Articolul se referă la temele:

Tartă sărată cu dovlecel0

Avem nevoie de:

  • 1 dovlecel (bostănel);
  • jumatete de ceapă;
  • 5 ouă;
  • parmezan;
  • 1 foietaj;
  • ulei;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

  1. Tăiem ceapa mărunt, iar dovlecelul - cubulețe.
  2. Într-o tigaie, punem 3 linguri de ulei (eu am pus la ochi ), adăugăm ceapa și dovlecelul și călim (sa fie aproape prăjit).
  3. Într-un bol batem 5 ouă și le amestecăm cu 3 linguri de parmezan, dovlecel, sare și piper.
  4. Aranjăm foietajul pe tava de copt, adăugăm compoziția de ouă și dovleac. Dacă avem la îndemână roșii cireșele le tăiem în 2 și le punem deasupra (eu am mai adăugat și niște morcov copt), dacă nu și așa e nemaipomenit de gustos.

Cuptorul trebuie preîncălzit la 170 gr.

Durata de coacere: 35 minute.



Gătiți cu plăcere! @mama_tiramisu

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu