VAISSELLE: tot confortul la sărbătorile de iarnă0

VAISSELLE: tot confortul la sărbătorile de iarnă

Odată cu debutul iernii, începe perioada așteptării, probabil, a celor mai calde și vesele sărbători. Anul Nou, Crăciunul - acele momente în care se reunește toată familia, când ne grăbim să le împărtășim celor dragi și apropiați ceea ce avem mai bun. Sărbătoarea este creată din detalii – un adevăr sigur, iar iarna acest fapt doar se confirmă.

Cum amenajăm masa festivă? Ce bucate pregătim? Cu ce ar fi cel mai bine să împodobim casa de sărbători? An de an, stiliștii și experții în modă oferă același răspuns: urmați-vă starea de spirit! Nu e greu, doar sortimentul e bogat, aveți de unde alege.

Iar pentru ca alegerea să nu vă dea mari bătăi de cap, în ajutor vă vin distribuitorii oficiali ai unor mărci cu renume mondial. Aceștia ne sunt mereu alături, pentru ca noi să nu fim nevoiți să plecăm după cele necesare peste mări și țări.

Rețeaua de magazine ”VAISSELLE” este reprezentant oficial pe piața din Moldova a mărcilor comerciale: VITESSE, SCHAFER, WILMAX, FALEZ, ZILAN, REEFFER, și oferă o gamă largă de veselă și textile pentru casă marca ISSIMO și GOZZE. Aici puteți cumpăra atât seturi elegante, cât și elemente personalizate, care neapărat vor deveni cireașa de pe tort pe masa de sărbătoare. Iar pentru ca gustările preconizate să aibă succes, în ajutor vă vine vesela produsă după cele mai noi tehnologii. Aceasta vă va economisi din forțe, timp și vă va ajuta să reduceți la modul serios energia – gazul, electricitatea.

Calitatea oferită de brandul respectiv, presupune mereu și siguranță. Materia primă utilizată la producerea veselei, este supusă mai multor controale și corespunde tuturor standardelor ecologice. În prezent acesta este un factor important. Sortimentul larg permite să alegeți anume ceea de ce aveți nevoie – atât în conformitate cu tendințele moderne, cât și respectând principiul utilității.

Iar atunci când bucatele sunt gata, vine rândul servirii festive. Cum ne isprăvim fără o față de masă frumoasă sau șervețele la modă? ”VAISSELLE” oferă posibilitatea de a alege anume ceea de ce aveți nevoie dvs. Și nu doar pentru masa de sărbătoare, ci și pentru odihnă și somn confortabil.

Se zice că shopping-ul de Crăciun este o activitate istovitoare. Noi vă putem contrazice. Și dacă încă nu ați decis ce cadou să alegeți de Revelion sau Crăciun, cu ce să vă bucurați persoanele dragi în aceste zile luminoase – vă așteptăm la ”VAISSELLE”!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Vaisselle — Сеть магазинов посуды str. Columna, 40 Tel.: 0 687 4-09-40

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu