1 noiembrie 2018

Afiș 1-4 noiembrie: Plantăm fapte bune, Marcellino show, spectacol interactiv și concert rock’n’roll

Săptămâna aceasta plantăm copaci, cântăm la instrumente arhaice, aflăm informații utile despre modul sănătos de viață, alergăm la Valea Morilor și ne distrăm împreună cu eroii îndrăgiți ai copiilor, clovnul Marcellino și cățelușii săi dresați. Detalii despre cele mai interesante evenimente ce vor avea loc în perioda 1-4 noiembrie la Chișinău, aflați din afișul nostru.


EVENIMENTELE PARTENERILOR NOȘTRI

1 noiembrie, joi

18:00 Numerologia – metodă de diagnostic a personalității.

Master-class de numerologie, coordonat de Natalia Melehina – conducătorul proiectului Familia.md, psiholog, astropsiholog, numerolog, specialist în lucrul cu aspectele psihologice ale cărților Tarot. În cadrul master-classului veți afla ce pot ascunde cifrele despre dvs. Numărul de locuri este limitat, grăbiți-vă să vă rezervați un loc. Preț: 200 lei.
Adresa: str. Tighina, 13, nr. 9.
Telefon: 0 684 4-66-24.

2 noiembrie, vineri

19:19 Drum Circle.

Drum Circle - este un eveniment tradițional organizat de Art-Labyrinth, unde fiecare poate cânta la tobe sau alte instrumente arhaice. Puteți aduce instrumentul personal sau cânta la unul existent la Art-Labyrinth. De asemenea, puteți participa doar în calitate de spectator.
Preț: 30 lei.
Locul desfășurării: Art-Labyrinth, Muzeul Zemstvei.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Telefon: 0 683 2-45-42.

3 noiembrie, sâmbătă

10:00 Plantăm fapte bune în Colonița.

Oamenii care iubesc natura și frumosul se întâlnesc la Colonița să planteze copaci. Organizatorii evenimentului vă vor oferi instrumentele necesare, puieți și vă vor face instructaj.
Locul desfășurării: Colonița.

10:00 Atelier de croșetat.

Atelier pentru începători și inițiați. Participanții vor învăța tehnici de bază, vor afla cum se interpretează schemele de croșetat, pentru a realiza ideile, proiectele și modelele de croșetat. Acasă mergeți cu lucrarea confecționată.
Preț: 190 lei.

11:00 Ziua expertului.

Seminar dedicat profesioniștilor și amatorilor Modului Sănătos de Viață – un domeniu din ce în ce mai popular. Specialiști din domeniul fitness, sănătate, psihologie, nutriție își vor împărtăși cunoștințele acumulate pe parcursul experienței lor. Participă: Alexandra Gusicova – candidat în științe biologice, imunolog și Alexandru Didîc – maestru al sportului, nitriționist.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Telefon: 0 793 5-95-33.

11:00 Seminar ”Acordarea primului ajutor la bebeluși”.

Un seminar important pentru părinți, bunici, educatori, profesori etc. Este un curs interactiv, cu prezentări practice pe manechine. Veți învăța cum să oferiți primul ajutor copilului, în caz de: febră ridicată, pierderea conștiinței, convulsii, ingestia unui corp străin, sângerări, leziuni, arsuri, mușcători de insecte și animale. Toți banii colectați în urma cursului, vor fi donați copiilor care au suferit diverse accidente.
Preț: 350 lei. Pentru cupluri – 500 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Familu Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.

12:00 Marcellino Show și cățelușii dresați.

Momente unice care pot fi văzute doar în arena de circ, acum în centrul comercial Baby Hall. Numai pe data de 3 noiembrie, la ora 12:00, faimosul Clown Marcellino, Clownessa Irishka și câinii lor instruiți vor oferi cel mai bun festival de circ pentru copii și adulți. Intrarea este gratuită!
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.

18:00 Concert - POT Music și Prietenii.

POT Music și Prietenii organizează primul concert al sezonului rece pentru a vă încalzi organizmele cu ceva rock’n’roll fierbinte din Moldova și Suedia! Participă formațiile: Stefan Altzar, Raketklubben, Labba Trissta, The Glimpse, Cosmos în buzunar.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Club Seven.
Adresa: str. București, 68.

4 noiembrie, duminică

10:00 Sunday Long Run.

La acest antrenament, sportivii, în loc de traseele obișnuite, vor alerga pe teren accidentat. Grupul de alergători va fi condus de maestrul în sport și antrenorul Sporter, - Vitalie Gheorghiță. El va explica principiile de alergare pe distanțe lungi, precum și va spune cum se previn cele mai frecvente greșeli.
Locul întâlnirii: Parcul Valea Morilor, parcarea CIE ”Moldexpo”.
Telefon pentru detalii: 0 799 9-69-53.

11:00 Spectacol interactiv de distracție, jocuri și dansuri ”Sinopsys”.

Spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 -6 ani. Timp de 60 minute, alături de eroii îndrăgiți Batwoman, Bumblebee și Optimus Prime, copiii se vor distra prin dansuri, jocuri și baloane gigantice. Atât copiii, cât și părinții trebuie să dispună de bilet.
Locul desfășurării:
Centrul cultural ”Odeon”.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 82
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.