24 mai 2018

Afiș 24-30 mai: Festivalul baloanelor cu aer cald, Chișinău prin monoclu, BBQ fest 2018

Ați planificat timpul liber pentru ultima săptămână de mai? Dacă nu, atunci e timpul să o faceți. Citiți afișul nostru și vedeți ce evenimente atractive, dar și utile se vor desfășură în următoarele șapte zile la Chișinău. Am avut grijă să adunăm într-un singur articol, cele mai curioase evenimente organizate în capitală și în afara orașului. Savurați din plin timpul liber petrecut în compania persoanelor dragi.


EVENIMENTELE PARTENERILOR

1 iunie, vineri

10:00 Ziua copiilor la "Chef’s".
De 1 iunie "Chef’s Shaorma" invită picii la sărbătoarea copilăriei. Fiecare copil prezent va primi înghețată gratis și cadouri drăguțe din partea echipei localului.
Adresa: str. Dacia, 44.
Detalii...



24 mai, joi

19:00 African Spirit — ethno & world music concert.
Cel mai misterios și plin de energie continent își va deschide inima către voi — va expune cum se cântă, intonează, dansează — cum ei simt universul și lumea, cufundându-vă în lumea Africii. Distinctul oaspete — colectivul din Africa îndepărtată — Tamala (Mali)!
Sunt 5 muzicieni tineri talentați, pentru prima data ieșind după orizontul continentului de origine, cu vocația de a reda muzica tradițională. Ei sunt cunoscuți și îndrăgiți de localitatea sa și țările vecine. Și acum ei sunt gata să cucerească Europa.
Locul desfășurării: Teatrul Național "Eugen Ionesco".
Adresa: str. Grigore Vieru, 11.
Detalii...

24-26 mai

18:30 Premieră de film la "Seri de Cronograf".
Anul acesta, vă așteaptă trei seri cu atmosferă de CRONOGRAF și cu premiere de filme autohtone. Veți urmări în premieră pe marele ecran câteva dintre cele mai recente filme ale cineaștilor noștri. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Locul desfășurării: Centrul cultural Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

25 mai, vineri

18:00 Balul Anual de caritate "Hospice Angelus".
La acest sfârșit de săptămână va acea loc a IX-a ediție a balului anual de caritate ”Hospice Angelus”. Evenimentul este o oportunitate de a petrece o seară plăcută într-o atmosferă primăvăratică, pentru o cauză nobilă. La eveniment vor fi prezenți oameni din corpul diplomatic, oameni de afaceri, artiști și toți doritorii de a contribui la diminuarea durerii fizice și psiho-emoționale a pacienților cu maladii incurabile. Aici veți savura o cină cu feluri selecte și un program artistic variat. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa obiectele atractive expuse la eveniment. Programul include o licitație cu strigare, o licitație fără strigare și o tombolă.
Preț: 70 euro.
Locul desfășurării: Radisson Blue Leogrand Hotel.
Detalii...

25-27 mai

6:00 Aerobis Balloon Fiesta.
Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald este un eveniment aviatic unic în Republica Moldova de o spectaculozitate deosebită. Anul acesta se propune a fi un eveniment grandios și inedit. Pentru zborurile de dimineață s-a ales Orheiul Vechi. Zborurile de seara și spațiul amenajat pentru Festival va fi la Ivancea - Centrul de Instruire al S.A. Moldtelecom.
Detalii...

10:00 BBQ Fest 2018.
Mâncare gustoasă, bere bună și fotbal adevărat. În program: tombole și concursuri, cursă de porci, show al vedetelor, teren de joacă pentru copii, finala ligii campionilor. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

26 mai, sâmbătă

10:00 și 11:45 Master-class: cerc pentru micile domnițe.
Master-class în cadrul căruia micile domnițe cor învăța să confecționeze cu mâinile proprii cercuri frumoase și neobișnuite. La ora 10:00 atelierul va fi preconizat pentru copii de la 4 ani, iar la 11:45 – copii de la 6 ani.
Numărul de locuri este limitat, respectiv, înscrierea prealabilă este obligatorie.
Locul desfășurării: Fastrackids, filiala Botanica și Buiucani.
Telefon: 0 789 3-00-00, 0 794 4-99-77.
Detalii...

16:00 Acțiune de caritate "Fii erou".
În program: colective artistice de dans, animatori, muzică, baloane gratuite, desene cu cretă, posibilitatea de a procura ulcioare la prețuri accesibile. Toți banii acumulați, vor fi transferați în fondul organizației "Salvați viața".
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

16:00 Chișinău prin monoclu: Transectorial Râcani 2018.
În cadrul Zilelor spațiului public, vor fi organizate o serie de tururi în care se vor explora în lung și în lat sectoarele Chișinăului. În această sâmbătă, startul se va da la Obeliscul Voluntarilor bulgari. Veți afla informații curioase despre sectorul Râșcani al capitalei.
Participarea este gratuită.
Detalii...

26-27 mai

9:00 Doremi Fest Moldova.
Primul Festival-Concurs Internațional de muzică instrumentală pentru copii ,,Doremi Fest” din Republica Moldova este destinat tinerilor din învățământul muzical preuniversitar (secțiunea A-licee de muzică și secțiunea B-școli de artă) și se organizează pe clase de studii (I-XII) și categorii de instrumente: pian, vioară, acordeon, muzică de cameră.
Detalii...

27 mai, duminică

18:00 Expoziție de artă contemporană și poezie.
Seria de expoziții de artă și spectacole EQUINOX îți va comunica totul despre arta contemporană, prin intermediul oamenilor care trăiesc, aici și acum, capabili să-și facă auzite ideile, emoțiile prin propriile sale metode, fără a ezita în timp. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Wolfbros Cafe.
Adresa: str. Alexandru Bernardazzi, 64.
Detalii...

29 mai, marți

15:45 Șezătoarea mamelor.
Mămicile, viitoarele mămici și tăticii sunt invitați la un nou eveniment informativ și relaxant. În program: discuții cu medici buni, surprize și cadouri pentru fiecare. Tema generală a evenimentului: Pregătirea pentru vacanță.
Intrarea este gratuită, dar în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: V-continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 225
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.