24 ianuarie 2019

Afiș 24-30 ianuarie: Master-class pentru mămici cu fetițe, workshop de chacarera, show de magie

Săptămâna aceasta dansăm, asimilăm abilități utile, ne întâlnim cu eroii poveștilor îndrăgite, facem fapte bune și participăm la multe alte activități și evenimente interesante. Despre toate aflați din afișul nostru săptămânal.

24 ianuarie, joi

17:00 Creează-ți propriul site web timp de o oră.

Master-class pentru copii de 9-14 ani. În program: instrumentele cu ajutorul cărora se poate construi un site modern și atrăgător; platforme utilizate pentru dezvoltarea site-urilor web; crearea propriului site de la 0 timp de o oră. Părinții vor avea posibilitate să afle multe informații despre cele mai interesante și căutate IT-direcții pentru copii; despre cum să orienteze interesul copiilor pentru computer și smartphone în direcția corectă; despre studiile IT la Junior STEP IT Academy Moldova.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.

18:30 Workshop de Chacarera.

Toți doritorii de a învăța să danseze Chacarera – dans popular tradițional argentinian foarte energic – sunt invitați la un workshop, moderat de Tatiana Gordinscaia și Pavel Lozan.
Preț: 60 lei.
Adresa: str. E. Doga, 5.

25 ianuarie, vineri

14:45 Șezătoarea mamelor.

În cadrul evenimentului se va discuta despre cauzele și simptomele răcelii, metodele corecte de combatere a infecțiilor respiratorii și tratamentul naturist al răcelii și al altor boli caracteristice sezonului rece. La eveniment veți putea culege sfaturi eficiente și practice, informații de la cei mai buni medici și premii generoase la tombolă.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

16:00 Bătălia culinară.

Competiție culinară cu participarea studenților ce-și fac studiile la diferite instituții de învățământ din țară. Echipele vor lupta pentru dreptul de a primi titlul de cei mai buni în arta culinară.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”.
Adresa: str. Albișoara, 4.

18:00 Spărgătorul de nuci.

Scene din baletul "Spărgătorul de nuci" de P.I. Ceaikovski. Interpretează ansamblul de balet Soarele (Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO).
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

26 ianuarie, sâmbătă

11:00 Master-class ”Buna căsuță pentru păsări”.

Cei prezenți la master-class vor confecționa și vor decora căsuțe pentru păsări. Sunt invitați toți doritorii, începând cu vârsta de 4 ani. Master-classul va fi coordonat de voluntari de la TEP – Tinerii pentru EcoPlastic, iar banii colectați vor fi oferiți pentru susținerea proiectului respectiv.
Preț: 40 lei.
Locul desfășurării: Shop-Mesto.
Adresa: str. Alecu Russo, 15.
Telefon: 0 688 0-57-58.

11:00 Aventurile celor trei purceluși.

Spectacol de animație distractiv, interactiv și educativ pentru copii jucat live în incinta Centrului Cultural ”Odeon”. Aventurile celor Trei Purceluși este un spectacol de animație inspirat din povestea clasică, dar care reprezintă o combinație interesantă a subiectului dramatic cu cântecul, dansul și jocul implicând la maxim spectatorul, adică copiii și părinții. Aveți posibilitatea prin prisma unei povești să participați direct la ceia ce se întâmplă pe scenă pentru că interacțiunea cu copiii este principalul scop al acestui tip de eveniment. Eveniment recomandat copiilor de 2-7 ani.
Preț: 79-99-129-159 lei.
Locul desfășurării: Centrul cultural ”Odeon”.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

13:00 Mascarada veselă. Spectacol pentru copii.

Eroii spectacolului ”Mascarada veselă” dau întâlnire copiilor în această sâmbătă la Jumbo. Va fi un spectacol muzical și vesel prezentat în limba rusă. Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC ”Jumbo”, etajul 4.
Adresa: str. Decebal, 23.

16:00 Magic Show.

Show al magicienilor organizat cu prilejul aniversării CC ”Atrium”. Va fi prezentat un program cu concursuri și premii pentru copii și adulți. De asemenea, veți admira un minunat show de baloane.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”.
Adresa: str. Albișoara, 4.

27 ianuarie, duminică

11:00 Master-class ”Împletituri de păr pentru mămici cu fetițe”.

În program: 10 modalități de a face o coafură împletită; asimilarea împletiturilor de bază – spic, spic Olandez, cascada, coada de pești. Participând la master-class, mămicile vor putea în continuare ușor face coafuri frumoase fetițelor lor.
Preț: 220 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

11:30 Spectacol caritabil.

Spectacol caritabil pentru Gabriela Cotoman – Povestea unei Povești. În program: personajele de pe Planeta Clounella, spectacolul ”Povestea unei Povești”, tombolă cu premii, sesiune foto pe scenă cu personajele din spectacol.
Preț: balcon – 50-100 lei, parter – 80-150 lei. Copiii până la 3 ani intră cu copilul pe un bilet.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

12:00 Atelier de creație ”Colorăm căsuță pentru păsări”.

La acest atelier copiii vor colora o căsuță pentru hrană la păsări, în preț este inclus tot de ce are nevoie copilul la atelier (căsuța, vopseaua).
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: magazinul ”GRIF”.
Adresa: str-la 1 Lvov, 66.

15:00 Seminar ”Diversificarea alimentară la sugari”.

Mămicile cu copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 luni sunt invitate la workshop „Diversificarea alimentară la sugari” cu consultanta superioară în alăptare și expert al Organizației Mondiale a Sănătății pe alăptare - Olga Gutium. Evenimentul va fi prezentat în limba RUSĂ, cu traducere în română în caz de necesitate. Materialele tipărite sunt disponibile în română și rusă.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Acadamy.
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.

30 ianuarie-3 februarie

9:00 Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă informează că în perioada 30 ianuarie – 03 februarie 2019, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău, se va desfășura cea de-a XVIII-a ediție a Expoziției Naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”. La eveniment vor participa agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 77
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.