25 martie 2015

Afiș 25-31 martie: Ora Planetei, ouă de ciocolată pentru copii, târg de cariere

Vă prezentăm lista celor mai interesante evenimente pentru familie care vor avea loc în următoarele șapte zile la Chișinău. Fiecare este atractiv în felul său — rămâne doar să alegeți ce vă este mai aproape de suflet.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

25 martie, miercuri

17:00 Sănătate. Educație. Familie.
Sănătatea femeii — anume aceasta este tematica de bază a workshop-ului desfășurat de această dată în cadrul proiectului "Sănătate. Educație. Familie". Participanții evenimentului vor afla răspuns la un șir de întrebări, de la ginecologul Ștefan Gațcan.
Locul desfășurării: Hotelul Codru.
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Telefon: 0 604 4-49-00.
Detalii...

26-30 martie

17:00 Vernisajul expoziției "BoomArt".
Expoziție de picturi realizată pentru promovarea tinerilor pictori amatori. Autorii tablourilor vor ține un discurs în care vor vorbi despre pasiunea lor de a picta.
Preț: 10 lei.
Dress code: Rainbow.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Șciusev, 98.
Detalii...

26 martie, joi

17:00-19:00 Încondeierea ouălor de Paște.
Art-Studio Picasso invită copiii și adulții să participe la un master-class de încondeiere a ouălor de Paște. Participanții vor avea posibilitatea să încerce tehnica românească de încondeiere. Copiii vor lucra cu vopsea acrilică, iar adulții vor utiliza ceara de albine.
Atelierul va fi coordonat de Ecaterina Savitchii, meșter popular.
Preț: adulți — 400 de lei; copii — 350 lei. În preț sut incluse toate materialele necesare, precum și ceai, cafea, ciocolată.
Locul desfășurării: Art-Studio Picasso.
Adresa: str. Zelinski, 31.
Telefon: 022 62-00-82.
Detalii...

27 martie, vineri

14:30 Ora Planetei.
Agenția pentru Eficiență Energetică invită toată lumea la o prezentare dedicată celei mai importante ore din fiecare an — Ora Planetei. Veți afla și veți discuta despre situația eficienței energetice la nivel mondial, în Republica Moldova, dar și despre cum puteți fi eficienți energetic acasă, la școală, serviciu etc.
Locul desfășurării: American Resource Center.
Adresa: str. Alexei Mateevici, 75.
Detalii...

27-28 martie

10:00-17:00 Târgul de cariere.
A șaptea ediție a Târgului de cariere din Chișinău. La eveniment vor participa 3000 de candidați și cel puțin 30 de companii. Evenimentul reprezintă o oportunitate de a vă găsi un loc de muncă.
Locul desfășurării: Centrul de Cultură și Istorie Militară.
Adresa: str. Tighina, 47.
Detalii...

28 martie, sâmbătă

11:00 Atelier de creație pentru părinți la Miriam.
Un atelier de creație în cadrul căruia va fi celebrată Ora Pământului. Cu acest prilej, cei prezenți la eveniment vor crea un suport pentru lumânări.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

12:00 "Slăbim împreună" — maratonul frumuseții și al sănătății.
Un mini-seminar în cadrul căruia veți afla răspuns la un șir de întrebări despre dietă, calorii, sport etc. Fiecare își va putea singur alege o metodă de a slăbi, iar consultanții și specialiștii vă vor ajuta să faceți totul corect, fără a aduce daune sănătății.
Locul desfășurării: Paparazzi Cafe-Karaoke.
Adresa: str. S. Lazo, 40.
Detalii...

29 martie, duminică

11:00-13:00 Eveniment caritabil — Calea ouălor de Paște.
A doua ediție a evenimentului caritabil "Calea ouălor de Paște" organizat de Centrul Tony Hawk. Sunt așteptate familii cu copii, pentru a parcurge împreună calea ouălor de Paște, pentru a întâlni Iepurașul de Paște, pentru a admira jonglorii și baloanele uriașe de săpun. Toți copiii vor primi ouă de ciocolată.
Preț: trebuie să procuraţi un tiket, care costă 100 de lei pentru un singur copil, 75 de lei pentru al 2-lea copil şi 50 de lei pentru al 3-lea copil şi mai mulți.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

30 martie, luni

16:00 Oferă un zâmbet!
Creați un zâmbet pe buzele bătrânilor. Mergeți pe 30 martie și 9 aprilie la "Casa Providenței" pentru a desena un zâmbet pe ouăle pascale, care vor fi oferite la aproximativ 200 de bătrâni din cadrul Cantinei Sociale a Fundației de Binefacere.
Muzică și cafea din partea organizatorilor.
Locul desfășurării: Fundația de Binefacere "Casa Providenței".
Adresa: str. Mușatinilor, 1.
Detalii...

31 martie, marți

19:00 Seară gastronomică — "Descoperim arta culinară italiană".
Cei prezenți vor învăța să prepare o cină italiană veritabilă. În meniu: salată "Lo Chef", pește cu legume la cuptor, tiramisu italian. Vă așteaptă premii și surprize de la partenerii evenimentului.
Bucătar: Marian Danu.
Preț: 350 de lei.
Locul desfășurării: Studio gastronomic "Lo Chef".
Adresa: str. Albișoara, 82/8.
Telefon: 0 602 0-72-07.
Detalii...

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 235
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.