Apa Buna

16 octombrie 2017

Aromaterapia la centrul de medicină alternativă "Veiany"

Aromaterapia este o metoda eficienta pentru restabilirea starii energetice si emotionale.

Cu totii stim ca un deficit de energie in final duce la dezvoltarea diverselor boli. Sistemul bioenergetic al omului este construit in asa fel, ca poate recupera aceasta energie. Dar, ca orice sistem, uneori mai clacheaza.

Respectiv ne punem intrebari: ce sa facem pentru a creste nivelul de energie in corp, cum sa ajungem la o stare de echilibru intre emotii, trup si suflet?

Solutii sunt mai multe. Yoga, respiratie corecta, o muzica plina de energii benefice, etc. Eu recomand una din cele mai eficiente si placute masuri profilactice si de tratament — aromaterapia.

Aromaterapia este o metoda de profilaxie si tratament a diverselor stari fizice, emotionale si energetice cu ajutorul uleiurilor volatile naturale, intregrale si complexe. Din cele mai vechi timpuri aceasta metoda se folosea in temple de catre cei initiati anume in scopul de a creste starea energetica.

Cu toate ca multe din cunoasterile de demult s-au pierdut in negura vremurilor, acum avem posibilitatea sa folosim aceste minunate remedii pentru a ajunge la acea stare dorita de echilibru intre trup, spirit si suflet.Uleiurile esentiale complexe poseda un efect profund psihologic si fiziologic.

Aromele sunt purtatori de informatie bioenergetica, si fiecare dintre arome are proprietatea de a fortifica unul sau alte centre in corpul uman. Din acest motiv aromaterapia este una din cele mai bune medicatii pentru chakre si aura.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 11 Vizualizări de la publicare: 137
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Veiany — Centru de Medicina Alternativa str. Alba-Iulia, 168 Tel.: 022 83-77-38, 0 788 3-77-38 www.veiany.md