12 mai 2017

Restaurantul "Vila Nouă" — deschiderea terasei de vară

În perioada caldă a anului, în fiecare seară în intervalul orelor 17:00-23:00, pe terenul de joacă este un animator, care supraveghează copiii, se joacă cu ei, desfășoară activități distractive. Este foarte comod, pentru că atâta timp cât copiilor le este vesel, adulții pot bucura pe deplin de odihnă.

Terasa este amenajată cu lux și proiectată meticulos. Aceasta se împarte în 3 zone:

Prima zonă — fiind complet acoperită și suficient de retrasă, se potrivește perfect pentru organizarea în perioada de vară a unor petreceri cu un număr mic de invitați, până la 30 persoane.

A doua zonă — amplasată chiar la intrare. Sunt mese comode pentru vizitatori, fiecare fiind "acoperită" cu o umbrelă mare și decor special.

A treia zonă — se află la mijloc, între primele două, este vorba despre terenul de joacă pentru copii. Zona este împrejmuită cu gărduleț sigur — copiii nu vor putea fugi nicăieri, se vor afla în siguranță totală. Pe podea este așternută mochetă moale, sunt o mulțime de diverse echipamente de agrement: trambuline, tobogane, căsuțe, jucării, spațiu pentru desen. Toate acestea sunt gratuite pentru clienții "Vila Nouă".

"Vila Nouă" — un loc uimitor și special pe harta restaurantelor din Chișinău. Este acel local unde s-a reușit să se combine bucătăria fină, profesionalismul de nivel înalt în toate și o atmosferă sufletistă, de familie. Veniți cu toată familia și vă veți convinge de acest fapt.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 887
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Vila Nouă — Restaurant str. Ginta Latină, 5/3 Tel.: 022 45-03-09, 022 42-57-56, 0 697 7-75-75 www.vilanoua.md