22 martie 2017

Afiș 22-26 martie: Ziua internațională a poeziei, neon night, seminar privind acordarea primului ajutor medical

Se pare că primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi — e soare, e cald și se aud primele ciripituri ale păsărilor. Așadar, profitați din plin de vremea frumoasă, dar nu uitați nici de evenimentele pentru familie ce vor fi organizate în capitală. Mai ales că în următoarele cinci zile aveți parte nu doar de evenimente interesante, dar și utile.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

22 martie, miercuri

17:30 Master-class "În așteptarea păsărilor călătoare".
Master-class pentru copii de la 4 ani. Picii vor confecționa o lucrare cu tematică primăvăratică. Vor utiliza: carton, hârtie color, lână, mărgele, clei.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Elite Academia.
Adresa: str. Sciusev, 49.
Telefon: 022 22-01-96, 0 690 2-60-72.
Detalii...

24 martie, vineri

18:00 Concert. Ansamblul "Mărțișor" la 60 ani de activitate.
O seară plină de dansuri și muzică populară. Pe scenă vor evolua patru generații de dansatori, acompaniați de Orchestra Rapsozii Moldovei, dirijor — Vitalie Dorin. Biletele pot fi procurate la casele Palatului Național.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 21.
Detalii...

20:30 Neon Night.
Asociația Studenților Europeni AEGEE-Chișinău și clubul Sporter vă invită la o cursă distractivă, provocatoare și plină de culoare. Toți alergătorii, începători și amatori, sunt invitați să-și înceapă ultimul weekend din martie prin participarea la o cursă deosebită. Pentru a colora o noapte de primăvară în cele mai neobișnuite nuanțe, fiecare participant va primi brățări de neon. Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: Valea Morilor.
Detalii...

25 martie, sâmbătă

9:30 Plantăm fapte bune.
Plantare de copaci în comuna Tohatin. Pot veni toți doritorii. Puieții, hârlețele, mănușile sunt asigurate de organizatori. De asemenea, specialiștii vor explica cum se plantează corect copacii.
Locul desfășurării: c. Tohatin.
Detalii...

13:00 Cum comunic eficient cu copilul meu. Seminar.
În cadrul atelierului veți afla: ce este o comunicare eficientă, care este formula unei comunicări eficiente și de ce comunicare nu este pe alocuri cum ne dorim; ce stă în spatele devierilor comportamentale; cum poți crește gradul de afinitate a copilului tău pentru a-l face să te audă și să vrea să coopereze.
Expert: Zinaida Soroceanu, expert consiliere în educația copilului; specialist în comunicare relațională.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Academia "Didactica Aplicată".
Adresa: str. Bogdan Voievod, 7, of. 41.
Detalii...

15:00 Poetry fest.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, trei organizații culturale din Chișinău vă invită tandemic la festivalul „Poetry Fest — 2017”. Master classuri, iarmaroc de cărți, expoziție, gustoșenii, târg artizanat, victorine literare, jocuri și dueluri de poezie.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4. Etajul 4
Detalii...

16:00 Workshop despre pictura intuitivă.
Fiecare participant o să-și elibereze energia interioară prin pictură. Workshop-ul va fi organizat de către @artzazerkalie. Locurile sunt strict limitate (12 persoane).
Trebuie să aveți cu voi haine simple, e posibil să le pătați cu vopsea. Bună dispoziție și dorința de a petrece timpul util.
Preț: 70 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Costa Rica.
Adresa: str. Pușkin, 15.
Telefon: 0 600 0-40-48.
Detalii...

25-26 martie

11:00 Seminar privind acordarea primului ajutor medical.
Tema seminarului — Acordarea primului ajutor medical în caz de urgență. Aflați, ce este necesar să întreprindeți în situațiile în care timpul este dușmanul cel mai mare, când fiecare secundă este importantă și decisivă. Aflați: ce trebuie să întreprindem în caz de pierdere a cunoștinței, convulsii; cum eliminăm un corp străin din plămâni, nas; sângerări, arsuri, leziuni; apeluri de urgență. Etc. La aceste întrebări vor oferi răspuns experți calificați.
Preț: 300 lei pentru o persoană, 500 lei pentru cuplu.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon:
0 697 9-27-97, 0 684 8-83-35.
Detalii...

26 martie, duminică

11:00 Atelier de creație "Căsuțe din lut".
Master-class de modelare din lut. Copiii vor modela căsuțe din povești, folosind lutul. Atelierul este prevăzut pentru copii de la 7 ani.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Art-studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Detalii...

12:00 Master-class "Măști venețiene".
Participanții la master-class vor confecționa tradiționalele măști venețiene. Toate materialele necesare vor fi oferite de către organizatorii atelierului. Numărul de locuri este limitat — 10 persoane.
Preț: 295 lei.
Locul desfășurării: Coffemolka.
Adresa: str. M. Eminescu, 72.
Detalii...

13:00 Petrecerea "Carnavalul primăverii".
Micuțele se vor distra cu proceduri de frumusețe: manichiură colorată, coafură stilată, face painting sclipitor. Cele mai frumoase momente vor fi surprinse de un fotograf profesionist. La final domnițele vor îmbrăca rochițe și vor defila pe podium.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 151
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.