2 august 2017

Afiș 2-6 august: Festival de muzică și camping, workshop despre îngrijirea copilului, târg de pomușoare

Ultima lună a verii începe cu o mulțime de evenimente pe placul tuturor, acestea vor fi atât utile cât și distractive. De la seminare cu medici despre sănătatea copiilor și alăptare, până la târguri, concerte, festivaluri, jocuri pentru familie, petreceri și multe altele. Nu ratați cele mai tari evenimente ale acestei săptămâni!

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

3 august, joi

10:30 Mami, alăptează-mă!
Mămicile și mămicile în devenire sunt așteptate la un atelier informativ despre alăptare și pregătirea prenatală. Spitalul Clinic Municipal Nr 1 susține alăptarea naturală și vine în întâmpinarea nevoilor mămicilor și mămicilor în devenire care își doresc să alăpteze, organizând un atelier informativ prin care să le ajute să depășească provocările care apar în procesul de alăptare.
Vor ține discursuri: Parpauț Elena ginecolog, Dorina Rotaru, neonatolog-reanimatolog, Calancea Ana, moașa superioară. Invitat special: Liliana Iașan, viceministru al sănătății.
Locul desfășurării: Atelierul se va desfășura în aer liber, pe teritoriul Spitalului Clinic Municipal Nr. 1. Iar participarea este gratuită.
Detalii...

19:00 Jazz și poezie sau poezie și jazz.
Eveniment organizat de Atelierul de poezie și proză Vlad Iovița, condus de Dumitru Crudu și formația Folk Reverse Jazz Trio. Vor răsuna piese din albumul nou Folk Reverse și se va citi poezie.
Locul desfășurării: Terasa Poesis.
Adresa: str. 31 august 1989, 98.
Detalii...

4-6 august

16:00 In Da Wood Fest.

Prima ediție a festivalului de muzică și camping "In Da Wood" își propune să adune cât mai mulți iubitori de muzică, bere, mâncăruri, toate deopotrivă delicioase. Nu ratați evenimentul.
Locul desfășurării: Durlești, Stradela Codrilor.
Detalii...

5 august, sâmbătă

10:00 Workshop Ask a Mom: Îngrijirea copilului.

Speakerii evenimentului — echipa de medici de la clinica "Pediatrica". Prețul intrării pentru o persoană este de 100 lei. Pentru al doilea părinte se oferă reducere de 50%. Copiii intră gratuit și veți avea posibilitatea să-i lăsați în grija unor bone cu experiență. Pe pici îi așteaptă: Face Painting, activități interesante, creioane colorate și multe altele.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel.
Adresa: str. Maria Cebotari, 37.
Detalii...

14:00 Cheat meal fest.
Doar știți că o dată pe săptămână puteți mânca orice vă doriți. 5 august va fi anume acea zi! Cheat Meal Fest va întruni restaurantele orașului, care vă vor bucura cu bucatele lor sănătoase și delicioase. Cheat Meal — o masă (sau chiar câteva), în care vă puteți permite să mâncați ceva, ce de obicei nu figurează în dieta zilnică. Vor fi organizate traininguri, master-classuri etc.
Locul desfășurării: Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice.
Adresa: str. Alexei Mateevici, 111.
Detalii...

17:00 Summer Party.


O petrecere de vară cu un program inedit, o mulțime de delicii, fructe proaspete, cocktailuri, jocuri, comunicare și dansuri.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: în spatele clubului Sport Park.
Adresa: str. N. Dimo, 32.
Telefon: 0 689 6-59-88.
Detalii...

6 august, duminică

10:00 Quest pentru familie — Vrăjitorul din Țara de Smarald.

Un joc pentru întreaga familie, prin care veți arăta copiilor cât de plăcută și importantă este lectura unei cărți. Jocul se va desfășura după motivele povestirii "Vrăjitorul din Țara de Smarald". Prin mai multe sarcini și ghicitori, care au legătură directă cu tema povestirii, echipa va trebui să afle ce a văzut protagonista povestirii Ella și ce a făcut-o să zâmbească. Echipele care vor îndeplini cu succes toate sarcinile, vor fi premiate.
Preț de participare: 120 lei pentru familie.
Locul desfășurării: parcul Dendrariu.
Detalii...

10:00 Summer Berry Fair.
Ultima ediție Summer Berry Fair din această vară. Vedetele acestei ediții sunt: afinele, aroniile, murele, goji, căpșunile târzii, cătina și măceșul. De data aceasta la târg va participa un număr record de agricultori. Aproape 20 de producători din toate colțurile țării, care vor veni cu sute de kilograme de pomușoare proaspete, culese direct de pe ogor. În vânzare vor fi și dulcețuri din afine, sucuri din aronie și alte bunătăți locale gătite din pomușoarele Moldovei.
Locul desfășurării: Parcul Catedralei, lângă havuz.
Detalii...

11:00 Petrecerea Minnie Mouse.
Fetițele se vor distra cu proceduri de frumusețe și vor învăța să confecționeze fustițe Tutu, după care va avea loc defilarea pe podium. De asemenea, micile domnițe vor beneficia de o sesiune foto și surprize.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Salonul "Glamour Girls".
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

14:00 Seminar "Reabilitarea complexă a copiilor cu paralizie cerebrală".

La seminar sunt invitați părinții copiilor cu diagnoza Paralizie cerebrală, sindrom Down, autism, precum și lucrătorii medicali, maseuri, kinetoterapeuți. Seminarul se va desfășura în două etape: teoretică și practică.
Preț: 400 lei. Părinții cu copiii cărora suferă de acestea boli intră gratuit.
Locul desfășurării: Association of Massage and Rehabilitaion Therapists of Moldova.
Adresa: str. Tighina, 49/4.
Telefon: 0 786 8-88-83, 0 795 2-83-22.
Detalii...

14:00 48h Moldovan Film Challenge.
Veniți să vedeți filmele proaspăt create, în doar 48 de ore, de cineaștii din Moldova, România și Ucraina. Evenimentul va începe vineri dimineața, când regizorii vor trage la sorți o frază și un obiect de recuzită care trebuie folosite în film, iar apoi încep filmările. Duminică, când se încheie provocarea de 48 ore, filmele realizate vor fi proiectate în fața juriului și a publicului larg.
Locul desfășurării: Centrul cultural Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

17:00 Hippie Typography Workshop with Radion Cicic.

Toți amatorii de caligrafie sunt invitați la un workshop cu radion Cicic. Vă veți antrena mâna în tehnica brush lettering, veți asimila tehnicile de bază și, pur și simplu, veți petrece util timpul liber.
Preț: 160 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Telefon: 0 600 0-40-48.
Detalii...

18:00 Global Village.
AIESEC în Chișinău te invită să-ți petreci ziua de dumincă într-o atmosferă neobișnuită alături de mai mulți tineri din diverse colțuri ale lumii. Anul acesta, în cadrul evenimentului vor participa câțiva tineri internaționali, care își vor reprezenta tradițiile și obiceiurile țării din care sunt originari prin cântece și dansuri, delicii culinare, costumații, muzică și alte surprize pregătite de către aceștia. Evenimentul se va desfășura în formă de târg.
Locul desfășurării: strada pietonală.
Detalii...

19:00 Oscar: muzică de film.

După ”Moldcell Unplugged”, ”Pop Simfonic”, ”Pop Simfonic 2”, ”Pop Simfonic 3”, ”Hans Zimmer and John Williams Tribute” Moldovan National Youth Orchestra continuă seria concertelor inedite cu ”Muzică din filme Oscar”.
Concertul din 6 august va regăsi 20 de coloane sonore semnate de cei mai celebri compozitori de muzică de film, extrase din 20 pelicule de mare popularitate precum Titanic, Star Wars, Apolo 13, E. T., The Pianist, Amadeus, Fifty Shades of Grey, Pulp Fiction, Ray, Rocky, The Godfather, La La Land, The Last Samurai, Inception și surpriza serii: Game of Thrones.
Locul desfășurării: Radisson Blu Leogrand Hotel.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 193
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.