25 iulie 2018

Afișa 26 iulie-1 august: Chișinăul curat, marșul alăptării, EcoLocal Farmers

Ați vrea să vă petreceți timpul liber util și plăcut, dar nu știți cum? Vedeți afișul nostru – cu siguranță veți găsi evenimente și activități pe plac. În fiecare săptămână vă prezentăm cele mai interesante evenimente organizate în Chișinău și împrejurimile capitalei, la care ați putea merge cu toată familia, de la mic la mare.

26 iulie, joi

18:00 Beauty Day la Shopping Malldova.

În miez de vară este momentul potrivit pentru a prinde cele mai actuale tendințe în frumusețe și a învăța cum să-ți pui în valoare feminitatea. Partenerii evenimentului v-au pregătit surprize multe și mai ales, frumoase, printre care: make-up de sezon, coafuri lejere, parfumuri noi și pe placul tuturor.
Locul desfășurării: CC "Shopping Malldova".
Adresa: str. Arborilor, 21.

27 iulie, vineri

21:00 Proiecții de film "Filme peste Nistru".

O seară de proiecții cinematografice în aer liber. Vor fi proiectate șapte filme autohtone, realizate pe ambele maluri ale Nistrului, de către 14 tineri îndrăgostiți în cinematografie.
Locul desfășurării: Cinematograful Buiucani.

28 iulie, sâmbătă

9:00 Piață de produse alimentare eco și artizanale.

Piața EcoLocal Farmers’ Market este fondată de către un grup de voluntari și producători autohtoni, care doresc să contribuie la bunăstarea populației locale. Piața susține întreprinderile alimentare locale, fermierii si producătorii artizani care vor comercializa produsele sale într-un format autentic.
Piața va include o mică zonă de agrement pentru copii.
Locul desfășurării: Kentford.

16:00 Colaj pentru adulți.

Workshop de colaj în cadrul căruia participanții vor o hartă a orașului iubit sau cea mai aprigă destinați unde ar vrea să ajungă.
Locul desfășurării: ZARD ART.

29 iulie, duminică

10:00 Târgul mămicilor.

Iarmaroc, distracție, caritate – toate acestea la târgul mămicilor "Mami&Co Fair".
Locul desfășurării: Parcul "Mezon".
Adresa: str. Moscova, 21.

11:00 Chișinăul curat.

Voluntarii din cadrul proiectului "Chișinăul curat" vă invită la acțiunea de salubrizare a parcului "Râșcani". Haideți să salvăm viitorul verde al țării și urmașilor noștri.
Telefon pentru detalii: 0 792 1-21-19, 0 693 8-17-45.

13:00 Super duminică.

Clubul "Glamour Girls" invită toate fetițele să petreacă o duminică superbă. Fetițele vor avea posibilitatea să aleagă o împletitură cu ațe colorate, să beneficieze de un tatuaj temporar și un cadou surpriză.
Preț: 150 lei.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

1 august, miercuri

10:00 Workshop "Mami, alaptează-mă!".

Mămicile și mămicile în devenire sunt așteptate la un atelier informativ despre alăptare, pregătirea prenatală și recuperarea postnatală, precum și despre metoda de îngrijire cangur și sistemele de babywearning. La atelier vor participa specialiști cunoscuți: Carolina Călugăreanu – neonatolog, Dorina Darii – ginecolog, Ana Calancea – moașă, Geta Rasciuc – consilier babywearning. Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: Spitalul Clinic Municipal Nr. 1.
Adresa: str. Melestiu, 20.

17:00 Marșul alăptării 2018.

Săptămâna Mondială a Alăptării este lansată cu Marșul Alăptării. Sunt invitate mămicile cu pici, cu burtici, tătici, bunici și bone cu copii. Mergeți să sărbătoriți și să promovați împreună alăptarea. În cadrul evenimentului veți afla multe lucruri utile despre alăptare. Locul evenimentului va fi împărțit pe zone: scena, zonă chill-aut, zonă pentru copii, zonă cu fotostanduri, zonă de frumusețe, sănătate și sport pentru mămici; zona consultațiilor gratuite pe întrebări legate de alăptare.
Dress-code: îmbrăcăminte albă.
Locul desfășurării: parcul industrial al UTM.
Adresa: str. Studenților intersecție cu bd. Moscovei.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 5 Vizualizări de la publicare: 1511
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.