31 octombrie 2019

Afiș 31 octombrie - 6 noiembrie: Petreceri de Halloween, târg de cariere, Fashion Expo 2019

Ne așteaptă câteva zile cu evenimente ”groaznic” de interesante! Pe lângă faptul că în capitală vor avea loc petreceri de Halloween, atât pentru copii cât și pentru adulți, de asemenea vor fi organizate și alte activități și evenimente atractive pentru toată lumea. Despre ce este vorba — aflați din afișul nostru.

31 octombrie, joi

10:00 Happy Halloween.

Petrecere de Halloween la ”Alfa Kids”. Toți cei ce vor veni deghizați în costume tematice — ”groaznice”, vor beneficia de un premiu special.
Locul desfășurării: Alfa Kids.
Adresa: str. Alba-Iulia, 75.

10:00 Halloween la Wonderland.

Parcul de distracții ”Wonderland” invită copiii să se cufunde într-o atmosferă de vacanță unică și misterioasă. Vă așteaptă: animație distractivă înfricoșătoare, design neobișnuit, cadou de 50 lei pentru toți cei care vin în costum de mascaradă, concursuri, premii și dulciuri.
Locul desfășurării: CC ”Atrium” — Wonderland.

13:00 Helloween Dance Party.

Petrecere HALLOWEEN Dance Party. În program: activități distractive, muzică, Spooky Flashmob, Dance Battle — Jam în stiluri diferite, discotecă. La eveniment trebuie să veniți costumați.
Locul desfășurării: CC ”Jumbo”.
Adresa: str. Decebal, 23/1.

18:00 Kids Halloween Party.

Family Shopping Center invita toti copiii la HALLOWEEN PARTY! Organizatorii promit: multă distracție, face painting de groază, jocuri și concursuri. Iar pentru ca sărbătoarea să fie de-a dreptul atractivă, costumați-vă picii în personaje hazlii sau fioroase.
Locul desfășurării: Family Shopping Center, etajul 3.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.

18:00 Frica are ochi mari — Halloween la Schopping Malldova.

Vom descoperi împreună surprizele Halloween-ului, pregătite cu multă inspirație de Shopping MallDova, iar persoanele care vor purta cele mai îndrăznețe ținute, scary sau nostime, vor fi premiate. Animatorii costumați înfiorător vor face poze cu cei mai îndrăzneți micuți, care se vor încumeta să dea ochii cu ei. Iar între orele 16.00-18.00 copiii vor avea posibilitatea să se transforme în personajele preferate în cadrul atelierelor de face-art. Accesul este gratuit.
Locul desfășurării: CC ”Shopping Malldova”.
Adresa: str. Arborilor, 21.

18:00 Halloween Alchemist Laboratory.

Magicienii așteaptă copiii cu un program special. Programul include: Scary Show, sesiuni foto "terifiante", secretele trucurilor magice, experimente, chimie, cocktailuri înfricoșător de apetisante, masă de sărbătoare — tot în spiritul Halloween.
Preț: 430 lei.
Locul desfășurării: Restaurantul ”Mi Piace”.
Adresa: str. Trandafirilor, 4.
Telefon: 0 789 8-33-33.

18:30 Conacul misterios de Halloween.

Teatrul ”Cehov” își deschide ușile tuturor doritorilor de a nimeri de Halloween într-o atmosferă înspământătoare, dar de sărbătoare. Veți avea posibilitatea să faceți poze tematice și să vizionați detectivul-ironie — ”Conacul misterios”.
Adresa: V. Pârcălab, 75.
Telefon: 022 22-33-62.

31 octombrie - 3 noiembrie

10:00 Fashion Expo 2019.

Cea mai mare expoziție din istoria-fashion a Moldovei. 2 pavilioane expoziționale, peste 80 de companii din 7 țări, colecții exclusive de la designeri autohtoni, prezentări de modă, cosmetică decorativă pentru orice capriciu.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

1 noiembrie, vineri

17:00 Vernisarea expoziției ”Dark Night Bright Stars”.

Dark nights, Bright stars exhibiton by Nadya Izosimova - un proiect format din aproximativ 20 de lucrări, unite printr-o temă semantică și grafică. Еste o expoziție despre experiența autorului de a întâlni golicunea vie și consecințele acestei experiențe.
Locul desfășurării: Artcor.
Adresa: str. 31 august 1989, 137.

18:00 Petrecere de Halloween la Leader Land.

La petrecere sunt invitați toți copiii. În program: muzică și dans, concursuri, surprize drăguț de înfricoșătoare, dulciuri și mulți dovleci. Dacă vă plac provocările și aveți imaginație bogată, surprindeți organizatorii cu cea mai originală și ingenioasă costumație!
Locul desfășurării: Leader Land.
Adresa: str. N. Testemițeanu, 17/6.
Telefon: 0 681 4-11-41.

18:00 Halloween la Curcubeul Vesel.

Petrecere de Halloween pentru copii. În program: vrăjitoare, concursuri, jocuri, distracții. Locurile sunt limitate, motiv din care înregistrarea prealabilă este obligatorie.
Locul desfășurării: Curcubeul Vesel.
Adresa: str. P. Zadnipru, 15/4.

1 și 2 noiembrie

10:00 Târgul de cariere.

Târgul de Cariere revine la Chișinău în 1 și 2 noiembrie 2019, la Palatul Național “Nicolae Sulac”. Întâlnește cei mai activi angajatori de pe piață, interacționează cu aceștia, descoperă ce oferte ți-au pregătit și alege cea mai potrivită variantă pentru cariera ta.
Adresa: str. Pușkin, 24.

2 noiembrie, sâmbătă

9:00 Plantăm fapte bune.

La fel ca de obicei, voluntarilor li se asigură instrumentele necesare, materialul săditor, instructajul necesar și voia bună, pentru ca împreună să continue viața celor peste 3 mii de arbori preconizați a fi plantați.
Locul întâlnirii: lângă gunoiște și CEST — Centru de sterilizare Chisinau — voluntari.

11:00 Vânâtoarea de monștri.

Baby Hall cu alchimiștii curajoși vor arunca o provocare strigoilor, fantomelor și monștrilor. Un Halloween plin de distracții și experimente neobișnuite. În program: urme invizibile de fantomă, chemarea spiritelor, distracție, crearea propriului strigoi. Intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: CC ”Baby Hall”.
Adresa: str. C: Negruzzi, 2/4.

13:00 Bunătăți din Grădina Raiului.

Atelier de creație la care fiecare din voi își va crea bijuteria proprie. Vă așteaptă culoare, poveste, imaginație, și o mare distracție!
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Kasandruța.
Adresa: str. V. Alecsandri, 111/7.

15:00 Master-class de ceramică pentru adulți.

La master-class sunt invitați adulții, dar și copiii mari. Durata — 2 ore. Indiferent de nivelul de pregătire, veți asimila această artă și veți confecționa anumite lucrări.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Art-studio ”Șapte culori ale fericirii”.
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 693 7-05-18.

2- 30 noiembrie

10:00 Expoziție temporară ”Luptă și suferință”.

Expoziția „Luptă și suferință. Polonezii în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial” prezintă soarta Poloniei în timpul războiului, care, la 1 septembrie 1939, a fost atacată de Germania, iar pe 17 septembrie, de către Uniunea Sovietică. Expoziția, formată din 16 panouri, prezintă cele mai importante momente de la acea vreme. O atenție sporită este acordată, de asemenea, destinelor populației civile. Bogăția acestora se regăsește în fotografiile de arhivă obținute din arhivele diferitelor țări, inclusiv din colecțiile românești.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.

3 noiembrie, duminică

11:00 Seminar: Jocul ca metodă de învățare.

În cadrul seminarului vor fi abordate următoarele subiecte: ce este jocul pentru copii; de ce jocul este considerat unul dintre cele mai bune metode de învățare; cum organizăm un joc interactiv acasă; jocul și dezvoltarea vorbirii la copii cu implant cohlear. Participarea este gratuită, este nevoie doar de înregistrare prealabilă.
Trainer: Cristina Paiu, psiholog.
Adresa: str. M. Eminescu, 63.
Telefon: 0 608 8-01-01.

4 noiembrie, luni

18:00 Craft Club with Shirley.

O întâlnire cu oameni care iubesc să facă diferite lucruri manuale și vor să învețe să confecționeze bijuterii și alte accesorii. Dacă aveți materiale din care credeți că ați putea ceva crea, luați-le cu sine.
Locul desfășurării: oficieul CSC.
Adresa: str. Armenească 61/13.
Telefon: 0 691 1-04-92.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 73
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.