17 noiembrie 2023

Ce să faci cu un copil de 5 ani?

Credem că trebuie să te axezi pe interesele lui pentru a-i dezvolta ulterior competențele necesare.

Vă aducem la cunoștință primele top 5 cursuri care sunt extrem de importante pentru formarea cu succes a unui viitor elev de clasa I.

  1. Pregătirea pentru școală.
  2. Au trecut vremurile în care copiii puteau merge la școală fără a ști să citească, să scrie sau să rezolve probleme. Toate aceste abilități noi începem să le antrenăm de la vârsta de 5 ani. Cursurile îi ajută pe copii să se integreze cu ușurință în procesul educațional în viitor. (Au loc de 2 ori în săptămână timp de 2 ore sau sâmbăta)

  3. Școala de inteligență „POT SINGUR”
  4. Dacă există dorința de a dezvolta atenția și memoria unui copil, atunci doar "POT SINGUR” este cea mai bună soluție! Prin joc, copilul își dezvoltă logica și gândirea, învață să scrie cu mâna stângă și dreaptă, și de asemenea, învață să găsească diverse soluții în situații problematice. Se acordă atenție și inteligenței emoționale. (Exersăm de 2 ori în săptămână timp de 1 oră sau sâmbăta)

  5. Atelier de artă și creație
  6. și Desenul creativ vor prezenta un viu interes pentru cei care iubesc arta neobișnuită! Diferitele materiale: vopsele, plastelina si aluatul de modelat îl vor ajuta pe copilul tău sa creeze o lucrare unică în care își va reflecta EU-ul ! (Învățăm de 2 sau 1 dată pe săptămână timp de 1 oră sau sâmbăta)

  7. Limba engleză
  8. Învățarea unei limbi străine este ușor pentru copii! La urma urmei, ei prin joc învață! O tablă interactivă, cântece și comunicare pe diverse subiecte lexicale îi ajută pe copii să stăpânească un vocabular extins și să învețe să-l folosească în vorbire. (Exersăm de 2 ori în săptămână timp de 1 oră)

  9. Sport + mișcare
  10. Unii oameni sunt interesați de dans, în timp ce alții doresc să practice Taekwondo. Ambele tipuri de activități vor ajuta la promovarea sănătății, a rezistenței, mobilității și disciplinei. (Exersăm de 2 ori în săptămână timp de 1 oră)

Puteți afla mai multe și vă puteți înscrie pentru o lecție de probă la filialele noastre:
Adresa: str.Valea Trandafirilor 24A
Telefon: 0 790 0-43-53
Adresa: Str.Albisoara 80/11
Telefon: 0 799 9-43-53

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 62
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Academica — Сentrul educațional pentru dezvoltarea copiilor str. Valea Trandafirilor, 24А Tel.: 0 790 0-43-53 www.academica.md