19 aprilie 2018

Afiș 19-25 aprilie: Festivalul florilor, petrecere în stil Barbie, târgul de carte

Vremea de afară este perfectă pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber. Efectuați plimbări în parcurile din apropiere, organizați picnicuri în familie, vizitați persoanele dragi, dar nu uitați nici de faptul că în capitală zilnic sunt organizate evenimente atractive pentru toată familia. Noi vă prezentăm lista acestora – planificați-vă corect timpul liber!

19 aprilie

19:00 Jazz &Wine, ediția V.
Geta Burlacu vă invită la Jazz &Wine în format cantoterapie și vinomeditație. Prezentare de vinuri și, evident, mult jazz.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

19-22 aprilie

9:00-18:00 Salon Internațional de Carte pentru Copii și Tineret.
În cadrul celei de-a XXII-a ediție a salonului vor fi expuse peste 3000 de titluri de carte, ultimele noutăți editoriale. Vizitând salonul, veți beneficia de reduceri.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo", pavilionul 3.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

20 aprilie, vineri

15:45 Festivalul gravidelor.
Teme interesante, medici buni, cadouri pentru fiecare și multe surprize! O ediție specială, dedicată viitoarelor mămici, dar care nu le exclude pe cele fără burtici, dar care își doresc o (nouă) sarcină... Teme: nașterea prematură și sarcina cu durată mai lungă, avantajele alăptării naturale, produse indispensabile din trusa medicală a unei gravide, secretul oaselor sănătoase. Intrare gratuită, în baza înregistrării.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

18:30 Master-class culinar "Bomboane de ciocolată".
Master-class culinar pentru copii. Picii vor învăța să pregătească bomboane de ciocolată de diferite forme. Apoi vor savura gustul delicios al acestora la o ceașcă de ceai. Înscrierea prealabilă este obligatorie. Numărul de locuri este limitat — 8 copii.
Durata: 1,5 ore.
Preț: 125 lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy, filiala Râșcani.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

21 aprilie, sâmbătă

11:00 Expoziție de artă modernă.
O colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova. Vină să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului. Artistul Andrei Mudrea, Maestrul Emerit în Arte Plastice, este unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova, lucrările sale ajungând peste tot în lume, atât în colecții publice cât și private. Expoziția dată este una de binefacere pentru susținerea tinerilor talente și este organizată în cadrul Asociației Obștești " "Andromeda”. Locul desfășurării: Atelierul de creație a artistului.
Adresa: str. Columna, 106.
Detalii...

11:00 Plantăm fapte bune.
Sunteți invitați să plantați o pădure la Copceac, Ștefa Vodă. Transportul, instrumentele, puieții și mănușile, masa și voia bună sunt asigurate. Vor fi plantați circa 40 000 de copaci.
Detalii...

22 aprilie, duminică

12:00 Yardsale Botanica.
YARDSALE ”Botanica”! Nou și Cool! Este prima ediție din această primăvară și, apropo, una aniversară. Grădina botanică din cadrul muzeului de etnografie va fi deja în floare. Informații despre master-class-uri, program, muzică și expoziții vor fi actualizate de la o zi la alta. Faceți clic pe „MERG" și urmăriți detalii despre eveniment.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie, grădina Botanică a muzeului.
Adresa: str. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

16:00 Barbie party.
În program: coafuri stilate, make-up deosebit, manichiură la modă, șediță foto, prezentare pe podium și cadouri.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690-0-45-75.
Detalii...

21 și 22 aprilie

12:00 Festivalul de primăvară al florilor.
În program: piniată uriașă, zonă foto – rochie din flori pentru principesă, concert prezentat de colective artistice, master-class de ceramică, dulciuri, tombolă cu premii.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

24 aprilie, marți

18:00 Gașca Zurli la Chișinău.
Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul "Lumea lui mulțumesc". Prin acest spectacol, cea mai iubită trupă pentru copii își propune să învețe picii care sunt valorile prieteniei. Educația prin joacă se va face într-un mod prietenos și atent la nevoile celor mici și așteptările părinților.
Preț: 160-300 lei.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 101
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.