Întâmpinăm primăvara împreună cu "VAISELLE"!0

Întâmpinăm primăvara împreună cu "VAISELLE"!

Bucătărie confortabilă cu veselă comodă, frumoasă, modernă. Să gătești în asemenea vase — o adevărată plăcere! Rețeaua de magazine de veselă ”VAISSELLE” prezintă un șir de oferte speciale de primăvară, pentru ca dv. să aveți posibilitate să procurați la un preț avantajos cele mai utile cadouri. Detalii despre acestea — în articolul nostru.

Primăvara ne oferă nu doar căldura mult așteptată și reînvierea naturii, dar și o mulțime de sărbători. Este o oportunitate minunată de a bucura persoanele dragi și apropiații cu cadouri necesare, de a invita musafiri și a pregăti o masă cu de toate. În ajutorul gospodinelor vine rețeaua de magazine "VAISSELLE" — aici fiecare va putea găsi toate cele necesare pentru bucătărie și confortul casei.

De ce e nevoie pentru ca sărbătoarea de familie să decurgă cu succes? Vom începe, probabil, cu prepararea bucatelor. Mâncarea este gustoasă, atunci când e pregătită cu dragoste. Iar ajutorul la bucătărie, va fi foarte util unei gospodine. Ajutoare moderne în prepararea bucatelor — elaborările avansate ale companiei –producătoare de ustensile pentru bucătărie. Varietatea materialelor, caracteristicile calității, formele și dimensiunile impresionează. Neschimbată rămâne calitatea înaltă. Compania "VAISSELLE" monitorizează minuțios toate noutățile și se bazează pe experiența vastă a mărcilor, care s-au făcut renumite în toată lumea. VITESSE, SCHAFER, WILMAX, FALEZ, ZILAN — aceste mărci de mult au devenit sinonime a calității înalte în asociere cu design-ul avansat și prețul rezonabil. Astăzi să procuri produsele acestor mărcii e destul de simplu. Consumatorii pot beneficia de: tigăi, forme de copt, servicii de masă, pahare, precum și de un sortiment larg de aparate electrice.

Din momentul în care omul a descoperit pentru sine gustul și utilitatea alimentelor prelucrate termic, în lume au fost inventate mai mult de o sută de vase. Actualmente acestea nu sunt doar confecții metalice și ceramice, ci și sticlă rezistentă la căldură, silicon, fontă.

Cratițele, tigăile, vasele din metal și aliaje, permit păstrarea maximă a substanțelor benefice, ce se conțin în carne, pește, legume, precum și reducerea timpului de gătire și facilitarea muncii în bucătărie a gospodinei. Vesela secolului XXI nu ne protejează doar sănătatea, dar și ne ajută să economisim – se spală ușor, au conductivitate termică excelentă, conțin un strat protector etc.

Vesela de sticlă este confecționată din material rezistent la căldură și are aspect estetic, și este considerată una dintre cele mai ecologice, de rând cu produsele din ceramică. Formele de copt din sticlă, pot fi puse pe masa de sărbătoare, acestea niciun pic nu vor strica decorul. Aceste produse sunt modeste, rezistente la zgârieturi, se spală bine și permit diversificarea meniului familiei.

Vesela ceramică a fost testată secole întregi, aceasta este apreciată nu doar grație mulțimii de proprietăți utile, dar și pentru căldura specială, confortul, pe care îl aduce cu sine. Serviți la cină friptura caldă în oale mici, amenajați masa în stilul tradițiilor naționale, folosind o față de masă brodată, și sărbătoarea va începe de la sine! Iar, după cum e bine știut, la o masă bună — și conversația e bună.

Setul de porțelan va fi potrivit pentru ceai — cu magiun, tort, chiflă sau biscuit. Rețeaua de magazine "VAISSELLE" a avut grijă ca fiecare cumpărător să găsească veselă după propriile preferințe. În sortiment — doar mărci certificate, doar branduri renumite. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți un cadou, produse pentru necesitățile personale, vă vor povesti despre cele mai recente achiziții. În contextul sărbătorilor de primăvară, am pregătit un sistem flexibil și larg de reduceri.

Gătiți cu drag, invitați oaspeți și obțineți plăcere maximă de la comunicarea cu persoanele apropiate!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Vaisselle — Сеть магазинов посуды str. Columna, 40 Tel.: 0 687 4-09-40

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu