Articolul se referă la temele:

Pregătește-te pentru plimbările de vară cu bebelușul. Un cărucior potrivit este indispensabil0

Pregătește-te pentru plimbările de vară cu bebelușul. Un cărucior potrivit este indispensabil

Sezonul cald se apropie, iar asta înseamnă plimbări îndelungate cu copilul și mult timp petrecut în sânul naturii. Purtatul în brațe sau cu port bebe este o soluție, dar pentru a-ți ușura viața e cazul să optezi pentru cărucioare de copii, acestea nu sunt doar comode și versatile, dar îți scad și din presiunea constantă de ordin fizic pe care o poți resimți. Pentru a face o alegere corectă este cazul să te informezi adecvat și ce recomandări pot fi mai potrivite decât cele care vin de la un magazin online specializat în astfel de produse tehnice? Mamico.md, magazin online cu cărucioare pentru copii și alte produse destinate celor mici, îți oferă câteva sfaturi pentru a selecta cel mai bun și confortabil cărucior.

Alege siguranța

Este vital să primeze, în alegerea unui cărucior, siguranța copilului, de aceea, în primă fază, un criteriu relevant este siguranța acestuia. Începând de la construcția per ansamblu a căruciorului și terminând cu sistemele de prindere / desprindere ale componentelor acestuia, toate trebuie să fie realizate din materiale calitative și flexibile în utilizare. Producătorii europeni merg tot mai des pe tot felul de sisteme de dublă și triplă siguranță, fapt pentru care cărucioarele devin mai sofisticate, dar și mai sigure pentru cel mic.

Când examinezi un cărucior trebuie să-i verifici sistemul de frână și cel de amortizare, astfel încât copilul tău să nu simtă fiecare denivelare, iar căruciorul să rămână pe loc în cazul în care ai nevoie să îl stopezi. Sună complicat? În realitate, aceste mecanisme sunt prevăzute la aproape toate modelele și tot ce trebuie să faci este să consulți un specialist și să testezi produsul în acțiune.

Ține cont de nevoile celui mic

Aici ne referim la astfel de categorii precum tipul căruciorului și numărul de copii pe care-l vei transporta. Dacă cea de-a doua categorie este clară, deoarece avem cărucioare individuale și cele destinate pentru gemeni / tripleți, prima ține mai mult de tipul sistemului unui cărucior. Astfel, delimităm așa zise cărucioare de tip standard, în care piesele nu sunt detașabile și avem o marjă mică de reglare sau ajustare, cărucioare sport – acestea sunt potrivite pentru vârsta de la 6 luni, sunt ușoare și facil de manevrat și cărucioarele de tip sistem 2 în 1 sau 3 în 1.

Dacă ai nevoie de o soluție de transport încă de la naștere până la 3 ani și mai mult, atunci sigur trebuie să-ți îndrepți atenția spre cărucioarele 3 în 1. Acestea sunt formate din landou, scoică și parte sport. Scoica este perfectă pentru transportarea în mașină în primele luni de viață, iar partea sport – din momentul când copilul stă pe fund deja.

Rezumând, în alegerea unui cărucior pentru copii nu uita să pornești de la siguranță și să alegi doar un produs conceput conform standardelor internaționale de calitate. Acest lucru îți va asigura o longevitate în exploatare și o stare de bine a copilașului tău. Cu Mamico.md plimbările alături de cel mic vor deveni o adevărată plăcere!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu