3 mai 2017

Afiș 3-7 mai: Croșetăm pentru viață, alergăm pentru cei ce nu pot, participăm la un offline cu Nicolae Dabija

În sfârșit e cald și ne putem bucura din plin de vreme frumoasă. Așadar, e perioada potrivită pentru a merge la picnic, a efectua plimbări în aer liber sau a petrece mai mult timp cu copiii la terenul de joacă —  mai ales că ne așteaptă și o mică vacanță. Așadar, noi vă ajutăm să vă planificați cât mai interesant timpul liber. Citiți acest afiș și vedeți ce evenimente pentru familie vot fi organizate la Chișinău în următoarele cinci zile.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

3 mai, miercuri

17:30 Master-class "Pomul Vieții".
Covorul este parte a tezaurului național. “Pomul vietii” sau “Arborele cosmic” este pomul sacru, ce reflectă elemente tradiționale din cele mai vechi timpuri. Pentru efectuarea acestei lucrări veți utiliza carton și hârtie colorată, clei. Atelierul este prevăzut pentru copii de la 4 ani.
Preț: 60 de lei. Materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare pentru copii "Elite Academia".
Adresa: str. Sciusev, 49.
Telefon: 022 22-01-96, 0 690 2-60-72.
Detalii...

5 mai, vineri

16:00 Viața din spusele lui Nicolae Dabija.
Un offline cu Nicolae Dabija organizat în cadrul proiectului "Viața în spatele cuvintelor". Cei prezenți vor afla povestea unui adevărat erou al literaturii, având posibilitatea de a sta la aceeași masă cu autorul. Cel pai activ participant va primi o carte în dar.
Locul desfășurării: Biblioteca municipală "B.P. Hașdeu".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Detalii...

18:30 Movie'n'Artico.
Clubul Voluntarilor al Centrului Republican pentru Copii și Tineret Artico, vă invită la cea de a doua întâlnire cinematografică marca Movie'n'Artico. Scopul inițiativei este de a petrece timpul plăcut și de a debrifa și învăța din cele vizionate. De această dată, sunteți invitați să vizionați filmul "The Philosophers" ("Filosofii") regizat John Huddles. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Artico, etajul 3.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Telefon: 0 680 9-38-61.
Detalii...

19:00 "Luminează Circul" — concertul trupei "Gândul Mâței".
Luminează Circul este un proiect social care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind starea deplorabilă în care se află mai multe monumente, clădiri culturale, în special a Arenei Mari a Circului din Chișinău. Scopul acestui eveniment inițiat de formația Gândul Mâței este să "reînvie" circul la care am fost cu toții când eram mici printr-un show spectaculos de circ și de lumini, cu implicarea a mai multor actori de teatru și artiști, precum: Roman Iagupov, Geta Burlacu, Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mev și alții.
Locul desfășurării: Arena Mare a Circului din Chișinău.
Detalii...

6 mai, sâmbătă

10:00 Seminar organizat de Sergiu Mocan — vârsta 2,5-4 ani a copiilor.
Este un seminar pentru părinții de băieți. Se va discuta despre criza de la 3 ani a copiilor — dacă este într-adevăr criză și ce de făcut. În cadrul întâlnirii vor fi analizate cazuri/situații concrete, veți putea adresa întrebări.
Locul desfășurării: Școala de autor a lui Sergiu Mocanu.
Adresa: Stăuceni, str. Frunza, 16.
Telefon: 0 609 3-76-25.
Detalii...

10:30 Workshop "Croșetăm pentru viață".
Workshopul este destinat atât pentru începători cât și pentru persoanele ce au mai multă experință în ale croșetatului. Participanții vor putea alege să croșeteze: un coș-bombonieră sau set de colier cu brățară. Iar rezultatul final îl veți primi cadou. Workshopul va fi ghidat de Victoria Ghinda, ce are o experiență de 3 ani în domeniul instruirilor tehnicilor de croșetat. Atelierul este organizat cu scopul susținerii femeilor bolnave de cancer mamar.
Preț: 200 lei (cu toate materialele incluse).
Locul desfășurării: Rozamrin Cafe.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.
Telefon: 0 693 7-96-62.
Detalii...

12:00 Concert de binefacere "Dar din dar se face rai".
Comunitatea Waldorf în parteneriat cu Filarmonica Națională ”S. Lunchevici” vă invită la concertul de binefacere intru susținerea proiectului de extindere a instituției Waldorf din m. Chișinău. Biletele le puteți procura în incinta instituției.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

12:30 Master-class "Tehnica grataj".
Desen în tehnica grataj. Master-classul este prevăzut pentru copii de la 5 ani.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Art-studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

7 mai, duminică

10:00 Concurs pentru copii "Happy Kids".
La concurs vor putea participa copii și părinți. Vor fi formte 2 echipe, dar niciun copil nu va face parte din aceeași echipă cu părintele său. La sfârșit de concurs, va fi premiată acea echipă, care va fi acumulat cel mai mare punctaj. 
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Telefon: 0 760 0-50-67.
Detalii...

13:00 "Carcassonne" — joc strategic de masă.
Activitate duminicală organizată de Clubul Copiilor "Spiridușii". Copiii vor învăța să colaboreze și să concureze, se vor distra util la o partidă de joc, fiind supravegheați de pedagogi. Numărul de participanți: 2-8 persoane. Jocul este prevăzut pentru copii de la 9 ani.
Preț: 1 oră — 30 de lei, 2 ore — 50 de lei.
Adresa: str. Burebista, 92B.
Detalii...

13:30 Cursa "Wings for Life World Run".
Wings for Life World Run este o cursă mondială, cu un format inedit, ce se adresează atât alergătorilor, cât și persoanelor în scaun rulant. În loc de o linie fixă de finiș, concurenții aleargă umăr la umăr pentru a rămâne în fața unei mașini de finiș. Fie că o fac într-unul dintre cele 24 de orașe, în cadrul unui APP Run precum cel din Chișinău sau individual, prin intermediul aplicației de mobil, important este să alergăm pentru cei care nu pot.
Locul startului: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

18:00 Concert de gală "Eugen Doga —  80 de primăveri".
În program vor răsuna creații celebre ale maestrului, interpretate de renumiți artiști precum: Anastasia Lazariuc, Iurie Sadovnic, Mariana Bulicanu, Ana Cernicova, Vitalie Advahov, Ana Maria Donose (România), Formația Akord, Tania Cerga, Vasile Iovu, Virginia Sîrcu cu participarea Orchestrei și Corului TNOB "Maria Bieșu".
Locul desfășurării: Teatrul Național de Operă și Balet.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 93
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.