7 septembrie 2017

Afiș 6-12 septembrie: Regina dulciurilor, turneu de lupte medievale, festivalul culorilor darwin

Luna septembrie ne bucură cu vreme frumoasă. De aceea, chiar dacă a început școala și s-a finalizat perioada concediilor, nu vă întristați — continuați să petreceți timpul activ împreună cu familia. Mai ales că în week-end, dar și pe parcursul săptămânii, la Chișinău și în alte localități din țară se vor desfășura o mulțime de evenimente utile și atractive. Despre ce este vorba, aflați din afișul nostru.

8 septembrie, vineri

15:45 Șezătoarea mamelor.
Printre temele discutate în cadrul șezătorii: bolile de inimă și durerile în piept (cardiologul Daniela Ivanov, de la "Medpark"); farmacia de acasă (ce nu trebuie să lipsească din trusa medicală de acasă); disconfortul vaginal: cum putem interveni; un nou sistem educațional în Moldova (cum arată școala viitorului) etc. La eveniment sunt așteptate fără copii.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

18:00 Art with ME.
Eveniment caritabil care va combina pictura și muzica. 100 de invitați vor avea posibilitatea să socializeze la un pahar de vin, să asculte muzică live și să picteze. După ce vor picta, invitații își vor scoate la licitație lucrările. Va fi o licitație distractivă, cu prețuri simbolice.
Prețul biletului de intrare: 80 lei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

9 septembrie, sâmbătă

10:30 Țara lui Basarab — turneu de lupte medievale.
Turneu de scrimă istorică. În program: luptă profesionistă între cavaleri în nominalizare 1 la 1 cu contact direct. De asemenea, cei prezenți la eveniment vor avea ocazia de a trage din arc și de a se cufunda în atmosfera medievală, unde oamenii îmbrăcați în straie de oțel vor lupta fără să-și cruțe adversarii și chiar nici pe ei însuși. Pentru copii și adolescenți va fi program separat.
Preț: adulți — 50 lei, copii — 20 lei.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

11:00 Dor fest — festivalul nordului.
Organizatorii își propun să transforme DORfest într-un festival emblemă al Zonei de Nord din Republica Moldova, care militează pentru dezvoltarea culturală, economică și socială a regiunii. În program: spațiu gastronomic, târg de meșteșuguri și bunătăți, ateliere pentru copii, zonă verde, zonă de muzică și dans.
Locul desfășurării: Moșia Ciuhrii, Gordinești, r. Edineț.
Detalii...

12:00 Picnic la o fermă Eco.
La cules zmeură și căpșune. Patru rețete noi, degustare de bucate și băuturi cu căpșune și zmeură, cumpărători direct de la producător, o zi la aer curat cu familia — toate acestea fac parte din programul picnicului.
Locul desfășurării: s. Cucuieții Vechi, mun. Bălți.
Detalii...

13:00 Spectacol gratuit pentru copii.
Actorii Teatrului Republican "Licurici" vă așteaptă copiii la un spectacol gratuit, prezentat la CC "Jumbo". Spectacolul este în limba rusă.
Locul desfășurării: CC "Jumbo", etajul 4.
Detalii...

15:00 Ethno Jazz festival.
Cea de XVI-a ediție a festivalul de ethno jazz vă așteaptă în 4 orașe — Chișinău, Cahul, Soroca și Tiraspol. 9 formații din 14 țări ale lumii, 3 zile de concerte în Chișinău, muzicieni consacrați și un program select.
Locul desfășurării: Chișinău — Filarmonica Națională.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

16:00 Festivalul culorilor Darwin 2017.
Vină să-ți colorezi prietenii și să trăiești emoții de neuitat alături de mii de oameni și DJ legendari. Pudra nu este dăunătoare pentru sănătate, este importată din India și testată de Centrul Național pentru Sănătate Publică din Moldova.
Preț: 200 lei — fără plic de pudră; 250 lei — 3 plicuri de pudră; 300 lei — 4 plicuri de pudră + energizant și brățară neon; 350 lei — 8 plicuri de pudră + energizant și brățară neon. Un pliculeț de pudră — 30 lei.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

18:00 Concert sub bec.
Un concert live cu de toate: grunge, prog rock, alternative, underground adevărat, reggae, experimental, rap, note de chill-out, IDM, trance și house.
Preț: 30-40 lei.
Locul desfășurării: Cinematograful Buiucani.
Detalii...

10 septembrie, duminică

9:00 Ciclismul mondial pentru prevenirea suicidului.
Pe 10 septembrie, de Ziua Mondiala pentru prevenire a suicidului, la inițiativa Organizației Internaționale pentru Prevenirea Suicidului, R. Moldova va participa pentru prima dată la evenimentul, organizat concomitent în peste 20 de țări ale lumii. Cicliștii interesați să susțină Ziua Mondială Pentru Prevenirea Suicidului vor urma un traseu, vor distribui materiale informative, vor participa la flashmob și vor transmite un mesaj de încurajare participanților. Artiștii de teatru, interpreți, muzicieni, pictori (copii, tineri și adulți, amatori și profesioniști) vor transmite mesajul lor de încurajare.
Detalii...

10:00 Festivalul cultural-gastronomic "Gustul Nordului".
Program artistic cu evoluarea colectivelor artistice raionale, expoziții, bucate tradiționale locale, târgul producătorilor de produse gastronomice, târgul meșterilor populari, concurs gastronomic — toate la cea de-a II-a ediție a festivalul "Gustul Nordului".
Locul desfășurării: s. Plop.
Detalii...

14:00 Festivalul "Regina Dulce".
Anume în Drochia se produce cea mai mare cantitate de zahăr din întreaga țară, iar orașul Drochia merită să fie numit capitala dulce a Moldovei. Va fi un adevărat festival al dulciurilor pentru întreaga familie. Copii se vor distra în zona amenajată pentru distracții unde vor avea loc master-classuri. Picii vor avea parte de multe surprize, printre care cea mai gustoasă înghețată, cea mai dulce vată de zahăr și cei mai energici animatori. Participanții la festival vor putea să viziteze și împărăția Reginei. În cadrul festivalul se va coace cea mai mare plăcintă de sfeclă de zahăr cu mac.
Locul desfășurării: r. Drochia.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 214
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.