon: 0 608 0-77-66.
Detalii...

19 noiembrie, joi

16:30 Atelier creativ "Farfurii pictate de mânuțe talentate".
Atelierul este preconizat pentru copii de 5-12 ani. Picii vor picta singuri farfurii și cănuțe personalizate, iar apoi vor putea să le ofere în dar persoanelor apropiate.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii "Creativo".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Detalii...

19:00 Master-class de modelare din lut polimeric.
Master-classul este preconizat pentru copii de 4-12 ani. În cadrul atelierului, picii vor modela un curcan din lut polimeric. Este necesar să vă înscrieți din prealabil.
Preț: 120 de lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa:
Filiala Buiucani: str. Alba-Iulia, 79/1.
Filiala Botanica: str. C. Brâncuși, 110.
Telefon: 0 692 0-02-66.
Detalii...

20 noiembrie — 11 decembrie

Expoziția brazilor de Crăciun.
Evenimentul este organizat de organizația obștească "K Lumea" și este deja la a V-a ediție. Peste 80 de concurenți vor prezenta în cadrul expoziției brazii pe care i-au confecționat. Pe 11 decembrie va avea loc balul brazilor propriu-zis, în cadrul căruia se va desfășura o licitație în care veți putea cumpăra un brad inedit.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.
Detalii...

20 și 21 noiembrie

18:00 Conferință la Medpark despre sănătatea femeii.
La conferință sunt invitate toate femeile. Medicul endocrinolog-nutriționist de categorie superioară, Elena Mornealo și medicul ginecolog-obstetrician, Maxim Calaraș vă vor oferi informații utile despre sănătatea dumneavoastră.
Preț: 100 de lei — o zi, 150 de eli — două zile.
Locul desfășurării: Spitalul Internațional "Medpark".
Adresa: str. A. Doga, 24.
Detalii...

21 noiembrie, sâmbătă

15:00 80 party/sale.
O posibilitate de a vă întoarce în anii 80. în cadrul evenementului va fi organizat un târg în cadrul căruia veți putea vinde, face schimb sau dărui obiecte vechi. Seara va fi organizată o petrecere în stilul acelor ani.
Locul desfășurării: art-labyrinth.
Detalii...

18:00 Tango practica "Bailamos".
Lecții de tango pentru toți doritorii.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Jcc Kedem.
Adresa: str. Alexandru Diordiță, 5.
Detalii...

19:00 Simfo-Rock Orchestra "Lords of the Sound".
"Lords of the Sound" vine la Chișinău cu un nou program "Heroes vs. Villains". Programul cuprinde lucrările marilor maeștri ai muzicii, precum: Hans Zimmer, John Williams, Howard Shore, Alan Silvestri, Danny Elfman, Vladimir Dashkevich și mulți alții. Artiștii au decis să inducă publicul în bogăția și strălucirea lumei de artă — completând jocul lor cu cadre din filme.
Preț: 220-380 lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

22 noiembrie, duminică

11:00 Alăptarea pentru mămici cu burtici.
Un workshop dedicat mămicilor cu burtici pentru care alăptarea este pe lista de priorități. În cadrul seminarului veți afla despre: beneficiile laptelui matern; diferența dintre laptele matern, laptele praf și laptele de vacă; regulile de bază pentru o alăptare cu succes; poziționarea corectă la sân; eventuale probleme și depășirea lor.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de Yoga al Eugeniei Ionel.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 607 8-11-18, 0 795 1-57-27.
Detalii...

16:00 Salut FlashMob.
Clounella, Sorella, Gogonella, Harbujell, Șmecherilă, Piratella vă invită să participați la un eveniment plin de culoare. În cadrul evenimentului vor fi marcate Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor și Ziua Internațională a Salutului, dar și se vor colecta jucării și cărți pentru copiii din orfelinate. Picii vor avea parte de multă distracție.
Locul desfășurării: CC "Shopping Malldova".
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

24 noiembrie, marți

10:00 Spectacol de caritate "O poveste în dar".
În incinta Palatului Feroviar va fi organizat un spectacol educativ pentru copii de vârstă preșcolară "Elefănțelul Curios". Totodată, picii vor avea parte de surprize de la animatori, vor face poze cu personajele îndrăgite și chiar vor oferi interviuri jurnaliștilor. Scopul proiectului este de a sensibiliza copiii de a face un dar unui alt copil mai trist. Astfel, fiecare copil invită la spectacol un alt copil dintr-o familie social vulnerabilă.
Preț: Costul unui bilet dublu este de 100 de lei — fiecare copil/persoană care procură un bilet, al doilea îl rezervează pentru un copil din familie socialmente vulnerabilă. Locul desfășurării: Palatul Feroviar.
Adresa: str. Decebal, 2.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 233
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.