3 mai 2018

Afiș 3-6 mai: Bike Guide, primul forum de nutriție din Moldova, târg de semințe și plante

Notați în agendă informații despre cele mai atractive și, în același timp, utile evenimente organizate în următoarele patru zile la Chișinău, dar și în împrejurimile capitalei. Ateliere de creație, curse pe biciclete, seminare pentru părinți și multe alte activități vă așteaptă în perioada 3-6 mai. Despre toate, aflați din afișul nostru.


EVENIMENTELE PARTENERILOR

5 mai, sâmbătă

12:00 Seminar practic "Cauzele ruinării relațiilor dintre părinți și copii".
Participând la seminar, părinții vor afla: cum să-și ajute copiii să socializeze cu succes, este posibil să prevenim ruinarea relației cu copiii, cum transmitem copiilor noștri calitatea de a fi responsabili, de ce copiii se opun părinților, de ce copiii încep să-și mintă părinții, de ce copiii încep să manifeste atitudine obraznică față de părinți, cum formăm la micuț cele mai bune calități umane etc. Cu ajutorul acestui seminar, veți fi capabili să abordați altfel relațiile pe care le aveți cu copiii, să creați un set unic de metode de educație a copilului Dvs. și instrumente pentru modificarea comportamentului acestuia.
Preț: 350 lei. Pentru cupluri — 600 lei.
Adresa: str. Belinschii, 11B.
Telefon: 0 685 2-21-21.
Detalii...3 mai, joi

18:00 Sfatul medicului: slăbirea echilibrată pentru corp și suflet.
La acest seminar, medicul endocrinolog, Elena Bivol va dezvălui cât este de important de a lua în considerație specificul medical al organismului Dumneavoastră, iar psihologul Larisa Caușnean va discuta despre motivele psihoemoționale legate de barierele în atingerea scopului propus pentru un rezultat pe toată viața. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Summit Events.
Adresa: str. Tighina, 49/3.
Telefon: 0 674 7-17-60, 022 27-17-60.
Detalii...

4 mari, vineri

16:00 Muzica în culori.
Vernisajul expoziției personale de artă a Tatianei Todorova.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Detalii...

5 mai, sâmbătă

9:00 Târg de semințe Vii și Plante.
Dacă visați la o grădină diversificată, sunteți invitați la târgul de semințe organizat în această sâmbătă. Aici veți găsi semințe de legume și flori rare sau mai obișnuite, răsad la ghiveci, plante aromatice și tufe de flori ornamentale.
Pentru cei curioși, pe parcursul evenimentului vor fi organizate vizite ghidate în grădina experimentală din care provin o mare parte a acestor rarități.
Locul desfășurării: Grădina Moldovei.
Adresa: s. Cigîrleni, r. Ialoveni.
Detalii...

9:00 Orheiul Vechi XCM 2018.
A treia ediție a Mountain Bike Marathon «Orheiul Vechi» XCM 2018. Evenimentul a fost inclus în Calendarul cultural-turistic "Pomul Vieții" 2018, care conține 28 de evenimente ce valorifică tradițiile milenare ale țării noastre.
Detalii...

10:00 Antrenament pentru cursa "Kids Croterium 2018".
În această sâmbătă, copiii sunt așteptați împreună cu părinții la antrenamentul pentru cursa Kids Criterium 2018. Copiii vor fi instruiți: cum să conducă în grup, cum să frâneze corect, cum să evite situațiile cu risc de traume. Totodată, copiii își vor încerca puterile pe cărările din parcul Valea Morilor. Antrenamentul este gratuit și este preconizat pentru copii de 5-13 ani.
Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor, la intrarea Acentura Park.
Detalii...

13:00 Spectacol gratuit pentru copii.
Spectacolul "Cei trei purceluși" va fi prezentat gratuit în incinta CC "Jumbo".
Toți copiii sunt așteptați la teatrul de păpuși.
Locul desfășurării: CC "Jumbo", etajul 4.
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

15:00 Atelier de creație: Decoupage cu folosirea Shaker.
Un atelier în cadrul căruia veți învăța să creați ceva nou și interesant. Atelierul are durata de 2 ore și este preconizat pentru copii de la 7 ani. Locurile sunt limitate, pentru asigurarea acestuia este necesară înregistrarea prealabilă.
Preț: 30 lei.
Locul desfășurării: Papetarie & Ustensii Handmade.
Adresa: str. 1 Lvov, 66.
Telefon: 0 694 1-92-02.
Detalii...

17:00 Bike Guide.
Bike Guide este la a 2-a ediție în Moldova, fiind unul din cele mai atractive și active evenimente pentru toți amatorii de odihnă în mișcare.
Fiecare doritor este așteptat să parcurgă pe două roți în colectiv traseul-surpriză ce are ca obiective principale : Biserica Măzărachi și Moara Roșie, celelalte obiective fiind păstrate în taină.
Locul startului: monumentul lui Ștefan cel Mare.
Detalii...

6 mai, duminică

12:00 Forum de nutriție.
Primul forum de nutriție din Moldova. Speakerii evenimentului: Victoria Ursu – nutriționist, Lucia Gavrilița – consultant în nutriție; Sergiu Munteanu – medic/nutriționist; Anastasia Valac – medic-nutriționist; Ana Niculaeș – psiholog; Mihai Stratulat – medic-pediatru; Maria Marian – prezentator TV, promotor al stilului sănătos de viață; Nata Albot — Jurnalist, autoare carte de bucate. În cadrul evenimentului va avea loc un târg și prezentare de produse autohtone, pe care nutriționiștii le-au testat și le recomandă cu toată încrederea.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Telefon: 0 607 8-42-76.
Detalii...

12:00 Master-class pentru toți doritorii.
Participanții la master-class vor confecționa o vază din bețișoare de la înghețată cu flori din hârtie. Înscrierea se efectuează din prealabil la telefon.
Preț: 40 lei.
Locul desfășurării: Papirus Market.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 13/1.
Telefon: 0 22 00-01-85.
Detalii...

13:00 Master-class pentru mămici și pici.
Fiecare mamă ar vrea să poată să-i împletească fiicei sale o cosiță frumoasă. În această duminică aveți posibilitatea să învățați să faceți coafuri deosebite micuțelor prințese, participând la master-classul organizat de clubul "Glamour Girls". Veți învăța câteva modele de împletituri. Iar pentru răbdare, fetița dvs va beneficia de o manichiură deosebită.
Preț: 220 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

13:00 Wings for Life World Run.
Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât și persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiș, concurenții aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în fața unei mașini de finiș. Fie că o fac într-unul dintre cele 24 de orașe, în cadrul unui APP Run precum cel din Chișinău sau individual, prin intermediul aplicației de mobil, important este să alergăm pentru cei care nu pot. Ne întâlnim la 13:00 în Chișinau, parcul Valea Morilor, facem cunoștință, ne încălzim, iar la ora 14:00 luăm startul odată cu zecile de mii de concurenți din toată lumea, alergând împotriva unei mașini virtuale de finiș.
Locul startului: Valea Morilor.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 132
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.