2 august 2018

Afiș 2-8 august: Charity Sale 2018, detergenții și mediul, workshop-uri pentru mămici și graviduțe

Evenimentele organizate în capitală în această săptămână nu sunt doar interesante, dar și utile. Așadar, în următoarele șapte zile învățăm să creăm personaje animate în 3D, aflăm cum se îngrijește corect un nou-născut, dar și cum începe diversificarea alimentară la bebeluși, ne familiarizăm cu produsele ecologice pentru spălare, ne reînnoim garderoba cu lucruri bune și, concomitent, facem o faptă bună. Detalii despre evenimentele la care puteți merge cu familia în perioada 2-8 august în Chișinău, aflații din afișul nostru.

2 august, joi

17:00 Lecție deschisă ”Crearea personajului animat în 3D”.

Lecție deschisă gratuită pentru copii de 8-15 ani. În program: 7 instrumente principale pentru crearea și animarea personajului; cum să creezi personajul de la zero, 10 tehnologii pe care trebuie să le cunoști pentru a începe activitatea în animarea personajelor, cum să creezi desene animate moderne etc.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.
Telefon: 022 85-46-80.

3 august, vineri

18:00 Curs expres de îngrijire a nou-născuților.

Mămicile cu burtici sunt invitate la un workshop gratuit, cu participarea consultantului în alăptare Natalia Zabudscaia. Evenimentul se va desfășura în limba rusă, cu prezentare în limba română și traducere la solicitare. În cadrul evenimentului se va discuta despre prima lună de viață a nou-născutului, despre îngrijirea copilului și organizarea rutinei mamei și micuțului.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.

4 august, sâmbătă

10:00 Detergenții și mediul.

În cadrul evenimentului în aer liber, vor participa experți în chimie, care vor explica avantajele folosirii detergenților ecologici în procesul de epurare al apelor uzate. Producătorii locali precum și importatorii și distribuitorii vor prezenta produsele ecologice pentru spălare, curățare și frumusețe. Vor fi prezentate și încercate metodele alternative de curățare a diferitor obiecte cu utilizarea unor produse pe care le avem la îndemână în orice casă și care au un preț acceptabil.
Locul desfășurării: Grădina Publică ”Ștefan cel Mare”.

11:00 Workshop de arte pentru copii.

Arta stimulează procesele cognitive, iar desenul sau pictura reprezintă piatra de temelie în expresia artistică. Dezvoltă capacitățile intelectuale ale micuțului tău prin provocarea la gândire și prin stimularea imaginației și creativității. La workshopul din acest week-end aveți posibilitatea să vă convingeți de acest lucru.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Zard Art.
Adresa: str. Hânceștii 55, bl. 6, oficiul 3.

16:00 Expoziție de ilustrații.

Deschiderea expoziției tânărului ilustrator Natasha Macrii. Vor fi expuse opt lucrări în conținutul cărora vor putea fi descoperite istorii ce pot fi inventate de fiecare din noi, vesele sau triste, lungi sau scurte.
Locul desfășurării: August Lifestyle Store.
Adresa: str. Pușkin intersecție cu str. 31 august.

18:00 Diversificarea alimentară la sugari. Seminar gratuit.

În cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării, mămicile cu copiii de 4-8 luni sunt invitate la un seminar gratuit. La seminar veți afla: cum începe diversificarea și cum îmbinăm diversificarea cu alăptatul, ce alimente și la ce vârstă recomandă OMS, cum organizăm diversificarea ca procesul să placă și copiilor etc. Spațiul în care este organizat evenimentul oferă mamelor posibilitatea să vină împreună cu copiii.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.

5 august, duminică

10:30 Charity Sale 2018.

Eveniment organizat cu scopul colectării resurselor financiare pentru pregătirea pentru școală a copiilor din orfelinate/internate, dar și din familii social-vulnerabile. În acest an va avea loc un târg de lucruri la prețuri reduse de la branduri autohtone și persoane celebre.
Locul desfășurării: La Roma Club.

12:00 Sunday Fashion sale.

Aveți posibilitatea să vă reînnoiți garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii la prețuri reduse. În program: lucruri noi și în stare bună, muzică bună, vin, uleiuri esențiale, ciocolate cu uleiuri esențiale și bomboane hand made. Intrare gratuită.
Locul desfășurării: Home Karaoke.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 63/23.
Telefon: 0 790 2-77-59, 0 690 6-91-67.

17:30 Workshop de ceramică pentru adulți.

Participanții la workshop vor crea obiecte din lut natural și vor finaliza ideea cu colori. Prioritatea atelierului este procesul creativ și obiectul. Durata master-classului este de 3 ore, iar materialele necesare sunt incluse în preț.
Preț: 400 lei.
Locul desfășurării: Zard Art.
Adresa: str. Hâncești 55, bl. 6, oficiul 3.

7 – 9 august

10:00 Atelier pentru copii ”Designed by me”.

În perioada 7-9 august, ZIPhouse organizează o serie de ateliere creative pentru copii, unde picii vor putea da frâu liber imaginației și vor crea decorațiuni hand made. Vârsta recomandată a copiilor: 7-12 ani. Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Preț: 150 lei pentru o zi de atelier. Cu plata integrală a toate 3 zile de ateliere, achitați doar 390 lei.
Adresa: str. Studenților, 9/19.
Telefon: 0 695 6-78-40.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 109
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.