Articolul se referă la temele:

Pârjoale cu mintă. Rețeta video0

Pârjoale cu mintă. Rețeta video

Avem nevoie de:

  • 1 kg de carne tocată (eu am folosit un mix de porc, vită și pui);
  • 150 gr parmezan;
  • 100 gr pesmeți;
  • 100 ml lapte;
  • O legătură de pătrunjel;
  • 12 frunze de mintă proaspătă;
  • 1 cartof mare;
  • 1 ceapă;
  • 5 ouă mari sau 6 medii;
  • Sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Rețeta pas cu pas o puteți vedea în video de mai jos. Pe scurt – punem toate ingredientele într-un bol, amestecăm inițial totul cu o lingură, apoi cu mâna. Dăm pârjoalelor forma dorită și le prăjim puțin, doar până încep să se rumenească pe o parte și pe cealaltă, apoi le dăm la cuptor (10-15 minute, la temperatura de 170 gr).



Poftă bună! Cu drag mama_tiramisu

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu