6 iunie 2019

Afiș 6-12 iunie: Expoziție de motociclete și mașini de epocă, ziua mediului, summer fest 2019

Pentru că e vară și e vacanță, la Chișinău, dar și în alte localități din țară, sunt organizate o mulțime de evenimente pe placul tuturor. În această săptămână nu vor avea timp de plictiseală nici copiii, nici adulții. Așadar, lista completă a celor mai atractive evenimente și activități organizate în perioada 6-12 iunie o găsiți pe Familia.md.

6 iunie, joi

14:45 Șezătoarea mamelor.

Șezătoarea mamelor cu tema: "Perioada de lăuzie". În cadrul evenimentului veți afla cât durează această perioadă postnatală, cum are loc refacerea fizică și emoțională a organismului femeii care a născut, ce regim alimentar trebuie să urmeze mămica și cum să se adapteze mai ușor la noile provocări. La eveniment sunteți invitate fără copii.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center, etajul 2.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

16:00 Eroii Transformers la Shopping Malldova.

Dacă picii tăi sunt pasionați de roboței, atunci surprinde-i neapărat joi, 6 iunie, ora 16:00, cu un show interactiv susținut de personajele din "Transformers".
Evenimentul va avea loc la parter, iar participarea este liberă.
Adresa: str. Arborilor, 21.

7 iunie, vineri

15:00 Detergenții și mediul.

Ce impact au detergenții asupra calității apei? De ce să folosim detergenți ecologici? Cu ce sunt mai buni aceștia decât cei clasici? Cât costă și unde găsim detergenți ecologici în Moldova? La aceste întrebări aflați răspuns la evenimentul organizat în cadrul Zilei Mediului 2019. Centrul Național de Mediu va organiza expoziția cu detergenți biodegradabili prezenți pe piața locală, iar noua nu ne rămâne decât să descoperim ce este mai bun pentru noi și familia noastră.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.

17:00 Ziua Mediului 2019.

Cea de-a IV-a ediție a evenimentului vine cu un program amplu. În parcul Valea Morilor din capitală, vor fi amenajate mai multe expoziții – cazane pe biomasă, expoziția Grădinii Botanice, meșteri populari etc; se vor desfășura variate ateliere – turism, confecționarea ghiveciurilor din ciment, desen pe apă pentru copii, colaje, bijuterii de lut etc. Totodată veți avea parte de multă distracție, iarmaroc și catering.
Locul desfășurării: parcul Valea Morilor.

17:00 Ziua mediului. Eco Visio Free Shop.

Sunteți invitați vineri la un EcoVisio Free Shop cu tot ce nu mai purtați, nu vă mai vine sau nu știți în genere ce caută la voi în șifonier. Puteți oferi toate aceste lucruri pe gratis unor noi proprietari, cărora să le aducă bucurie.
Locul desfășurării: parcul Valea Morilor.

7 și 8 iunie

15:00 și 17:00 Slime Festival.

Ce este Slime – plastilina care nu e plastilină. Cum o poți prepara de sine stătător, află la Slime Workshop. Atelierul are o durată de 2 ore.
Preț: 150 lei. Include – participarea, materialele și o gustare.
Locul desfășurării: Art-studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.

7-9 iunie

10:00 Expo Retro Moto.

Pentru prima dată în Republica Moldova se va petrece expoziție de motociclete și mașini istorice, în cadrul la FIVA Motorcycle Week. Retromobile Moldova este membru la Federation Internationale de Vehicules Anciens (FIVA) din 2018. Vor fi expuse mai multe motociclete și mașini de epocă cea mai veche fiind din 1947.
Locul desfășurării: CC "Shopping Malldova".
Adresa: str. Arborilor, 21.

8 iunie, sâmbătă

10:00 Atelier culinar pentru copii.

Fetițele și băiețeii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, sunt invitați la un atelier culinar de gătit colțunași vegetarieni, făcuți din aluat elastic, fără ouă și cu o varietate de umpluturi. Copiii vor rula aluatul, vor tăia forme și vor lipi mulți colțunași cu brânză, cartofi, cireșe și chiar căpșuni.
Preț: 160 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 4-92-05.

8 și 9 iunie

12:00 Summer Fest 2019.

În acest an, Summer Fest vine cu un vast program artistic. În prima zi a festivalului, îi vedeți în scenă pe: Timebelle, SunStroke Project, Cygo, Leoșa Svik, Smiley, Willy William, Andrey Rayel. A doua zi – 7 klase, DoReDos, Matrang, Zivert, Maruv, Carla’s Dreams, Filatov&Karas.
Preț: pentru o zi – 250 lei; pentru 2 zile – 350 lei; Family (2 adulți si 2 copii pînă la 12 ani) pentru o zi – 500 lei; pentru 2 zile – 700 lei
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.

9 iunie, duminică

11:00 și 16:00 Masha și Ursul – Povestea unui detectiv adevărat.

Spectacol live desprins din poveste „Masha și Ursul”. Toate personajele animate vor prinde viață într-un spectacol de teatru pe scenă. Copiii vor avea ocazia să cânte, să danseze și să descopere o poveste frumoasă alături de personajele lor favorite.
Locul desfășurării: Teatrul Verde din Chișinău.

11:30 Deschiderea traseului forestier Rîșcova- lac Ivancea.

Faceți cunoștință cu noul traseu Rîșcova - lac Ivancea, creat din drag pentru localnici și pentru toți iubitorii de natură. Veți avea parte de o zi activă, cu aer curat și plimbări umbrite de stejari seculari. Totodată: învățați tehnici de supraviețuire în pădure, admirați expoziția foto despre clubul ”Exploratorii Pădurii”, aveți șansa de a rămâne peste noapte în spațiul camping special amenajat.

12:00 "Scufița Roșie". Spectacol caritabil.

Spectacolul se desfășoară în limba română și este un spectacol de animație prezentat de echipa Planeta Clounellla într-un format netradițional pentru scena clasică. Spectacolul este unul caritabil, în cadrul acestuia fiind organizată o tombolă. Toți banii acumulați de la vânzarea biletelor și tombolă vor fi donați pentru tratamentul unei fetițe.
Participarea la tombolă – 50 lei. Cost bilet – 100 și 130 lei.
Locul desfășurării: Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

12:00 Say Cheese Day.

Sărbătoarea cașcavalurilor și a brânzeturilor fabricate în Moldova revine în 2019 la cea de-a treia ediție. Producătorii locali de brânzeturi și cașcavaluri, sunt gata să-și etaleze produsele, celor mai fideli consumatori. Vă așteaptă: momente de revelație cu natura, drumeții la cascadele de la Țîpova, călătorii cu trăsura prin Horodiște, cu popasuri la localnici, un târg al producătorilor autohtoni de cașcaval artizanal și desigur cea mai amplă degustare de cașcaval produs în Moldova.
Preț: 50 lei. Include - o degustare de vin și cașcaval, dar și o cupă de vin spumant la intrare.
Locul desfășurării: s. Horodiște, r. Rezina.

12:00 Vegan Kids Fest. Forum.

Primul Vegan Kids Fest din Moldova revine cu o nouă ediție. Festivalul dedicat părinților și copiilor conștiincioși ce-și doresc o viață mai curată din punct de vedere al trupului, sufletului, conștiinței. Pentru copii vor fi organizate o mulțime de activități în aer liber, iar pentru părinți – un forum în cadrul căruia au fost pregătite un șir de discuții cu specialiști din domeniul sănătății, educației, sportului, business-ului ce îmbrățișează stilul de viață vegan. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Kentford.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.

12:00 Yardsale "L'italiano vero".

În program: paste, expoziție foto cu cele mai impresionante locuri din Italia, celebrele arii din opere interpretate în grădină, vin și sangria, dansuri fierbinți sub ritmuri de disco italian și multe altele.
Preț: 10 lei – pentru biletului la Muzeu, plus 50 lei – la intrarea în curte. Copiii până la 12 ani și pensionarii au acces gratis.
Locul desfășurării: Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.

12 iunie, miercuri

18:00 Fashion Soiree Resort Collections.

Fashion Soirée Resort Collections 2019 marca "DIN INIMĂ", ediția a IV-a, te invită la un eveniment select din lumea modei! O seară de vară sub cerul liber, într-o atmosferă cum nu mai găsești la Chișinău. Cei mai buni designeri autohtoni, dar și persoane publice din Moldova, vedete, membri ai comunității diplomatice, îți vor demonstra cele mai fresh ținute pentru sezonul estival!
Locul desfășurării: aleea din fața restaurantului "Pani Pit".
Adresa: str. 31 august 1989, 115.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 136
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.