27 iulie 2016

Afiș 27 iulie-1 august: Marșul alaptării, yard sale "Floră și faună", seminar de nutriție

Vara ne încântă cu zile lungi și însorite. Deci, savurați din plin de timpul frumos de afară — efectuați plimbări în aer liber, vizitați parcurile de agrement și nu ratați evenimentele organizate în capitală. Familia.md vă ajută să planificați în mod util și agreabil timpul liber.

27 iulie, miercuri

18:00 Concert de deschidere "Moldo Crescendo".
Festivalul de muzică clasică "Moldo Crescendo" este la a doua ediție. În acest an, organizatorii vă propun o experiență total deosebită. Între 27 iulie și 6 august puteți vizita 4 edificii de importanță istorică și arhitecturală din țară. Două dintre ele au nevoie de renovare — Muzeul Zemstvei din Chișinău și Conacul Ciolac-Malski din Bahmut, iar două sunt în curs de renovare — Muzeul de Artă al Moldovei și Castelul Mimi din Bulboaca. Aceste evenimente culturale vor fi încununate cu un concert de muzică clasică oferit de tineri talentați ai Moldovei din diasporă. Muzicieni din România, Rusia, Marea Britanie, Germania, Olanda, Finlanda și Malaesia vor veni să împărtășească cu voi dragostea pentru muzică și frumos. Biletele pot fi procurate online sau la intrare.
Locul desfășurării: Muzeul Zemstvei.
Adresa: str. Șciusev, 103.
Detalii...

28 iulie, joi

18:00 O seară sănătoasă — seminar de nutriție.
Seminar de nutriție cu tematica: "Ce secrete ascund uleiurile BIO". În cadrul seminarului veți putea afla toate secretele și beneficiile acestor uleiuri, veți gusta și prepara o salată din ingrediente ecologice. Locurile sunt limitate.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Casa Bio.
Adresa: str. M. Eminescu, 48.
Telefon: 022 85-70-02, 0 687 8-11-70.
Detalii...

18:30 ABC de nutriție.
Nutriționista Mihaela Bilic vă invită la o lecție despre alimentație, frumusețe și alimentația copiilor. Astfel, timp de 3 ore oricine prezent în sală va putea să-i pună întrebări, să ceară sfaturi, să-i solicite părerea.
Preț: 200 de lei. În ziua evenimentului — 250 de lei.
Locul desfășurării: hotelul "Codru".
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Detalii...

31 iulie, duminică

10:00 Vintage Bazaar.
În cadrul târgului vor fi expuse haine pentru doamne și copii. Totodată, veți putea găsi: accesorii, lucrușoare hand made, eșarfe etc. Intrare liberă.
Locul desfășurării: restaurantul Moldovița.
Adresa: str. V. Alecsandri, 78.
Detalii...

11:00 Master-class cu ciocolată.
Copiii vor intra în rolul de cofetari și vor pregăti propriile ciocolate. Master-classul va fi atractiv atât pentru cei mici, cât și pentru părinții acestora.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Acadele club.
Telefon: 0 682 3-20-22.
Detalii...

12:00 Master-class de împletire din pănușe.
Atelier de creație pentru copii. Picii vor învăța să împletească din pănușe diferite obiecte frumoase. Pentru a participa la master-class, este necesar să vă înscrieți din prealabil.
Locul desfășurării: Mi Piace.
Adresa: str. Trandafirilor, 4.
Telefon: 0 798 8-33-33, 0 692 0-04-38.
Detalii...

13:00 YardSale "Flora și Faună".
O sărbătoare grandioasă în curtea celui mai îndrăgit muzeu din oraș. Intrați pe teritoriul muzeului, vă plimbați prin flora și fauna țării noastre, apoi ajungeți în curte — la distracție. Din program nu vor lipsi elementele tradiționale: iarmaroc cu vânzare, foodcort, grădiniță pentru copii, master-classuri și ateliere, muzică.
Preț: 10 lei pentru intrarea în muzeu, 40 de lei pentru participarea la YardSale. În total— 50 de lei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

20:30 Folk Reverse.
Un concert organizat în curtea mare a localului. Rezervări nu se fac, primul venit — primul servit.
Preț: 75 de lei — intrarea.
Locul desfășurării: Uptown Cafe.
Adresa: str. Pușkin, 10.
Detalii...

1 august, luni

9:00 Marșul Alaptării.
Deschiderea Săptămânii Mondiale a Alăptării la Chișinău va avea loc pe 1 august și va fi marcată prin Marșul Alăptării.  Pentru a participa la eveniment trebuie să vă înregistrați. La Dendrariu va avea loc un program interactiv pentru toată familia. Locul evenimentului va fi împărți pe zone: prezidium, chillout zone, kids zone, photo zone, food zone, yard sale. Dress code: îmbrăcăminte albă.
Locația: Scuarul UPS "Ion Creangă".
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 164
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.